Pufulete Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Salutări! V-aș ruga să-mi dați câteva recomandări în materie de achiziție a unei tablete. M-ar interesa o tabletă cu Android, decentă, nu ultima fiță, pentru web-browsing, un joc, mai un film, etc. Bugetul ar fi de până în 500 lei, iar ca diagonală a ecranului, 8†.Sunt o sumedenie de oferte, de firme, dar doresc sfatul cuiva care folosește/a folosit respectiva tabletă sau are cunoștințe despre respectiva/ele cum că ar fi bune. Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu0023 Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Eu am folosit un Samsung Galaxy Tab 4 cea e a mers super bine. Acum nu știu dacă mai găsești pe aici, dar eu cel puțin am fost surprins de acea tabletă. Trimis de pe al meu X3_Soul_Style folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts