Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note II

Recommended Posts

Am asistat astazi la lansarea lui Note 2, care cel putin pe mine ma surprinde, avand in vedere zvonurile pe care le-am mai citit pe net.

Vine cu quad core 1.6 GHz, 5.5 super amoled, Jelly Bean 4.1, si cel mai important dupa parerea mea, 2 giga de ram.

Pe langa acest hardware, observ ca s-au adus multe imbunatatiri si software-ului, in special in zona S-pen.

Deja imi place acest telefon...si in curand note-ul pe care il am acum, va fi postat la bursa.... :P

Nu stiu ce strategie au avut, dar eu cel putin banuiam ca nu-l vor face mai atractiv decat S3, insa din ce vad, la cateva capitole, il bubuie pur si simplu.

Daca S3 a venit cu ICS, 1,4 quad si 1g ram, Note 2 vine cu Jelly Bean, 1.6 quad si 2 giga de ram.

Surprinzator.

Nu stiu ce strategie au avut, dar eu cel putin banuiam ca nu-l vor face mai atractiv decat S3, insa din ce vad, la cateva capitole, il bubuie pur si simplu.

Daca S3 a venit cu ICS, 1,4 quad si 1g ram, Note 2 vine cu Jelly Bean, 1.6 quad si 2 giga de ram.

Surprinzator.

Din cate stiu au anuntat si JB pe SIII. Nu cred ca se vor canibaliza. Uite, pentru mine, Note ar fi doar un dispozitiv de concediu (navigare auto sau web pe 5,5", citit una-alta). Ar fi, daca mi-as permite :)

Sigur vor pune JB si pe s3, dar la hardware nu au ce sa mai faca.

Nu ma asteptam sa fie peste s3 din punctul asta de vedere, dar ma bucur ca e asa.

Deocamdata, n-o sa se simta f tare quad core-ul la 1.6, dar presupun ca in viitor va fi important.

Ce mi se pare foarte important, este memoria de 2 giga si lucrul asta schimba semnificativ datele problemei.

Si probabil ca si pretul o sa fie peste s3.

Mie sincer imi place mai mult N7100 decat I9300. Mi se pare geniala ideea cu S-Pen-ul si ce au reusit sa faca cu ea. In primul rand S3 nu avea cum sa vina cu JB pentru ca nu era inca lansat. Eu cred ca se poate pe S3 ca intr-un update oficial sa fie marit procesorul la 1.5 sau 1.6. Revenind la Note, mie mi se pare un telefon solid care se adreseaza totusi unei piete. Adica cam celor pe care Samsung ii alege sa ii promoveze telefonul in reclame. Ma refer la design-eri, pictori care aleg intai sa testeze digital ideile decat sa umple nu stiu cate coli. Am inteles ca acum aprox 1 luna a venit cineva in Buzau la mall si oprea oameni sa ii deseneze sau sa faca caricaturi. Pe Note.

Nu i se face face niciodata overclocking lui S3 printr-un update oficial pe motive de marketing (ar putea fi lansat un S3+ care sa aiba overclocking).

S3 are 1.4 Ghz, nu 1.5. Discutia era legata de update-ul S3 ului la JB, cu totii stim ca nu era posibil sa vina cu JB preinstalat, acesta nefiind lansat la data lansarii S3-ului.

Sincer sa fiu imi place acest smartphone. Pacat de S3.. pentru procesorul, dar mai ales pentru RAM-ul in minus fata de acesta. Cel mai mult imi place ca desi are un ecran mai mare ca Note, este aproape lafel ca dimensiune, adica un pic mai mic la latime, dar mai lung un picut. As fi preferat sincer si la S3 o margine asa mica in partea de jos ca cea de la Note 2, plus ca "da" mult mai bine cu marginile de aceleasi/aproape dimensiuni (cea de sus si de jos).

Bateria gandindu-ma un pic, cred ca o sa fie mai buna ca cea de pe S3, poate la folosirea pe internet din cauza ecranului si culorii albe sa se consume mai repede, cum este si la Note vs S II.

O saptamana, doar o saptamana sa stai cu telefonul asta si crede-ma ca toate LG-urile tale n-or sa-ti mai spuna nimic dupa aceea. Or sa ti se para simple jucarii.

Si evident, acum tu crezi ca eu exagerez, dar crede-ma, ca m-am dus sa vad S3-ul si...mi-a placut, dar nu mi l-as cumpara niciodata, pentru ca...ghici ce?...e extrem de mic :)

• 1 month later...

Cat de buna este bateria de pe SAMSUNG GALAXY NOTE 2, si sa nu uitam diferenta de ecran fata Razr Maxx a ecranului de la 4,3 la 5,55 inch...

http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-ii-battery-life-test-is-complete-here-are-the-results/

Si la endurance rating la S III a urcat de la 42 de ore la 50, deci sunt curios cat va fi la Note 2 (asta dupa trecerea de la ICS la Jelly Bean).

Bateria se apropie simțitor de cea din Nexus 7, 3100 mAh respectiv 4325 mAh.

Destul de impresionant dar păcat că pe partea software, Samsung tot timpul a stat prost, cam ăsta e și motivul de ce nu am cumpărat un Samsung.

Un model high-end să nu aibe ultimul update de multe luni cum e S3, mi se pare total nedrept.

Tyler Durden, nu cred ca in afara de produsele Nexus, au altele Jelly Bean.. Bateria de pe Note 2 este mult peste cea de pe S III, ma asteptam sincer, dar e destul de observabila diferenta. Tine mult mai bine bateria decat Iphone 4S si iPhone 5 care se descurcau bine.

Ha, ha, ha, ce-am mai ras...

Note II vine cu JB si din ce am inteles, va aparea in curand si pentru Ro la Note I si la s2.

Asa ca nu stiu ce problema ai tu cu samsung, dar eu ii prefer pe ei celor de la htc si celor de la Apple.

In plus, vad ca ati dat-o-n tablete...

Si cifrele cu durata bateriei sunt probabil pentru ICS, ar fi bine sa fie asa, pentru ca, cu Jelly Bean ar fi "si mai si". Asta am vrut sa spun si eu Mesersmith.. daca nici Samsung nu face update-uri devreme atunci cine (HTC sau LG mai ales?).

Sincer este un telefon foarte, foarte bun, Sincer, ar trebui sa fie telefonul anului 2012, dar nu inteleg de ce nu varful de gama al telefoanelor Samsung nu este seria S.. adica sa vina Note primul si S IV cu imbunatatiri sau cu lucruri peste Note...