Gabii Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Fac apel la toti audiofilii de pe forum Doresc sa cumpar niste casti cat se poate de bine pana in 300 de lei Nu de gaming cu microfon sau alte prostii, sa aiba sunetul bun spre foarte bun Pana acum m am gandit la Audio Technica M30x Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Să vedem. Eu folosesc Sennheiser din 2003. De mai bine de 7 ani folosesc HD415. Mi-am cumpărat acum 3 ani HD419. Noi fiind nu-s rodate... Nu sună bine. Așa că având un DAC cu 2 ieșiri am folosit cam 2 ani in paralel cele două perechi (când mergea una mergea și cealaltă). Nu au sunat la fel de bine ca vechile 415 așa că le-am dat părinților. Oricum discuția s-a mai purtat: degeaba ai căști audiophile când asculți muzică online, sau mp3 128kbs, sau nu ai un amplificator, DAC sau o sursă de calitate. Căștile propuse de tine nu sunt audiophile... Sunt căști DJ. Niciodată un DJ nu va pune accent pe calitatea sunetului ci pe cantitatea lui (volum). Ce-ți recomand este să mergi la un magazin MARE de genul mediagalaxy, unde sunt expuse câteva zeci de căști, să-ți pui pe telefon 3-10 piese în format wav sau mp3 320kbs, piese din colecția proprie. Eu am făcut asta... Acum cca 3 luni. La ce să te uiți... Frecvența de răspuns să plece de la 18Hz sau chiar mai jos (nu știu dacă găsești)... Iar maximul frecvenței... 22000Hz... Căștile DJ au avantajul de a putea fi purtate pe o ureche... Cu cealaltă auzi ce e pe afară... Dar trebuie excluse din categoria audiophile. Innoxius and Silviu S 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 12, 2017 Author Report Share Posted April 12, 2017 @DTTR, eu m-am uitat la ceva review-uri inainte sa postez aici si toata lumea zicea numai de bine de seria M--X de la AudioTechnica, chiar daca sunt casti de monitorizare/DJ, toti la care m-am uitat au zis ca au sunet foarte clar și bun, reproducând sunetul fără „tunning-uri†sau chestii de genul Am fost in Media Galaxy in mall dar au doar shit-uri de casti expuse, nici macar una decenta @VladPaul sunt de acord cu tine, dar ca sa testezi atatea casti sa vezi care iti place ori trebuie sa fii ceva review-er sa primesti intr-una produse de test si sa te hotarasti la una ori sa ai o groaza de bani... sa tot cumperi si sa returnezi nu e chiar o solutie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Bun. Am lămurit aspectul cu căștile. Rămâne cel cu sursa... Spune ce vei asculta și în ce condiții. Dacă e radio pe stradă... Ia o petardă de căști... Dacă e în casă muzică simfonică ia AT. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 12, 2017 Author Report Share Posted April 12, 2017 În casă o să ascult cel mai mult Nu am un anumit gen, mai orice inafara de rock, lautareasca si dinasta inceata Ascult mult house/edm cand lucrez, iar in rest pop, rap, hiphop etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Sursa... Trebuie să tragem de tine. Dacă sursa e laptop... Arunci banii. Dacă sursa e un sistem HiFi... Atunci Sennheiser. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 12, 2017 Author Report Share Posted April 12, 2017 Scuze... nu am stiut la ce te referi @DTTR La laptop... momentan nu am amplificator sau alte chestii...dar urmeaza pe viitor sa iau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Așa... Sursa... Internet, mp3 cu bitrate mic... Wtf? Am pus toate întrebările în un post de mai sus... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 12, 2017 Author Report Share Posted April 12, 2017 Nu stiu la cate criterii te referi ) de pe youtube si google play music cu abonament lunar (presupun ca are bitrate mai mare) unele piese de pe gplay sunt descarcate local Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 13, 2017 Author Report Share Posted April 13, 2017 Mi-am comandat azi ATH M30X de pe souncreation. Maine ajung. Deabia astept sa le testez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Nu-ti merge AC-ul, iti pui bass Gabii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 16, 2017 Author Report Share Posted April 16, 2017 Nu ma incanta, dupa 2 zile de test. Ma asteptam la mai mult de la ele, cred ca le voi returna Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Pe placa integrata din laptopul tău îmi dau și eu seama ca nu își arata puterea căștile. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Exact cum afirmam eu... Sursa sunetului este extrem de importantă. Din acest considerent am plătit 65 (corectat) lire sterline pentru un DAC... Și cu riscul de a mă repeta. Căștile DJ nu sunt căști audiofil... Rolul lor este să redea puternic sunet în medii gălăgioase. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Pai si nu se poate nicicum fara DAC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Nu. E din categoria "îmi pun pe mașină boxe de 150W dar păstrez casetofonul din fabrică și atât". Sunet bun fără amplificare nu există. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Uhm, am inteles. Un DAC planuiesc sa cumpar pe viitor dar nu curand. Daca planuiesti sa folosesti castile la telefon ce faci? Stai cu DAC ul dupa tine? Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Nu plănuiesc așa ceva. Nu mi-am cumpărat căști să ascult muzică la telefon. Ascult muzică în mașină... Sistem de cca 1000W. Ascult muzică atunci când înot Sony subacvatic. Ascult muzică la birou când sunt singur. Sistem 2.1 cu sunet scos prin DAC. Ascult muzică la birou cu căștile când nu sunt sigur, sunet scos prin DAC. Ascult muzică la HomeTheater (concerte). NU ascult radio ci doar muzică din colecția mea cumpărată în decursul timpului. Mă uit la clipuri youtube dar alea nu se pun la "ascult muzică". Ah, DA... Când am fost la o înmormântare la Dej și am mers cu trenul aveam tableta LG + DAC + căști. Cred că am postat și pe forum. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Sunt amplificatoare de buzunar, dar destul de slabute. Pe Haștece am Amp și dac dedicat destul de bun, cel puțin mai potent decat placa audio integrata pe placa de baza de la MSI. Duce cu destul de bine casti de 35 de ohmi cu drivere măricele. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 18, 2017 Author Report Share Posted April 18, 2017 Bun... acum ca am lamurit treaba cu DAC-ul..ca trebuie fara indoiala Niste casti cu un bass putin mai marit pana in 300? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Sennheiser Sent from my LG-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 18, 2017 Author Report Share Posted April 18, 2017 Ei ei sunt multe sennheiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts