Alin L. Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Salutare! Tocmai ce am achizitionat acum cateva luni un Google Pixel XL si din pacate am avut o gramada de probleme de la bun inceput... cea mai recenta ar fi faptul ca imi moare telefonul intre 10-30% baterie fara niciun motiv ...asta se intampla zilnic. E foarte frustrant..nu mai zic de altele...voi ce situatii ati mai intampinat si cum le-ati rezolvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Pai si de ce nu l ai trimis in garantie??? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Eh... sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Gabii and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 @Alin L. Nu e ceva normal! Trebuie sa ti-l rezolve in garantie. De unde l-ai cumparat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Eu am avut probleme cu microfonul pentru apel. Schimbat in garantie, primit alt telefon. Asa ca si tu rezolvi tot acolo, daca l-ai luat pe cale oficiala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin L. Posted March 17, 2017 Author Report Share Posted March 17, 2017 Eu am trimis cerere direct la Google pe forumul lor ( apropo, m-am enervat si mai tare cand am vazut ca una din chestiile lor de super marketing cu care s-au lansat nu este valabila si la noi...si ma refer la Support 24/7... scuza ar fi ca la noi in Romania nu exista echipa sa se ocupe...bun fratilor, nu este echipa dar acum tot omul vorbeste engleza...macar un screenshot sa pot trimite sa pot o discutie de chat cu cineva din tech, direct de la ei... ) si am primit un raspuns chiar acum recent cum ca nu sunt singurul cu probleme si ca este sub investigatie problema si ca la urmatorul update cica se rezolva ( https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=230806). De asta am zis ca mai astept putin...dar acum ma gandesc mai serios sa il trimit. Samyjuanito, eu l-am luat de la quickmobile... chiar crezi ca imi trimit un telefon nou si pt asta? Macar telefonul nou e ok? Sau are si ala probleme? In postarea precedenta am spus doar o chestie...sa va zic ce mai face al meu : - am probleme cu conexunea bluetooth la masina ( nu trimite semnalul calumea si se aude intrerupt ) mentionez ca mai am 2 telefoane , un samsung si un iphone in familie si merg perfect - nu ma lasa sa il conectez la PC si sa copiez date pe el ( jur ca nu am vazut asa ceva in viata mea...imi da o eroare oice as copia in orice folder din telefon..noroc de adaptorul USB ca imi mai pun chestii de pe stick ) - nu tot timpul imi merge google assistant, vorbesc cu ea, dar nu scrie si ramane in stand by si se blocheaza... am trimis feedback'uri de m-am plicitisit...dejeaba - initial nu imi mergea ledul de notificari...acum dupa ultimul update vad ca merge - problema cu difuzorul la frecvente inalute probabil va e cunoscuta ...in unele jocuri sau melodii scoate niste sunete f ciudate - mi-a facut de 2 ori ( bineinteles cand imi era lumea mai draga niste figuri..s-a blocat pe facebook si efectiv s-a inchis ecranul, el inca functiona, se incingea f tare si a ramas blocat vreo 3 ore pana am ajuns acasa si l-am conectat la un incarcator ) Nu stiu voi..dar eu sunt fan android de cand ma stiu si am avut numai samsung de la s1-s6...e frustrant, tot asa cu probleme...se blocau dupa un timp se miscau greu...apoi am mai dat o ultima sansa androidului prin a-mi cumpara pixel pe care am dat niste bani (destul de multi parerea mea)...cum de altfel ati facut si voi ...dar in continuare m-a dezamagit pt ca nu te poti baza pe el la greu. Va multumesc mult pt raspunsurile prompte! samyjuanito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Personal cred cred ca softul calculeaza gresit cantitatea de energie ramasa in baterie. Posibil ca o valoare sa fie gresita in ecuatie, altfel nu imi explic cum poate pica atat de brusc! Nu exclud nici un defect al bateriei, care e posibil sa nu poata elibeara toata energia stocata in celule. Pe de alta parte ciudat rau faptul ca Pixel are probleme, Google ca parinte ar fi trebuit sa aiba o odrasla Android perfecta! samyjuanito, Alin L. and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 @Alin.L. Cu Bluetooth-ul îmi face și mie probleme, trebuie să-i dau restart și merge doua, trei zile după care iarăși și tot asa. Este foarte enervant. În rest am pățit de 3 ori cred ca mi-a înghețat display-ul. Alte probleme nu am avut. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Alin L. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Tasker, reboot fiecare dimineață la 7 plus mesaj trimis la cost control... Eu așa am LGul meu. Merge perfect cu Nougat. sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin L. Posted April 5, 2017 Author Report Share Posted April 5, 2017 L-am trimis inapoi in garantie si am primit unul nou. Acum sper ca acesta sa nu faca iarasi figuri Multumesc de sfaturi! samyjuanito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Leontescu Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 stiti un service unde repara microfonul la google pixel xl? sau de unde as putea cumpara unul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Sunt interesat de un android și pixel 2 ar fi o idee. Ce ma interesa dacă e vreun posesor aici de pixel 2 sau posesor de android fără card sd. Pot transfera fisiere mai mari de 4 gb? Am întâmpinat ceva probleme pana am formatat corect un card sd sa îmi meargă pe un Samsung s7 însă pe Allview nu am reușit și nu pot pune decât fisiere pana in 4 gb mărime . Poveste lunga scurta . Dacă telefonul are doar memorie interna . Gen pixel sau one plus 5 pot uploada fisiere mai mari de 4gb sau nu? As dori din posesori sa ma lămurească . Merci mult . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Voi putea testa odata ce ajunge inapoi la mine Pixel 2 XL. Probabil saptamana viitoare pe la finalul saptamanii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Perfect . Mulțumesc mult . Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 On 02/12/2017 at 14:32, Szilárd Ervin Szőgyenyi said: Voi putea testa odata ce ajunge inapoi la mine Pixel 2 XL. Probabil saptamana viitoare pe la finalul saptamanii. Exista expus pe undeva fizic pixel 2 xl? Azi m.am ‘jucat’ un mate 10pro și e superb construit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faur Cosmin Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Salut, Eu sunt posesor de Google Pixel 2 XL de cateva zile si nu am inteles exact ce vrei sa faci. Am facut trecerea de la P10 Plus, nu simt lipsa spatiului de stocare, e arhisuficient 64 de gb si nelimitat spatiu in Photos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Cum e in comparație cu modelul Mate 10 pro? Mate 10 este expus și la orange și la vodafone . O părere obiectivo-subiectiva ?! Sunt in dilema . La aceste doua modele am rămas însă Google 2 nu l.am văzut decât pe internet . Ce doream sa aflu, ca și mate 10 e in aceiași situație . Fără card sd . Când ai timp dava poți transfera un fișier mai mare de 4gb . Pe android de obicei cardul sd sau memoria interna e in format FAT32. Acesta nu suporta transfer de fisiere mai mari de 4gb. Eu sunt consumator de filme hd pe telefon și vreau sa știu dacă voi putea transfera un film sau nu . Iti mulțumesc și sper sa nu fie deranjul prea mare sau sa ai posiblitatea de a ma lămuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faur Cosmin Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Salut, Uite acum transfer un fisier de 4,69 GB ca sa te ajute mai usor in decizia in a achizitiona telefonul dorit. Cat despre Mate 10 Pro l-am butonat foarte putin, cateva minute...nu as putea sa dau o parere obiectiva dar ca si prima impresie spatele e mai placut ca si la Pixel 2 XL. Spatele nu mi se pare nici mie WOW la Pixel 2 XL, e minimalist dar fata imi place foarte mult si mi se pare la acelasi nivel ca si S8, Note 8,etc. Cand ma refer la design, ma refer la Pixel 2 XL, nu Pixel 2. Ambele se misca incredibil de rapid, raspund la comanda ambele...aici oricare ai alege, nu ai cum sa dai gres. Diferenta o face update-uri de software...azi am primit 8.1 Oreo, pe P10 plus am avut tot 7.1.1 si nu se stie cand primeam Oreo 8.0 daramite 8.1... Ecranul era foarte spalacit la Pixel 2 XL dar a scos imediat un update Google si acuma e foarte ok. Negrul e negru, culorii vii cu o tenta de suprasaturatie ca si la Samsung de tip AMOLED. Faza cu procesorul AI mi se pare gimmick ca si cu camerele lor Leica care erau sub iPhone sau Samsung, exceptie mate 10 pro. Daca vrei un ecran cat mai realist ca si culorii, mergi pe Mate 10 PRO. La poze ambele pe DxOMark sunt in top 3 deci nu cred ca are relevanta care alegi pe segmentul asta. Bateria nu stiu cum tine la Mate 10 PRO,deci nu pot sa imi dau cu parerea decat daca vrei cu fostul de telefon P10 Plus. Vine acuma vorba pretul, Pixel 2 XL pe plan local e scump dar daca prinzi o oferta buna cum am prins eu(3100 RON sigilat fara garantie 64 gb) go for Google. Mate 10 PRO il gasesti mai ieftin pe plan local si cu garantie 2 ani de zile la 3550 de RON si cu 128 de gb varianta de stocare ceea ce cred ca pe tine te avantajeaza foarte mult avand in vedere ca te uiti la filme pe el. Ca si concluzie, depinde foarte mult la ce folosesti telefonul si ce buget ai. Daca as avea acum 3600 de RON, as merge tot pe 2 XL din prisma update-urilor si a UI. Ce de la Huawei mi se pare copie iPhone dar mai bine finisat. LE: Am copiat fisierul, merge sa rulez fara probleme filmul cu VLC Player, are 4,69 gb. Edited December 6, 2017 by Faur Cosmin danielcarpo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Andrei Tutuianu Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Salu.am și eu o întrebare dețin un pixel 2 și am o chestie enervanta daca am 5 aplicații deschise în background so le las acolo peste câteva ore când mă uit ori sunt 3 ori 4.mi le închide pur și simplu dar le scoate de tot din multitasking.daca știți ceva și mă puteți ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts