Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note II

Recommended Posts

Meser, fiecare cu ce-i place.

Ia-ti din partea mea numai de Samsung daca-ti convine politica lor.

Mie nu-mi place sa dau sute de euro si sa astept luni de-a randu pentru un amarat de update.

Pur si simplu nu mi se pare normal pentru client.

Terminalele de la Samsung, au un termen de expirare in materie de update-uri.

LE: Da, spre deosebire de restul competitorilor se mișcă mai rapid să facă update-uri de software dar totuși vorbim de luni aici.

SGS 3 e disponibil din Mai și Jelly Bean a fost lansat odată cu Nexus 7 adică la sfârșitul lui Iunie.

Fă tu socoteală câte luni sunt.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Edited by vladmihail

Eu chiar nu vreau sa starnesc vreo polemica aiuristica aici, insa chiar nu pot sa accept ca cineva care are iOS sa dea aiurea in oricine. Si asta pentru ca eu cred ca nu ai tu cum sa stii ce anume ma deranjeaza pe mine si ce nu. Asa cum ti-am spus, Note II vine direct cu JB si asta pentru ca la data lansarii telefonului, exista JB, in timp ce atunci cand s-a lansat S3-ul, inca se mai lucra la JB, din cate stiu eu pe partea de customizare pentru operatori.

Si sa-ti mai spun ceva: nu sufar deloc dupa JB. E drept ca nu stiu cum mi-ar schimba telefonul, dar pana nu o sa apara oficial, nu ma agit. Sunt genul de om care nu-si pune rom doar ca sa faca sport.

Nu vreau să stârnesc absolut, doar am spus ce-mi displace la marca Samsung.

Din câte văd e thread-ul dedicat pentru Samsung Galaxy Note 2.

Te deranjează la corason o părere contra la firma Samsung?

Apropo, nu-mi zi tu mie că dau aiurea în oricine, după ce tu mă tratezi cu aroganță Ha, ha, ha, ce-am mai ras...

Un al doilea apropo, nu-ți mai da cu presupusul aiurea privitor la ce dispozitive dețin.

Dețin și un Nexus 7 fyi.

Tu = nu ești toată lumea.

Pe alții îi deranjează că nu primesc ultimele update-uri rapid, pe alții nu, dar mai sunt oameni care țin cont de asta cum sunt eu de altfel când cumpără un telefon/tabletă.

Edited by Tyler Durden

Am butonat si eu "din intamplare" fara sa stiu ca este deja expus si doar 2, 3 minute Note 2-ul. Este mare, dar "se poate" folosi. Ma si gandesc ca la anul S IV va fi de 5 inch adica nu chiar aproape, dar pe acolo. Arata bine, sincer preferam sa faca marginea de sus de marimea acea sa fie cea de jos si invers.. deoarece e cam greu de nimerit daca ai niste degete un pic mai groase.. Arata bine si o sa ma duc sa il butonez mai mult fiind si S III-ul langa. Dar sincer eu tot pe S III il prefer, de ce? Deoarce parca are o forma.. Note fiind destul de mare.. parca pierde prin asta.. oricum totul tine de preferinta, iar cei care se gandesc intre S III si Note 2 sa nu stea pe ganduri si sa isi ia Note 2... care la "ditamai" ecranul are o durata a bateriei foarte buna destul de aproape de Motorola Razr Maxx.. Asta pentru cei care nu sunt deranjati de marimea telefonului si de pretul destul de mare fata de S III.

Edited by Razvann

E normal sa preferi S III-ul Note-ului, daca tinem cont de faptul ca tu acum ai SII si ca e mult mai mic decat Note, fie el I sau II.

Raman la convingerea ca daca-l butonezi o zi intreaga, n-o sa mai vrei niciodata un telefon mai mic.

In alta ordine de idei, Note-ul este si mai bine dotat, dincolo de dimensiunile generoase pe care le ofera. Pretul insa, comparativ cu SIII, este cam mare si nu ma incanta deloc.

In ceea ce priveste forma, Note II e cam la fel cu SIII, desi acesta din urma e ceva mai curbat pe margini.

Da Mesersmith ai dreptate in tot ce ai afirmat, e posibil butonandu-l sa imi placa mai mult, sa scap de S II-ul meu si sa nu fac o surpriza sa imi fuga ochii spre Note 2 in loc de S III. L-am butonat in Mall Baneasa la Samsung, adica cel de parter care e in colaborare cu Internity. Sincer prima data nici nu mi-a sarit in ochi doar vroiam sa imi pierd un pic timpul si cand ma uit atent Note 2 si nu Note simplu, din pacate am avut doar putine minute la dispozitie sa il "admir".

Sunt convins ca S3 o sa bata in vanzari Note2,de ce? Fiindca este prea mare pentru multi oameni(foarte multi).Eu am butonat un Note1 cateva zile,intradevar ai avantajul ecranului mare DAR pur si simplu nu am putut sa ma obisnuiesc cu el (nu am mainile mici).

Clientii lui Note/2 sunt acei oameni care au un job in care chiar au nevoie de facilitatile unui asemenea telefon si nu doar ca sa se vada mai bine penele pasarilor din Angry Birds,eu il vad un telefon business adresat unei astfel de clase.punct

Acum stii cum e, chestie de gust in primul rand. Abia apoi de functionalitate.

O femeie care pe mine ma poate lasa cu gura cascata, tie ar putea sa-ti produca greata si invers.

Cu siguranta S3-ul o sa fie lider la vanzari si va bate toate celelalte modele, Note 2 fiind un telefon cu un anumit target printre cumparatori.

Surprinderea mea a fost cand am vazut ca l-au facut mai tare decat S3, dar ma bucura asta.

Am asa un feeling ca S Pen-ul ala are o aplicabilitate mult mai larga decat ce se vede in clip-ul video. Si ca productivitatea (productivitate nu ar trebui sa doreasca doar business-man-ii ;) ) ar putea fi extraordinara, daca l-ai folosi la maxim. Si bineinteles, sa-l suporte orice aplicatie.

LE Astia sau se pregatesc de lansarea Note 2 sau de lansarea WP8 Samsuns S3 la sub 100 dolari. Cu abonament, bineinteles.

Astazi am fost in Bucuresti cu ceva treaba si am trecut si prin Baneasa Mall sau cum l-o chema, special sa vad Note 2.

Nu am butonat mare lucru, nici nu ma interesa asta.

Pe standul unde era Note 2, era si un SIII.

Incerc sa fiu cat pot de obiectiv si vreau sa va spun ca Note este muuuuuult peste SIII din punct de vedere al aspectului si a feeling-ului pe care il ai cand il tii in mana.

Marimea lui, raportata la grosime, mie mi-a creat senzatia ca tin in mana un obiect de mare finete, iar culoarea alba parca il facea si mai fin.

SIII-ul mi s-a parut necajit in raport cu Note.

Nu vreau sa starnesc vreo polemica cu posesorii de SIII, dar asta e ce am simtit eu astazi.

Fata de Note 1, e mai lung cu vreun centimetru si ecranul e cu raport 16:9 si, evident, de o cu totul alta calitate.

Asa ca...hai copii, cine vreau un Note1 nerootat niciodata si numai cu update oficial prin Kies? :))

Salut

Aveti idee careva de ce pe un Note 2 nu pot seta conturi de e mail separat de gmail, .Pe un S III mi le pot configura , dar pe note 2 nu ma lasa imi spune nici automat nici pe manual. Net ul merge brici, gmail ul la fel si toate celelalte

Multumesc anticipat

PS Telefoane nebranduite , cumparate de la AlinGsm

Am cautat despre ei informatii si nu am inteles de niciunde ca ar fi service agreat Samsung.

Intreb si ma interesez de toate lucrurile astea, pentru ca ma intereseaza un Note 2 si vreau sa gasesc cea mai buna solutie.

Vezi si tu in manual (stiu, sunt desuet), pentru ca se pare ca esti primul cu Note 2 de pe forum :)

Salut

Aveti idee careva de ce pe un Note 2 nu pot seta conturi de e mail separat de gmail, .Pe un S III mi le pot configura , dar pe note 2 nu ma lasa imi spune nici automat nici pe manual. Net ul merge brici, gmail ul la fel si toate celelalte

Multumesc anticipat

PS Telefoane nebranduite , cumparate de la AlinGsm

Da, nu stiu cat tine de telefon faza cu conturile, cat de sistemul de operare.

Ai facut exact cum ai facut la S3 si nu merge?

Pentru ca daca era invers si pe S3 nu mergea, nu ma mira, dar asa...

Ciudat e ca s 3 ul are Android 4.0 si asta al meu cu .4.1 nu vrea si pace...nici pop 3 nici imap :(

Asta asa sa mi fac nervi si sa rada sotia ca mi am luat "scula" si sunt mai fraier decat un note 2

Btw....e splendid sunt incantat nici nu imi mai merg gandurile la padfone2.....astept ultima tableta nexus cu 3g ptr cei mici si asta o sa aduca Mosu'Craciun