Gabii Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Nustiu daca ati vazut cana asta, dar mie mi se pare super tare si folositoare. Mai ales dupa ce iti versi cafeaua pe laptop ( am patit ). Stiu ca nu e recenta, ci e aparuta de ceva timp, dar acum am dat din nou de ea si am vrut sa mi cumpar una. Ce m-a mirat, e pretul. Nu pretul canii (25$ varianta Stainless steel silver ), ci transportul ( de la 20 de dolari pana la 70 - amazon/ebay/site ul lor etc). Cum cumperi chestii de genul daca esti in romania si sa nu dai pe transport cat pretul obiectului sau mai mult? Innoxius, Sp1tfire and nick5roo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Puii mei, zici ca ti-o aduce cu drona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Pretul pe amazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Eu am varsat vin pe tastatura si lapte pe Nokia E61. In rest, numai de bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Pff... eu cafea pe laptop la liceu, capy pulpy acasa... cred ca e un cocktail sub taste dar totusi, rezista forta asus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Asta in cazul in care bei cafeaua in 5 minute si ai terminat Dar eu imi fac cafeaua dimineata si ma tine vreo 3-4 ore pana o termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 well... tinere... ce sa zic... sursele matale pentru achizitie difera de ale mele... amazon.co.uk 35 lei livrare la oradea pascaleandrei and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 @DTTR tu esti pe amazon.co.uk, eu pe .com am verificat pretul @vladpaul aia nu e problema. SI eu nu mi iau ala cu pai, ci varianta asta daca fac cumva sa fie putin transportulhttps://www.amazon.com/Mighty-Mug-Stainless-Tumbler-Insulation/dp/B01A63QFOU/ref=sr_1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1486292250&sr=1-2&keywords=mighty%2Bmug&th=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 eu nu am motiv sa caut pe amazon... de aia zic... adapteaza cautarea la conditiile tale. de ce cauti pe amazon.com? de ce nu pe .de .es eu de exemplu am cumparat soft editare video de pe amazon.es muzica si bluray de pe amazon.co.uk ochelari de soare de pe amazon.de livrati din suedia... etc. uite... acum caut HTC M7 nou. si caut pe amazon.co.uk apoi pe .de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T. Szab Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 (edited) Halba Mighty Mug se poate cumpara si pe site-ul www.inventionbay.ro, cu livrare gratuita. Edited December 10, 2018 by T. Szab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 8 minutes ago, T. Szab said: www.inventionbay.ro O 'dubiosenie' de site... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T. Szab Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Ti se pare asa? De ce? Numai intreb ca feedback. Este un site real, stiu sigur, pentru ca eu am facut. Ma gandesc ca vi se pare asa, pentru ca avem putine produse. Am lansat pe 30 nov. 2018, deci totul e foarte nou. Dar incercam sa evoluam. Si iti multumesc pentru comentariu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 User nou inscris, vii si dai cu link-ul pe un topic 'mort' de la inceputul anului si unde concluzia era ca produsele se pot achizitiona de pe Amazon. Bineinteles ca m-am gandit ca este site-ul tau si il promovezi. De ce mi se pare dubios? Pai in primul rand, n-am auzit de el. In al doilea, mi-au zgariat retina siglele Mastercard si Visa plasate strategic la fiecare pas, special, ca sa gadile increderea vizitatorilor. Apoi l-am rasfoit... Ici colo greseli gramaticale (de parca ar fi facut pe fuga), pagina de contact este saraca rau in detalii, putine produse (da) si total neinteresante (pentru mine). Fara suparare, dar astea sunt impresiile mele... Bafta, sa cresteti mari si sa dati de pamant la un moment dat cu cei de la eMag! nick5roo, berila_mz and Innoxius 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T. Szab Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Nu ma supar. Astia sunt informatii foarte valoroase. Chiar iti multumesc pentru timpul acordat. Lesbianu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Informatiile, sunt de gen feminin.Astia, se foloseste pentru genul masculin!Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk Innoxius, Lesbianu and nick5roo 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 În ziua de azi nimic nu mai e sigur cu genul Lesbianu, berila_mz, Sp1tfire and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts