-
Similar Content
-
By Elena v
Buna ziua , am primit saptamana asta un S4 din Londra , de la un prieten de familie , si as vrea sa stiu ce are telefonul , cand l.am primit l.am descarcat complet , si l.am lasat dupa la incarcat pana la 100% , l.am deschis iar bateria a scazut exagerat de repede in aproximativ 10 minute a ajuns de la 100% la 73% dupa a mers destul de bine pana pe la 40% iar atunci s.a descarcat direct , bateria nu ma tine mai mult de 1-2 ore , se descarca foarte repede iar sub 40% se inchide , e vina baterie ?
-
By ByeBye
A aparut in sfarsit in Romania android 5.0.1 pentru galaxy s4 versiunea LTE GT-I9505 http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/ROM/
-
By Simion Daniel
Buna ziua! Dupa un update de la telefon cu o varianta mai noua de KK prin ODIN am sesizat ca datele mobile de la Cosmote si mai ales Brodband 3G nu mai merg ,imi apare semnalul ca am 3G sau H+ ,mega am pe cartela inca 200 ,dar nu se conecteaza pe internet ,metionez ca inainte de a face update mi-a mers ,acum am incercat vreo 4 rom-uri oficiale si tot asa imi merge ,i-am dat format data si sistem si tot asa ,mai ales ca acum dupa ultimul update nu mai merge wifi-ul ,dar l-am rezolvat cu un fix ,dar la date nu imi dau seama ce este.
Va multumesc!
Edit: Am rezolvat ,imi cer scuze pentru topic ,pentru cei care li sau intamplat asemenea ...instalati acelasi rom cu odin peste ,fara a sterge nimic.
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts