Clicky

Jump to content

Adaptor wireless laptop.

hi2

Recommended Posts

Recent m-am abonat la UPC si am pachetul de 300mbps, problema e ca descarc de pe wireless(laptop) cu aprx. 6mb/s de pe torrent avant in vedere ca cu abonamentul vechi de la internet trageam cu 11mb/s si era doar de 100mbps banda (nu inteleg cum...). Placa de retea de la laptop este "limitata" la 100mbps, acum intrebarea mea este: m-am gandit sa-mi cumpar acest adaptor wireless (http://www.emag.ro/adaptor-wireless-tp-link-usb-2-0-tl-wn823n/pd/EQ7KKBBBM/ ) . Daca l-as cumpara credeti ca as putea sa beneficiez de toata banda de internet pe care mi-o ofera UPC ?

Nu inteleg de ce: net upc 300mbps descarc cu 6mb/s (laptop) ;

acelasi net upc 300mbps descarc de pe un nexus5 cu 25mb/s+ wireless

vechiul internet 100mbps, descarcam cu 11mb/s (acelasi laptop) .

Edited by hi2

Placa din laptop probabil e limitata la 150 Mbps dar nu cred ca acolo e problema ci mai degraba la puterea semnalului routerului nou(sta in acelasi loc ca fostul?). Presupun ca inainte foloseai routerul tau, poti si acum pentru teste sa il interpui intre laptop si routerul upc. 

Referitor la placa din link pe foaie e ok dar in realitate o sa ai probleme cu : semnal si se incinge ff rau si dupa 1an si ce crapa.

Am lasat-o asa... ; multumesc de implicare totusi.

P.S: Am cumparat acel adaptor , l-am instalat dar nu s-a produs nici o schimbare in viteza de download(l-am inapoiat la magazin). Nu, nu am firewall instalat(nici cel din windows). Router-ul e la o distanta de 1,5m fata de laptop fara nici un zid intre ele.

Edited by hi2