Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salutare!

Am întârziat cu un răspuns la  ideea eliminării încărcătorului din pachetele telefoanelor. Ambalașele telefoanelor DOCOMO erau similare cofrajelor de ouă în maro-ul acela ce nu prea  aplăcut. E vb și de o idee de reciclare. Cât se mănâncă cu ambalarea, nu cred că e o mare bortă-n cer cu poluarea; restul nu mă interesează. Ceva similar vedem și la stirile Tv și prin unele publicații, site-uri: Stați acasă; e Covid apoi... S-au deschis pârtiile și-s pline până la refuz, cozi la stațiuni pe kilometrii, carantinare în Cancun... E un subiect de discutat. Într-o altă paradigmă și cu telefoanele; nu pui încărcătoare și cabluri esențiale dar ești îmbiat să cumperi extra, cu alte ambalaje, leduri, materiale sclipicioase, în cutii nereciclabile ... știi tu! Ipocrizia izvorăște din mintea unora pentru interesele personale pe seama celor mulți.

Școala ,,veții,, e o kestie prea mult raspândită și prea puțin înțeleasă. Trebuie educație, informații bune și antrenament pentru o viață de calitate (Banii cumpără lucruri; cultura cumpără lux). Ce părere ai despre Sony Xperia Pro? În afară de calitatea de monitor pentru camere și prețil stelar și disponibilitate doar în SUA, ce are în plus față de mai prietenosul 1 mach2? Mi-a plăcut mult ideea unui Hydrogen phone de la Red: mai ieftin, pini, formă, 3D apps, holography

Nu trebuie bătut monedă pe un patriotism autodevorant; globalizarea, pe de altă parte, e bună dacă nu este invazivă; aici e valabilă (cel puțin pentru mine) ,,Via aurea, via mediocritas!

Câte variante de P40 Pro vor fi anul acesta? Au fost cei de la LG cu bune și cu rele dar au fost inovativi la telefoane . Ce se va întâmpla cu ei? 

• 3 weeks later...

Salut Alex, am o mare dilemă și vreau să-mi spui părerea ta, anul viitor îmi expiră contractul abonamentului meu la Orange și nu mă pot hotărâ de pe acum care va fi următorul meu telefon, variantele ar cam fi 2: 1. Google Pixel 4 XL, s-au 2. să aștept să văd pe ce terminale noi de la Huawei va veni noul Harmoni OS; țin să-ți spun că sunt genul de utilizator care își dorește cel mai mult  de la un nou telefon achiziționat 1. producătorul să-mi ofere cât mai multe actualizări de soft și securitate, 2. să fie un pachet solid pe partea de multimedia și grafică.

2. Pe când estimezi că am putea vedea în acțiune noul Harmoni OS de la Huawei?

Cum rămâne cu pliabilele? Samsung, Huawei, Motorola, Royole mai construiesc ceva? Oppo??? Microsoft (pliabil real)??? LG - un cântec de lebădă????