ionel Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Salutare tuturor! Am și eu o problemă cu un HDD de laptop. Nu mai intră în boot, am încercat să-i instalez Linux și Windows, la fel face. L-am conectat la un PC prin SATA 3 și cablu, îl citește dar nu-i vede o partiție. La cealaltă a stat o jumătate de oră să i-o citească și am renunțat Cum proprietara nu are date importante pe acel HDD , mă gândesc că trebuie înlocuit. Acum, care producător este cel mai ok în privința calității? Menționez din start că vreau HDD dar pe 7200 Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted January 17, 2017 Author Report Share Posted January 17, 2017 Nu e cazul pentru că laptopul domniței este din 2012, și poate deceda oricând. Plus că nu e chestia de viteză, cât de durata de exploatare în timp și probabilitatea cât mai mică, să crape în timp. De crăpat toate crapă până la urmă, SSD sau HDD , important e când Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Incerci un Crystal Disk Info si daca spune Caution, nu e de bine https://osdn.net/frs/redir.php?m=onet&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F65980%2FCrystalDiskInfo7_0_5.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted January 17, 2017 Author Report Share Posted January 17, 2017 Mai e și problema bugetului, care nu e chiar așa de mare, și mai ales cea a spațiului, na e fată și are nevoie mai mult de spațiu decât de rapiditate. SSD o să-i pun la al meu că e cu un an mai tânăr, și se cam poticnește . Incerci un Crystal Disk Info si daca spune Caution, nu e de bine https://osdn.net/frs/redir.php?m=onet&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F65980%2FCrystalDiskInfo7_0_5.zip Deio, nu mai bootează deloc , că verificam Acum, mă tot chiombesc pe la niște magazine dar realizez că sunt tufă în ceea ce privește aceste produse . Adică habar nu am ce producători au harduri bune și care le au pe alea proaste. Sau nu există așa ceva? =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Pe un alt echipament. Sau boot cu Hirens pe usb, daca nu se poate altfel. Hirens e free Ia cu garantie cat mai mult, nu conteaza numele. Toate se strica, ia garantie extra daca poti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted January 17, 2017 Author Report Share Posted January 17, 2017 De preferat la un magazin mai curățel așa? Că pcgarage văd că dau 24 de luni, la fel și emag Cel am văzut că dau 60 de luni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted January 20, 2017 Author Report Share Posted January 20, 2017 Cam așa stă treaba cu el. Am intrat cu Hiren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Ca sa nu mai deschid topic separat...care din cele 2 programe zice adevarul? Este un HDD de laptop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Am dat si de o verificare de erori...si vad ca este ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Ambele zic același lucru.92Doar interpretarea e diferită.Sent from my LG-D855 using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Nu spun ambele la fel. Crystal Disk Info e cel mai bun, mai poti incerca si cu HDD Sentinel. La Crystal nu e ok, iti arata in Hexa, modifici in setari sa iti arate Decimal 2 Byte si va fi ok. Apoi, recomandarea urmatoare e sa scanezi suprafata. Pentru aia folosesti un program numit HDD Regenerator, cred ca mai e pe Hiren's 93 e valoarea maxima nu cea actuala. Cea actuala arata in Hexa, modifica in zecimal si vei vedea valoarea actuala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 I-am dat HDD Regenerator si rezultatul este conform poza. Ce sa inteleg...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 E ok HDD-ul. Foloseste-l in continuare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Mulțumesc frumos@Deio pt suport Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts