l1dennn Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Bună seara, am realizat o aplicație pentru un prieten. Ce fel de link sau ce ar trebui să scrie în termini și condiții, că este de acord ca eu să public această aplicație? Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 pai daca TU ai realizat-o pentru EL... da-o LUI sa o publice. eu nu inteleg ce ai nevoie... sa zicem ca EU pictez o panza... pentru EA (clientul care cumpara lucrarea)... am posibilitatea sa o expun EU... eu fiind autorul... sau o expune EA... ea fiind proprietarul... tu in care situatie te gasesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 In primul rand se pune intrebarea: cine detine drepturile de autor? Daca el, nu trebuie nici un link sau termeni si conditii PUBLICE. Asta e o intelegere care va priveste doar pe voi doi. Incheiati o intelegere scrisa, la notariat caz extrem, prin care el, ca detinator de drepturi de autor, te deleaga pe tine sa ii fi publisher. Cel mai normal ar fi ca el sa fie publisher-ul, daca el are drepturile de autor. Adica daca tu, facandu-i aplicatia, i-ai cedat (chiar si verbal) drepturile de autor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1dennn Posted February 12, 2017 Author Report Share Posted February 12, 2017 Eu sunt doar autorul aplicației, iar el e autorul siteului. El nu are cont de developer, deci trebuie să o public eu, dar mă gândesc că n-o să-i placă lu' nea Google că am făcut pentru cineva aplicație fără acordul lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Și ce-l oprește să-și facă acel cont? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1dennn Posted February 13, 2017 Author Report Share Posted February 13, 2017 Nu înțeleg de ce tot insistați cu contul ăla? Am zis că o public eu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 A, ne scuzi atunci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Sa mor daca inteleg. Ce treaba are google cu a cui aplicatie publici tu? Nu scrie nicaieri numele cui e aplicatia. El e gen angajatorul si tu i ai facut o aplicatie "la comanda"? Orice ar fi, voi doi cadeti de acord cum publicati aplicatia. Si cum adica ai facut pentru cineva aplicatie fara acordul lui? Esti mult prea vag in ceea ce vrei sa aflii Sent from my LG-D802 using Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1dennn Posted February 13, 2017 Author Report Share Posted February 13, 2017 Pentru că am mai publicat aplicații și le-a respins pe motiv că nu sunt proprietarul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Nustiu cum procedezi tu. Eu am 3 aplicatii publicate si niciodata nu m a intrebat ceva de proprietar sau ceva legat de asta. Teoretic e aplicatia ta, tu esti proprietarul daca tu ai scris codul. Daca ai facut pentru altul si ai semnat un contract prin care el devine proprietarul, sunt cazurile : nu tu trebuia sa postezi, ati cazut de acord ca tu postezi si nu e nicio probema si nu avea de ce sa fie data jos sau ai postat o fara acord si te a reportat el ca ai postat fara acord. Sau ai folosit ceva framework uri si nu ai oferit credits/licente Sent from my LG-D802 using Tapatalk Silviu S 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts