Clicky

Jump to content

Mighty mug

Gabii

Recommended Posts

Nustiu daca ati vazut cana asta, dar mie mi se pare super tare si folositoare. Mai ales dupa ce iti versi cafeaua pe laptop ( am patit ).

Stiu ca nu e recenta, ci e aparuta de ceva timp, dar acum am dat din nou de ea si am vrut sa mi cumpar una.

Ce m-a mirat, e pretul. Nu pretul canii (25$ varianta Stainless steel silver ), ci transportul ( de la 20 de dolari pana la 70 - amazon/ebay/site ul lor etc).

Cum cumperi chestii de genul daca esti in romania si sa nu dai pe transport cat pretul obiectului sau mai mult?

@DTTR tu esti pe amazon.co.uk, eu pe .com am verificat pretul

@vladpaul aia nu e problema. SI eu nu mi iau ala cu pai, ci varianta asta daca fac cumva sa fie putin transportul
https://www.amazon.com/Mighty-Mug-Stainless-Tumbler-Insulation/dp/B01A63QFOU/ref=sr_1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1486292250&sr=1-2&keywords=mighty%2Bmug&th=1

eu nu am motiv sa caut pe amazon... de aia zic... adapteaza cautarea la conditiile tale.

de ce cauti pe amazon.com?

de ce nu pe .de

.es

eu de exemplu am cumparat soft editare video de pe amazon.es

muzica si bluray de pe amazon.co.uk

ochelari de soare de pe amazon.de livrati din suedia... etc.

uite... acum caut HTC M7 nou. si caut pe amazon.co.uk

apoi pe .de

• 1 year later...

Ti se pare asa? De ce?

Numai intreb ca feedback. Este un site real, stiu sigur, pentru ca eu am facut. Ma gandesc ca vi se pare asa, pentru ca avem putine produse. Am lansat pe 30 nov. 2018, deci totul e foarte nou. Dar incercam sa evoluam.

Si iti multumesc pentru comentariu.

User nou inscris, vii si dai cu link-ul pe un topic 'mort' de la inceputul anului si unde concluzia era ca produsele se pot achizitiona de pe Amazon. Bineinteles ca m-am gandit ca este site-ul tau si il promovezi.

De ce mi se pare dubios? Pai in primul rand, n-am auzit de el. In al doilea, mi-au zgariat retina siglele Mastercard si Visa plasate strategic la fiecare pas, special, ca sa gadile increderea vizitatorilor. Apoi l-am rasfoit... Ici colo greseli gramaticale (de parca ar fi facut pe fuga), pagina de contact este saraca rau in detalii, putine produse (da) si total neinteresante (pentru mine).

Fara suparare, dar astea sunt impresiile mele... Bafta, sa cresteti mari si sa dati de pamant la un moment dat cu cei de la eMag! :)