Gabriel Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Daca ar fi la dispozitie un site care sa aibe publicate aplicatiile din Google Play cu posibilitatea de a le putea downloada pe PC iar pe urma sa le puneti pe telefon cu ajutorul cablului USB pentru a utiliza cat mai putin trafic de net pe telefonul dvoastra pentru a avea aplicatii ati folosi acest tip de site? Va rog raspundeti la sondaj, iar printr-un comentariu sustineti-va ideea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan P. Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Daca ai wi-fi nu are rost sa faci ceea ce ai spus tu. Doar in cazul in care esti pe drum, ai un laptop cu un stick de net la dispozitie si te apuci sa descarci jocuri/aplicatii de pe acel site, ca mai apoi sa-ti conectezi smartphone-ul la laptop si sa ti le pui. Oricum mi se pare o pierdere mare de timp... Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 poate alti utilizatori android au alta parere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Atunci trebuia sa adaugi in chestionar si varianta de descarcare......wifi/date mobil/prin cablu de la pc.... Daca e sa facem sondaj,atunci sondaj sa fie.... PS.Inca nu am votat deoarece astept modificarea....(chiar daca asa putea sa mdific eu chestionarul)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Ce e cu raspunsurile "nu stiu" si "poate" .Sunt de-a dreptul aiurea. Ori e alba ori e neagra.. Cand am citit mi-am adus aminte se "nu stiu d-astea" :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Doar sopcast.Pentru tv online. Altceva nu as risca. Cand ceva e la moda, apar si "binevoitorii"... Ce am nevoie gasesc pe goagal plei , free sau cu bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Pai da, asta daca iau ceva piratat pentru telefon. Atata timp cat exista google play de ce sa apara ceva identic tot pentru android? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Si poate schimbi si titlul, sa fie mai clar. Eu am intrat crezand ca e vorba de codul sursa, nu de sursa de unde descarci. "Ati descarca aplicatii din alte surse inafara magazinului oficial" e mult mai clar si mai acoperitor. Stiu ca impresia unora este ca Android e ca partidul comunist, "in tot si in toate", dar mai sunt si altii prin zona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Da, si eu am crezut acelasi lucru. Nu-mi prea place directia in care merge discutia. Nici nu prea mai vad rostul discutiei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 (edited) Gabriel nu si-a ales cuvintele potrivite insa ideea nu e rea, la fel nici discutia atat timp cat sunt altele mult mai banale decat asta. Posibilitatea de a putea gasii apk-urile pe un site e o chestie benefica celor care nu au internet pe mobil, plus ca unele ROM-uri custom "apar" ca si necompatibile cu anumite aplicatii. Si, da, poate ca titlul ar trebui schimbat Edited August 22, 2012 by FANdroid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digikent Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Eu am intrat crezand ca e vorba de codul sursa, nu de sursa de unde descarci. si eu am crezut la fel....deci ar trebuii schimbat titlul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Da, de pe Nokia Store. Vad ca n-ai inteles sa-l faci general. Site-ul se numeste Mobilissimo, aria este una generala. Pacat, ai o figura de tanar care promitea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Exista posiibilitatea sa-ti downloadezi .apk-urile in calculator, chiar de pe Google Play, printr-o extensie a browser-ului Chrome, dar cand e vorba jocuri, acestea mai au fisiere aditionale care de obicei sunt pe site-ul producatorului. In alta ordine de idei, exista si alte "piete" legale in afara de Google Play: Amazon Appstore, GetJar, Handango, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 La cate aplicatii sunt pe Google Play, eu chiar nu am simtit nevoia vreodata sa imi iau aplicatiile de altundeva. Cele piratate nu ma intereseaza, nu am nicio astfel de aplicatie in telefon, asa incat nu vad rostul de a incerca alt site. Dar asta nu inseamna ca n-o fi bine, ci doar ca eu nu stiu alta sursa de programe verificate, asa ca pe market google. Am votat NU. tmn_stelist and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Eu am votat cu da. Folosesc www.pentru a mai luat jocuri. Am luat PES , Shift, Where's my water si Bloons TD4. Pentru a le fi luat de pe Play Store ar fi trebuit sa scot din buzunar intre 75 si 100 lei. Eu zic ca se merita. Edited August 31, 2012 by vladmihail citeste regulile forumului in vederea postarii de linkuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Pe care dintre posturi vrei sa-l pastrezi? Apoi, care-i faza cu site-ul ala? Sunt aplicatii ilegale? Ca daca da, va trebui sa stergem acel link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Bine inteles ca sunt ilegale aplicatiile alea. se modifica... ca prima data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Eu doar am spus de unde le iau. Daca voi dati nume de aplicatii care se instaleaza foarte usor de pe Store nu se mai considera ilegal? Ma rog.... Am incercat sa sterg un post numai ca sunt pe telefon si nu am reusit.Era usor de observat ca sunt identice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Un soft ilegal este acel soft care desi nu e gratuit, il poti instala dupa ce cineva la doftoricit in sensul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Eu doar am spus de unde le iau. Daca voi dati nume de aplicatii care se instaleaza foarte usor de pe Store nu se mai considera ilegal? Normal ca nu, ce, daca vorbim de MS Office si el exista piratat, incalcam ceva, daca nu dam sursa ? Ce logica au unii. Cand o sa invatati ca faceti rau acestui forum daca postati surse de aplicatii ilegale ? Cred ca unii mai au mult pana sa se maturizeze. Daca vor reusi vreodata. Baga la cap http://forum.mobilis...aici/#entry8958 Kaliope 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Cred ca unii mai au mult pana sa se maturizeze. Daca vor reusi vreodata. Corect, doar ca "nevoia de jocuri free" (de acolo si imaturitatea ) plus lipsa banilor (majoritatea sunt elevi) duc la astfel de abordari. E aiurea sa-i ceri card-ul parintelui, ca vrei tu sa-ti iei un joc, dupa ce a dat vreo 3-400 euro pentru telefon si-ti plateste si abonamentul Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Stiam si eu de asta. Si de topic si de piratare. Si stiu ca ce am spus eu poate fi citit cu un anumit ton poate fi perceput complet diferit de simpla intrebare pe care am pus-o. Plus ca sunt acuzat pentru simplul fapt ca am raspuns la intrebarea pe care a pus-o Gabriel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nu stiu cine a pus intrebarea, insa stiu sigur ca in acea intrebare nu era deloc vorba despre softuri piratate. Eu am o gramada de aplicatii moca de pe market si chiar nu simt nevoia sa fur altele. Le cumpar pe cele cu bani care-mi trebuiesc si chiar nu inteleg de ce cineva evita sa dea 3-4 lei pe o aplicatie, in timp ce sparge bani pe tigari sau, si mai rau, pe droguri. Dar eu cred ca e o chesti pur romaneasca, suntem obisnuiti sa furam orice. Eu personal, voi sterge orice link cu aplicatii furate. Si astazi am vrut sa-ti sterg link-ul, dar pana m-am dus eu pe respectivul site sa vad ce si cum, Vlad se ocupase deja si bine a facut. Deci, fara furaciuni. Kaliope 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Am cumpărat câteva aplicatii care-mi sunt necesare și nu-mi pare rău. Am și gratuitati. Scuze ca pomenesc și sa eu de pc, acolo unde nu mi se pare corect să plătesc pentru windows și office sume aberante pentru romanica noastră. As mai spune dar topicul... Sent from my Odys-Loox using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 @FANdroid sa stii ca nu este si cazul meu. Telefonul l-am platit din banii mei, pana la ultimul leut, am o extraoptiune pe cartela de 3euro pe luna, si sincer sa fiu chiar am vrut sa cumpar cateva aplicatii de pe Store insa oricate carduri am introdus imi da eroare la codul cardului. Am introdus numai Maestro de la BCR si BRD Aceeasi problema am avut-o si cu PayPal. Voi ce tip de card folositi ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts