Clicky

Jump to content

Instrumente muzicale


Recommended Posts

Mulțumesc! Innoxius, am.filmat cu un compact high-end Canon, din ala cu zoom 50x 😁. Nu am făcut nicio setare, am tras jaluzele ca altfel se reflecta lumina în clape și probabil de-asta se vede asa.

 

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Daca ma intrebi de subiectul filmarii, nu ma pricep. In liceu stateau prost la capitolul "voluntari pentru cor". Drept urmare, s-a facut o actiune tipica vremurilor. Cine are media generala peste 9, la cor. Ce mai tura-vura, daca ai note mari sigur ai si ureche muzicala, voce, ce mai e nevoie intr-un cor utecisto-revolutionar. Eu aveam 9,01. Ghinion. Pentru ca la muzica primeam 8 in generala doar ca sa nu-mi strice media, eu nemeritand mai mult de 5.

Si am dus-o asa un an de zile. Repetitii, spectacole, toata tevatura revolutionar-muncitoreasca. Ca nu cantam nici Ave Maria, nici Fur Elise.

Dupa un an de chin cu o profesoara de muzica care nu stia pe ce lume traieste, pe post de dirijor, ne vine una adevarata. Si care in primele 5 minute s-a prins ca undeva in ultimele randuri ceva nu suna bine. A inceput sa se plimbe printre randuri in timp ce noi cantam si cand ajunge in dreptul meu, ma impunge cu aratatorul de la 5 metri, ii opreste pe toti si imi zice sa cant singur in continuare. Dupa primele cuvinte ma opreste si ma intreaba cum am cantat eu un an de zile in corul ala? Incet, sa nu ma auda altii. Mi-a multumit si asa am scapat de corvoada. Pentru ca era o maaaare corvoada.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use