Feri Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Urât sau nu, dar așa le-a dat peste bot concurenței. Mă refer la Samsung.... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Samsung a făcut o chestie urâtă cu rezervarea lui SD835, haideți să nu le dăm încă coroana. Nu putem imputa nimănui că nu a pus SD835 în telefoanele lor (chiar și LG) Samsung a facut exact ce trebuia pentru a-si asigura o parte a succesului. LG n-a facut ce trebuia si s-a grabit ca fata mare la maritat, exact cum s-a grabit si in ultimii ani. Nu-i obliga nimeni sa lanseze simultan sau inaintea celor de la Samsung. Daca ai vazut ca doi ani la rand ai luat-o in mufa, cand ti-ai lansat produsul simultan sau inaintea celor de la Samsung, e de bun simt sa inveti din greselile trecutului. Asteapta sa pui si tu mana pe Snap 835, nu fragmenta specificatiile pentru fiecare continent si lanseaza-ti produsul dupa Samsung. Dar cine stie, or fi avand si ei un Elop la conducere. Altfel nu-mi explic strategia asta idioata, care n-a dat rezultatele scontate niciodata. Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk Feri and florinradu88 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Telefoanele Sony par interesante. Și la prețuri corecte. Poate cine stie își revin și ei. Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk @Mihai, nu cred ca sunt șanse sa ne luam adio de la Sony pe mobile. Au bani destui sa susțină divizia asta și în plus anul trecut au avut profit. Xperia-urile au fost și încă sunt unice, device-uri premium la prețuri premium. Și acum sunt din ce în ce mai bune și încep sa mai taie și din prețul de lansare. Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 @pascaleandrei: au avut prețuri mai mari și ca Samsung. Prețul produselor lor nu scade. Scot niște telefoane neinspirate ca design. Mai multe nu spun pentru că nu e nevoie. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Eu chiar ma rugam sa nu începi și aici cu Sony și telefoanele lor unice. Anul asta e chiar bătaie de joc, același design și mai nou au dat-o pe Mediatek. Designul nu mi se pare unic și premium cu marginile alea, mai ales când ceilalți încearcă sa reducă din ele și sa vina cu un aspect mai modern. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Cam "meh" lansările de anul acesta. LG nu înțeleg ce are în cap cu target-area regională a specificațiilor; Huawei vine cu același design (ok-ish dar același) și cu margini care îl fac pe LG G2 să pară futuristic; Sony la fel, același design și "borduri" a la Videanu. Mediatek și prețuri de 3000+ lei = calicie; Nokia în schimb au revenit cum trebuie. Design ok, Android curat, etc. Sperăm ca lumea să nu-i fi uitat. 3310-le e fain, direct la corason pentru cei nostalgici. E 2017 totuși. În rest... Nimic interesant. Nimic să te facă să "scoți banii". Inspirată mișcarea Samsung de a se separa puțin de restul. Să sperăm că merită așteptarea. Innoxius, MoshuXXL, RaGnar80 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaGnar80 Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Ok ! Samy au ales bine, dar ce se intampla cu htc. Nici un ONE sau un 11 ??? Sau astia vor sa se lepede de telefoane. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinradu88 Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Ok ! Samy au ales bine, dar ce se intampla cu htc. Nici un ONE sau un 11 ??? Sau astia vor sa se lepede de telefoane. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Poate ca Htc incepe sa invete anumite strategii economice (slabe sanse, dar Doamne ajuta) si sa vina de pilda prin aprilie cu noul lor flagship, dar gata de vanzare din prima zi. Asta pentru ca daca reusesc sa starneasca interesul, sa nu se raceasca in intervalul de timp dintre anunt si lansarea comerciala. Dar avand in vedere ce lipside de orice atractivitate sunt cele lansate la CES, tare mi-e ca si-o vor lua. MoshuXXL and RaGnar80 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu0023 Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Sa speram că așa va fi. Oricum nu cred că o să vină cu ceva "wow" HTC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Liviu, de acord cu marginile. Dar unde ai văzut Mediatek la 3000 lei? XA Ultra va costa vreo 400 dolari și are tehnologie de top, cea mai buna stabilizare video, senzori uriași, stabilizare optica frontală și un design de flagship. Iar cu LG, nu știu ce e de o dau mereu în bara. Cică se iau după clienți. Ce client nu vrea un sunet mai bun, mai multa stocare sau încărcare wireless??? Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 @pascaleandrei: ai răbdare să vezi prețurile în România. 400 USD înseamnă vreo 500 de euro minim la noi, poate chiar mai mult. Sony decide cu cât vor ei să vândă. Punând premium în față au impresia că pot să ceară oricât de mult vor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 De acord, dar nu sunt sigur în ce moneda erau preturile. Dacă îl vor poziționa pe XZ Premium la 800 euro, atunci nici XA Ultra nu ar trebui sa coste prea mult. Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Pe lângă asta, 2700 de mAh pe un device de 6 inch? Ok, stamina mode, Sony, etc dar 4000 mAh ce avea? Missing old Sony... Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 La cat se lanseaza S8? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted February 28, 2017 Report Share Posted February 28, 2017 Da, cam anemica bateria. 😀 Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 Cica ar fi buna camera inventata de Oppo, cu 5x zoom optic. http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/3/1/14755916/oppo-5x-zoom-camera-prototype-hands-on-mwc-2017 Innoxius, Szilárd Ervin Szőgyenyi and pascaleandrei 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 După 2x-ul degeaba de la Apple, un 5x folositor de la "chineji" ar trebui să-i facă de rușine pe primii? E doar o întrebare de Radio Erevan pascaleandrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterrmaxx15 Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 Inca astept specificatiile, dar daca o sa am finante...probabil ma intorc la LG. Dar sa nu fiu carcotas....sa vedem si cu ce vine Samsung.... Inca astept specificatiile, dar daca o sa am finante...probabil ma intorc la LG. Dar sa nu fiu carcotas....sa vedem si cu ce vine Samsung.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elander Posted February 3 Report Share Posted February 3 propo, nu stiu daca ati aflat, dar au aparut pe web si capturi de ecran cu pagina de promovare a lui KEYone de pe site-ul BlackBerry, care a fost publicata din greseala pentru putin timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts