-
Similar Content
-
By Cristian Dinica
Salut,
Ce ați alege între Samsung S8 și huawei mate 10 pro? De ce?
Credeți că o să primească curând update la android p?
-
By Sute Int
Salut, imi caut un telefon la un pret sub 1599 (pret intreg fara reduceri). Ma intereseaza peroformanta cameriei si lipsa lagului, daca se poate sa ruleze si aplicatii / jocuri, 3D sau incarcate de efecte macar decent, este ok. Mersi de ajutor.
-
By BlackDevil
Descoperă cele mai amuzante taine în jocul ,,Curiozităti Amuzante Quiz”
DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.CuriozitatiQuiz
YOUTUBE:
-
By Szilárd Ervin Szőgyenyi
Top telefoane high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017:
Samsung Galaxy S8 HTC U11 OnePlus 5 Samsung Galaxy S8+ Xiaomi Mi 6 Apple iPhone 7 Plus LG G6 Huawei P10 Sony Xperia XZ Premium Essential Phone
------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S7 Meizu Pro 7 Apple iPhone 7 Samsung Galaxy Note Fan Edition Motorola Moto Z2 Force -
By Szilárd Ervin Szőgyenyi
Iulie 2016
Telefoane:
OnePlus 3 Huawei P9 HTC 10 Samsung Galaxy S7 Xiaomi Mi5 LG G5 Samsung Galaxy S7 Edge Huawei P9 Lite Huawei P9 Plus Huawei P8 Lite Tablete:
HTC Nexus 9 Xiaomi Mi Pad 2 Samsung Galaxy Tab A 9.7 iPad Air 2 Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) Lenovo Yoga Tab 3 Pro Google Pixel C Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Samsung Galaxy TabPro S Ceasuri Inteligente:
Samsung Gear Fit 2 Apple Watch Sport 38 mm Samsung Galaxy Gear Xiaomi Mi Band 2 Samsung Gear S2 Sport Motorola Moto 360 Samsung Gear S LG G Watch Evolio X-watch Pro Garmin Vivomove
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts