Clicky

Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...

M-am uitat puțin pe eMAG și între 1000-1500lei singurul telefon pe care-l consider acceptabil este galaxy j7 (2017) la 1400lei dar dacă ma pun in locul tău eu as mai strânge ceva bănuți și m-aș îndrepta către un bb Priv la 1700lei , moto z am văzut la prețul asta și mi se pare un preț foarte bun pentru ceea ce oferă . Alte variante eu sincer nu văd , poate un galaxy din seria a . Totuși propun sa te ferești de allview , huawei am avut ambele mărci și am fost foarte dezamăgit . Și iPhone 5se de minim 32gb eu zic ca merita putina atenție acum depinde ce vrei tu de la telefon. Eu am iPhone 6 plus și mi se pare ca rulează foarte bine , fără lag.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Cristian Dinica
      Salut,
      Ce ați alege între Samsung S8 și huawei mate 10 pro? De ce?
      Credeți că o să primească curând update la android p?
    • By Sute Int
      Salut, imi caut un telefon la un pret sub 1599 (pret intreg fara reduceri). Ma intereseaza peroformanta cameriei si lipsa lagului, daca se poate sa ruleze si aplicatii / jocuri, 3D sau incarcate de efecte macar decent, este ok. Mersi de ajutor.

• By BlackDevil
      Descoperă cele mai amuzante taine în jocul ,,Curiozităti Amuzante Quiz”
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.CuriozitatiQuiz
      YOUTUBE:

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Top telefoane high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017:
      Samsung Galaxy S8 HTC U11 OnePlus 5 Samsung Galaxy S8+ Xiaomi Mi 6 Apple iPhone 7 Plus LG G6 Huawei P10 Sony Xperia XZ Premium Essential Phone
      ------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S7 Meizu Pro 7 Apple iPhone 7 Samsung Galaxy Note Fan Edition Motorola Moto Z2 Force
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Iulie 2016

Telefoane:

OnePlus 3 Huawei P9 HTC 10 Samsung Galaxy S7 Xiaomi Mi5 LG G5 Samsung Galaxy S7 Edge Huawei P9 Lite Huawei P9 Plus Huawei P8 Lite Tablete:

HTC Nexus 9 Xiaomi Mi Pad 2 Samsung Galaxy Tab A 9.7 iPad Air 2 Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) Lenovo Yoga Tab 3 Pro Google Pixel C Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Samsung Galaxy TabPro S Ceasuri Inteligente:

Samsung Gear Fit 2 Apple Watch Sport 38 mm Samsung Galaxy Gear Xiaomi Mi Band 2 Samsung Gear S2 Sport Motorola Moto 360 Samsung Gear S LG G Watch Evolio X-watch Pro Garmin Vivomove
  • Who's Online (See full list)

• Create New...

Important Information

Terms of Use