Clicky

Jump to content

MWC 2017 - Toate noutățile într-un singur loc

Recommended Posts

Se intarzie serios cu lansarea! 8 minute si n-a inceput..

Pe de alta parte, mie imi place telefonul, mi-a placut si Passport!

Apropo, nu stiu daca ati aflat, dar au aparut pe web si capturi de ecran cu pagina de promovare a lui KEYone de pe site-ul BlackBerry, care a fost publicata din greseala pentru putin timp.

bb1.png

bb7.png

bb2.png

bb8.png

bb3.png

bb9.png

bb4.png

bb10.png

bb5.png

bb6.png

Daca se va face o continuare la filmul ''Greu de ucis" in rolul principal va juca BlackBerry. Astia se incapataneaza sa scoata aceleasi telefoane ca in 2005 si tot nu mor definitiv.

P. S. Astept sa ma holbez la prezentarea lui G6

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

Da, ai fost. Claudiu is there.

Trimis de pe Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Gata, am găsit live blogging-ul. Pe tableta. Pe telefon nu apare. Dar oricum, o sa pun pe TV live-ul Lg și pe calculator cel mobilissimo. 😁

Trimis de pe Sony Xperia Z3 Tablet Compact

@pascaleandrei Evenimentul LG incepe de la ora 13 (ora Romaniei) si il vom transmite in regim de Live Blogging aici. Exista si un stream video live, care sper sa tina, nu ca cel de la BlackBerry de ieri! :P

@Innoxius Cludiu este la Barcelona si va participa la evenimentul Huawei de la ora 15:00.

Nokia vor avea si ei o transmisiune live de la ora 17:30. Interesant e ca ea va fi transmisa prin Facebook si nu prin YouTube. De asemenea Live Bloggingul nostru il puteti accesa de aici.

Inca astept specificatiile, dar daca o sa am finante...probabil ma intorc la LG. Dar sa nu fiu carcotas....sa vedem si cu ce vine Samsung....

In orice caz pana acum telefonul asta este parfum fata de G5 ;)