hi2 Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 (edited) Recent m-am abonat la UPC si am pachetul de 300mbps, problema e ca descarc de pe wireless(laptop) cu aprx. 6mb/s de pe torrent avant in vedere ca cu abonamentul vechi de la internet trageam cu 11mb/s si era doar de 100mbps banda (nu inteleg cum...). Placa de retea de la laptop este "limitata" la 100mbps, acum intrebarea mea este: m-am gandit sa-mi cumpar acest adaptor wireless (http://www.emag.ro/adaptor-wireless-tp-link-usb-2-0-tl-wn823n/pd/EQ7KKBBBM/ ) . Daca l-as cumpara credeti ca as putea sa beneficiez de toata banda de internet pe care mi-o ofera UPC ? Nu inteleg de ce: net upc 300mbps descarc cu 6mb/s (laptop) ; acelasi net upc 300mbps descarc de pe un nexus5 cu 25mb/s+ wireless vechiul internet 100mbps, descarcam cu 11mb/s (acelasi laptop) . Edited February 14, 2017 by hi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Ce router ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 (edited) Router-ul care-l da la upc, https://www.upc.ro/internet/connect-box/ Edited February 14, 2017 by hi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu S Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Placa din laptop probabil e limitata la 150 Mbps dar nu cred ca acolo e problema ci mai degraba la puterea semnalului routerului nou(sta in acelasi loc ca fostul?). Presupun ca inainte foloseai routerul tau, poti si acum pentru teste sa il interpui intre laptop si routerul upc. Referitor la placa din link pe foaie e ok dar in realitate o sa ai probleme cu : semnal si se incinge ff rau si dupa 1an si ce crapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu0023 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Ai instalat vreun anti-virus sau ceva paravan firewall, in afară de cel din din Windows? Dacă ai dezactiveazal, și asta îți poate încetini viteza de download. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Cu acel adaptor nu ai cum sa descarci cu 300 Mbps......pe wifi.... Daca vrei acea viteza...baga cablu in el.... Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted February 20, 2017 Author Report Share Posted February 20, 2017 (edited) Am lasat-o asa... ; multumesc de implicare totusi. P.S: Am cumparat acel adaptor , l-am instalat dar nu s-a produs nici o schimbare in viteza de download(l-am inapoiat la magazin). Nu, nu am firewall instalat(nici cel din windows). Router-ul e la o distanta de 1,5m fata de laptop fara nici un zid intre ele. Edited February 20, 2017 by hi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Crunt. Eu am laptopul la 40 cm de router... Și ai ghicit. Folosesc cablu. sent from my rocket-of-a GPhone powered Stock and using Tapatalk. Feri, Gabii and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts