T3O Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Salut! Am mai auzit de e-sim care mi se pare o noutate revoluționară. Huawei are cea mai potentă platformă e-sim. Aș dori detalii privitoare la Androiduri cu e-sim, implementare în rețele de telefonie din Ro, e-sim 5G, posibilitate PrePay, dacă viitorul va fi departea lui? Mulțumim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 25 minutes ago, T3O said: Huawei are cea mai potentă platformă e-sim. Ne explici si noua asta? nick5roo, Greuceanu and Lesbianu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Un fel de: Mai potent decat la Huawei, nu se exista! Innoxius and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Speram ca macar aici sa nu ne invadeze platitii astia de la Huawei. nick5roo and Greuceanu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdng Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Stii daca vi fi disponibil la noi in tara Samsung Galaxy m31 ? Am trimis un mail pana si celor de la Samsung Romania dar am primit un raspuns inutil (cand va fi lansat se va anunta) . E de menționat ca Galaxy M21 a aparut deja un magazine desi este lansat dupa M31 . S-a intamplat ceva pe drum sau..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted June 1, 2020 Report Share Posted June 1, 2020 Veti face review la Sony Xperia 1 cand apare? Crezi ca Sony va reveni pe partea de telefoane? Bafta in continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasile Posted June 1, 2020 Report Share Posted June 1, 2020 Acum folosesc un Meizu 16xs,dar sta prost la actualuzari,ce telefon sa aleg,daca se poate cu ecran anoled ,pretul sa fie 1000-1200 lei,multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR WHITE Posted June 1, 2020 Report Share Posted June 1, 2020 Veti face review la Realme 6 pro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Valentin Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Salut , Alex ! Se merita sa iau Oneplus 8 la 3200 de lei sau sa mai astept sa scada pretul său ? Si daca ar trebui sa mai astept la ce pret mi l-ai recomanda ? Multumesc anticipat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Posted June 18, 2020 Report Share Posted June 18, 2020 Salutare! Urmează să îmi cumpăr un nou telefon, am mai multe variante, dintre care LG G8s ThinQ și realme x2 pro par cele mai bune ca și preț per calitate (fiecare cu plusurile și minusurile aferente). Practic mama mea are nevoie de telefon nou și am zis că îi înmânez eu telefonul meu, care încă e ok, dar nu-mi mai place designul și vreau neapărat ecran AMOLED. Trei întrebări am: 1. LG G8s ThinQ a primit android 10 sau măcar va primi? 2. Realme x2 pro vine oficial măcar în Europa? Adică să fie compatibil cu rețelele, sa vina cu încărcător de Europa, etc. 3. Vor apărea ceva modele interesante până în 2500 de lei în viitorul apropiat? Apropo jack-ul de căști e aproape crucial (daca exista un model foarte bun fara la preț bun, merge și așa) și este de preferat să fie ecranul la 90+ Hz (știu că G8s îl are la 60, însă per total are pret bun). PS: poco F2 pro mi se pare foarte scump la ceea ce oferă, la sub 2000 lei și-ar merita numele de pocophone. M-am cam lungit, însă chiar am nevoie de un sfat și de aceste lămuriri Mulțumesc anticipat și spor la treabă, că faceți o treabă bună! Hai cu milionu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Veti face review la Geforce Now? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Zvonul cu urmatorul iPhone fara charger la pachet m-a lasat rece. Cum sa spui ca faci asta ca sa protejezi mediul cand este evident ca vrei sa platim extra? Am o idee stupida: cum ar fi sa nu mai lansezi 3 modele in fiecare an (care au schimbari infime fata de anul trecut), in schimb sa lansezi un model odata la 3 sau 5 ani care chiar sa merite banii. Sa vezi ce fericita va fi planeta atunci. Mizerabila companie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Urmatorul android se zvoneste ca va avea un control vocal avansat. Eu personal abia asteptam un "feature" ca acesta. Sa nu fie nevoie sa tin telefonul in mana sau sa ma uit la ecran...anyone else excited? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Boboc Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 Salut, Ce telefon recomanzi pana in 1500 lei? Ma gandeam la Galaxy A71 dar nu stiu ce sa zic, nu l-am vazut la nimeni sa imi dau cu parerea. Nu mai vreau Xiaomi, consider ca trei sunt indeajuns. Ce parere ai despre Rick and Morty? Am vazut toate sezoanele in 4 zile, consider ca merta vazut chiar daca e "desen animat". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 (edited) Ce părere ai despre noile abonamente Orange cu "net nelimitat" la 15 euro? Crezi ca este pe bune acel net sau este o minciună cum era la Telekom? Edited July 14, 2020 by Constantin Cebuc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Eu am net nelimitat la cartela de 6 euro pe telefon de la Telekom si e pe bune. pe tine te-au tepuit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelykanul70 Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 Buna Alex. Cum pot sa-mi dau seama din specificatii daca un smartphone se poate conecta la un monitor (functia Dex)? Facilitatea asta o au doar modelele de top Samsung? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sile Dragut Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Salut Alex. Intrebare xD: ai terminat jocul The last of us part 2? Cum ti se pare? Grafica, storyline, control etc A 2 a intrebare: Momentan detin un Xiaomi mi 9t pro si este putin cam mare pentru mine, in sensul ca il scap mereu pe gresie, asfalt etc, nu am spart sticla/displayul doar folia dar nu cred ca mai am mult pana distrug displayul. Crezi ca ar fi bine sa il vand si sa iau un Samsung galaxy S10e? Sau recomanda tu alt telefon mai mic(sub 6 inch). Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sile Dragut Posted July 28, 2020 Report Share Posted July 28, 2020 Salut Alex, revin astazi dupa ce am cautat telefon sub 6inch...concluzie nu prea am gasit si raman la ce am. Totusi am o intrebare: esti pasionat de muzica la casti? Daca da te rog sa imi recomanzi o pereche de casti over-ear pe la 400-600 de lei si closed back. Sunetul imi doresc sa fie curat iar basul mediu spre puternic. Eu m-am gandit la Audio-Technica ATH-M50X dar astept si parerea ta, multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 In malluri sunt standuri cu accesorii gsm si am vazut ca au si un aparat care iti aplica o folie pe telefon. Costa 80 ron si cred ca e din silicon. Imi protejeaza ecranul o astfel de folie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 De zgârieturi DA. De șocuri....NU.Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinadrian19961008 Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Salutare Alex, Care dintr-e cele 2 metode de a aduce un Samsung Galaxy S10 la valorile implicite din fabrică este mai bună,eficientă,sigură; 1 Mergând în setări, deconectândumă de la contul google, și dezactivând funcția de backup, și apoi selectând resetarea la setările din fabrică; 2 S-au merg în recovery, și selectez wipp data factory reset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelykanul70 Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 Salut Alex. Citind stirea despre lansarea doar in China a lui Xiaomi Mi 10 Ultra crezi ca e pe cale sa se produca o ruptura majora intre piata chine si cea globala in zona smartphone-urilor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted August 21, 2020 Report Share Posted August 21, 2020 (edited) Salut! Când va fi realitate rețeaua 5G în Romania? De vreme ce avem un 4G de calitate (comparativ cu Franța, Germania etc), la noi va fi mai târziu? Întreb și eu!?!?! Edited August 21, 2020 by T3O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Călin Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 Hei Alex ! In primul rând vreau să spun că urmaresc fiecare podcast mobilissimo si că faci o treabă extraordinara, ține-o tot așa. Întrebările mele ar fi: 1. De ce crezi că telefonul de gaming de la Lenovo nu primește aproape deloc atenție? Pe net sunt foarte puține review-uri (dacă le luăm doar pe cele in engleză pot fi numărate pe degete) iar ca disponibilitate văd că nu e de găsit pe nicaieri. 2. Crezi că dacă as lua un ROG PHONE 3 de pe quickmobile (au preturi foarte bune dar sunt variantele de China din ce am înțeles) ar putea fi probleme cu semnalul sau aplicațiile? 3. Ai vreo recomandare de alt telefon exceptând pe cele de mai sus în jurul sumei de 3500 -4000 de lei ? Nu mă interesează deloc camera si nu am preferințe de vreun brand. Ceea ce caut este un ecran bun, baterie bună, sunet și performanță cat mai bune . Multumesc mult pentru răspunsuri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts