Clicky

Jump to content

Sfaturi pentru o noua achizitie

Recommended Posts

Am decis sa imi vand iPhone-ul 6 deoarece are un an de folosire. Am vorbit cu un tip si in weekend il vand cu 1400 lei.

Ce smartphone imi recomandati pana in 1600 lei (poate fi si sh) care sa aibe un design placut si sa mearga fluid?

As vrea alt ceva decat iPhone deoarece sunt cuios sa vad cum a evoluat androidul.

Mersi anticipat de pareri! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sa stii ca e fain.

Ce ma baga in eroare e ca am vazut ca ar fi cam fragil.

Si cica si camera ar da rateuri.

Nu prea as lua telefoane de genul xiaomi, letv, vernee, etc.

As merge pe ceva marci cunoscute, deoarece cand iau un telefon il folosesc minim un an

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eu am varianta de 128 GB cu spate de ceramica. Am auzit si eu ca sunt fragile cele cu spate de sticla. La 1600 de lei nu stiu daca poti lua ceva nou de top de la o firma consacrata, iar piata second hand n-o urmaresc, sa stiu preturile.

P. S. Camera e decenta, totusi nu se apropie de Samsung sau Iphone, cum de altfel nu se apropie nici pretul.

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

Mi5 recomand si eu. Varianta ceramica. Recomand in cel mai serios mod posibil.

@Scootch98

Sari calul, ce se intampla? Te rog sa fii pe subiect.

Am mutat in "Sfaturi" pentru ca e mai bine. Il ajutam pe om sa isi gaseasca gadgetul potrivit :)

Un telefon foarte puternic și accesibil este Lenovo Zuk 2, nu prea știu cum stă cu interfața. Eu recomand chiar și un Nexus 6/6P/5X. One Plus 3T este o bestie, e posibil să fie cel mai bun telefon la prețul lui. HTC 10 are suport foarte bun din partea unui român, @baadnewz. Nici G5 nu e aruncat, dar l-aș cumpăra nou, pentru că (din păcate :( ) unele loturi mai au probleme cu bootloop-ul. Acum aș încerca un Motorola Moto Z (deși s-ar putea să fie cam scump). Să nu te uiți la un telefon care nu are măcar 32 GB memorie internă (și slot de card).

Nu uita de One Plus 3T. Caută comparație cât mai bună între cele două. Am un S6 de la muncă, OS-ul de pe el e cel mai bine optimizat (MarshMallow 6.0.1), comparativ cu toți Androizii pe care i-am folosit cu softul stock, fără root (deși eu încă mai am un dinte împotriva Samsung).

Sigur ca isi merita. Dar sa nu uiti ca il protejezi foarte greu. Huse gasesti, dar tempered glass nu gasesti decat greu una care sa se potriveasca asa cat de cat.

In rest, e cam cel mai bun telefon Android ce il poti lua la ora actuala. Wireless, charging, rezistent la apa, pret bun si calitate superioara la imagine si ecran. Camera foto foarte buna, poate mai buna ca pe Pixel XL, desi unii m-ar contrazice, eu imi pastrez ideea pentru ca am avut S7 Edge. Acum am S7, din cauza ca nu mai vreau edge.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use