Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Am și eu nevoie de puțin ajutor băieți. Ce telefon recomandați pana în 1200 lei pentru o fată? M-am gândit la A3 2017, pe albastru. Recomandați Pcgarage? E mai ieftin acolo decât la emag, Altex etc. Da, știu. Aparține de emag. Și da, știu. Sunt un magazin de încredere. dar am văzut ca vând și versiunile dual-sim pentru A3, versiuni ce nu sunt disponibile la noi în tara. Ma gândesc ca și celelalte sunt aduse tot din alte tari. Ca la RepedeMobile.

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

Guest Deio

Nu conteaza de unde il cumperi, sa te asiguri ca ai garantie legala suportata de producator. Evita QM.

PC Garage e ok, Emag, EvoMag, Cel, Marketonline, F64. Inainte de a-l cumpara, poti intreba vanzatorul conditii de garantie, sa fii informat mai bine.

Nu conteaza de unde il cumperi, sa te asiguri ca ai garantie legala suportata de producator. Evita QM.

PC Garage e ok, Emag, EvoMag, Cel, Marketonline, F64. Inainte de a-l cumpara, poti intreba vanzatorul conditii de garantie, sa fii informat mai bine.

Din pacate, multe telefoane vandute de magazinele enumerate vin tot de la quickmobile. Cel putin variantele dual sim care nu sunt disponibile oficial in Europa. Iar garantia e la service-ul din coltul strazii, nicidecum la partenerii oficiali.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Èšinând seama că este pentru o fată, eu zic să mergi fără ezitare pe A3 2017,se potrivește mai bime un display mai mic,e mai elegant și are o baterie peste a oricărui alt telefon în această gamă de preț. Și dacă ai văzut și recenzia lui are și camera foto foarte bună față de generația anterioară.

Eu ți-aș mai fi recomandat A5 2016,dar acela e pe la 1 300 lei,putin mai sump.

Trimis de pe Galaxy Note 5 folosind Tapatalk

Tot P9 Lite 2017 am recomandat și eu unei fete ieri. Pentru diferența de aproape 200 de lei nu merită un P10 Lite. Aș cumpăra un P9 Lite și pentru mine dacă nu m-ar interesa altele mai mari și cu suport oficial mai bun. Samsung-urile sunt mai scumpe și nu oferă nimic în plus.

• 4 weeks later...

Deci , a trecut lună și nimic nou?! Greu cu alesul acesta :)

Eu nu as sta pe gânduri, aș rămâne și cu bani:

http://www.pcgarage.ro/smartphone/xiaomi/redmi-4x-octa-core-32gb-3gb-ram-dual-sim-4g-black/

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

Mulțumesc, dar am cumpărat acum vreo doua săptămâni un A3 2017 de la emag și duminica l-am returnat. Nu se încărca cum trebuie (ajungea la 92% și apoi făcea un procent în 20 minute). Asa ca am luat altul. Dintr-un magazin Samsung. Și acesta se pare ca se descarca destul de repede, în comparație cu review-urile pe care le-am citit.

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk