Clicky

Jump to content
  • Similar Content

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Manhunt: UNAbomber
      Un serial de văzut! Tratează  o întâmplare reală din anii '90 (chiar îmi amintesc din știri de acest nume) și prezintă munca FBI din perioada când erau în căutarea unuia dintre cei mai temuți teroriști ai vremii. Mai mult, acesta a scris "Manifesto: Industrial Society and Its Future" (PDF link), care e mai actual ca niciodată.
       

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Discovery, o continuare a seriei Star Trek care m-a dezamăgit după primele 3 episoade, dar a devenit captivant pe parcurs. De ieri Netflix a reînceput să distribuie câte un episod pe săptămână din sezonul întâi.
       
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Da, în hohote! Recomand acest film dacă vă plac situațiile ciudate și mixul de comedie cu dramă. 
      E vorba de un baiat autist care își caută iubită.
      Dat find faptul că prin comportamentul lor autiștii sunt extrem de antisociali și ciudați, situațiile comice sunt la tot pasul când acesta își găsește în sfârșit o prietenă. Serialul are de asemenea încă vreo trei șiruri de acțiune paralele care îl fac și mai savuros. Recomand!
       
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      E un film coreean cu un actor celebru al lor ce chiar joacă bine rolul unui procuror care în urma unei operații din copilărie își pierde sentimentele. Ineditul e că el joacă un rol pozitiv și face pe detectivul într-un caz de crimă și corupție. Tipul e un soi de Sherlock Holmes coreean!
      Episodul pilot m-a prins, sunt curios de urmare.
      Încercați, poate vă place..

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Un film tip dramă SF ce ne prezintă un cuplu ce a supraviețuit cumva unui fenomen ce a dus la dispariția fizică a oamenilor. E destul de realist realizat și ne arată cu ce dificultăți materiale și psihice ne putem confrunta într-o astfel de situație. Dacă vă așteptați la acțiune și suspans, mai bine spuneți pas. Mie mi-a plăcut..
       
       
       
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use