Clicky

Jump to content

Recomandare telefon


Recommended Posts

Bună ziua!

Aș vrea și eu o părere pentru un telefon până ln 1200lei ,unul care după 3 luni să nu trebuiască să ii dau reset din fabrică pentru că nu pot tasta 3 cuvinte... Am avut un s2 aproape de la apariție până anul trecut (deja nu prea mai ducea nimic , dar totuși , m-a ținut 4 ani fără mari probleme) . Am decis să rămân "fidel" firmei achiziționând un galaxy j5 (2015) . Cea mai proastă decizie , cel puțin părerea mea. După nici 3-4 luni deja se mișca destul de oribil. Așadar , nefiind foarte bun in domeniu ,aș dori o părere de la voi.

Eu m-am gândit intre un allview x3 soul style și huawei p9 lite , multă lume a recomandat p9 lite , dar mi-e cam frică cu cei 2gb de ram că și acesta mai duce maxim 1 an...de allview , mulți fug de firmă , e chiar așa rău ? Sau alt model ? ...

ps. Nu folosesc telefonul pentru jocuri , mult browsing sau eu știu ce. Strict folosința unui telefon in zilele de astăzi , mesaje , apeluri , facebook și niște poze. Rezistența in timp mă interesează cam cel mai mult.

 

Mulțumesc!

Link to comment
Share on other sites

A5/2016 si p9 lite le-am avut pe mana si ambele sunt frumoase si se misca bine. Totusi camera e mai buna pe a5 dar pe spate e sticla si daca il scapi e cioburi. Softul misca bine, poate putin mai bine pe p9lite.

Am avut si allview x2, x3 pe mana. Se misca rau de la prima pornire.  Degeaba da bine la specificatii ca softul e prost implementat.

Link to comment
Share on other sites

Deci să ințeleg că allview pică . L-am văzut la voi in review pe x3 soul style și de aia mi s-a părut ok.

Mulțumesc mult pentru păreri , dar totuși , cât de rezistent in timp ar putea fi un 2gb ram ?

Am văzut prin topicuri pe aici telefonul Vernee Apolo Lite , merită ? Sau , sunt ceva telefoane mai puțin cunoscute ce s-ar ridica la nivelul lui p9lite și mai ieftin ? Nu m-ar deranja , nu țin cont de brand...rezistența in timp mă interesează cel mai mult (funcționalitatea in timp) . Am văzut un review la Vernee și parcă amprenta se recunoaște cam foarte prost .

Link to comment
Share on other sites

Ok , am ințeles , in momentul de față cred și eu că nu sunt motive de plâns. Eu am specificat , pe viitor. Gen , intr-un an de zile , mai fac față 2gb pe un telefon ? Nu vreau ca intr-un an de zile să fiu nevoit să folosesc facebook lite...

Oricum , mulțumesc mult pentru păreri ! Am ințeles in mare, allview pică și cam in prețul ăsta , p9 lite e cam cea mai bună variantă!

Acum am rămas cam indecis cu al doilea răspuns , merită p9 lite diferența de 200-300 de lei față de huawei honor 7 lite ?

 

 

ps. Imi pare rău că pun atâtea intrebări , sunt student și vreau să fac o achiziție bună și de durată. Nu imi permit să schimb telefoanele lunar .

Edited by Åžimon Fabian
Link to comment
Share on other sites

Diferențele dintre P9 Lite și Honor 7 Lite sunt minore dar sunt. Camera, ecranul, performanta, în general totul este mai bun pe P9 Lite, dar nu cu mult. Dacă merita sau nu diferență tu decizi. 2 GB RAM nu subt prea future proof, dar dacă achiziționezi un telefon cu suport spre 0, acesta se va descurca și mai prost în viitor. Recomandarea mea e sa mergi pe P9 Lite.

 

Enviado desde mi Sony Z2 D6503 mediante Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use