DTTR Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 No. Mă bucur că ați aflat.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted March 8, 2020 Report Share Posted March 8, 2020 Vei face review la Geforce now? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted March 19, 2020 Report Share Posted March 19, 2020 Este Motorola Moto G8 Power foarte underrated sau mi se pare. Pare un telefon de buget solid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 Ce părere ai despre noul Doom Eternal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Nu inteleg de ce nu puneti întrebări și pe forum, aici primiti răspuns garantat Crezi ca vom avea acel Poco f2 sub denumirea asta la noi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Când va apărea Huawei P40 Pro+ la noi? Care va fi mai bun la cameră? Acesta, Xiaomi Mi 10 pro sau Galaxy $20 Ultra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 On 3/29/2020 at 11:26 PM, Cebuc Constantin said: Nu inteleg de ce nu puneti întrebări și pe forum, aici primiti răspuns garantat Pt ca este mai simplu sa scrie un comentariu pe youtube. Aici trebuie sa faci cont. Iar cei care nu stiu ce este un forum, le va fi greu sa se obisnuiasca la inceput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Cristian Posted April 3, 2020 Report Share Posted April 3, 2020 On 3/30/2020 at 1:28 PM, T3O said: Când va apărea Huawei P40 Pro+ la noi? Care va fi mai bun la cameră? Acesta, Xiaomi Mi 10 pro sau Galaxy $20 Ultra? Salut, Huawei P40 Pro+ in Romania o sa ajunga in luna iunie/iulie , iar la camera momentan Huawei P40 Pro este lider cu un scor de 128 respectiv 103 pentru camera frontala conform celor de la DXOMARK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin alin Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 (edited) Salut! Am si eu o intrebare daca se poate. Am un galaxy S20e si am observat o chestie foarte ciudata cand vorbesc cu cineva la telefon care are huawei majoritatea spun ca ma aud incet . Tin sa precizez ca folosesc aplicatia de apel preinstalata . Edited April 6, 2020 by Alin alin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Puteti sa recomandati console si jocuri "motion controlled"? Cand a fost lansarea nintendo wii am ignorat total, considerand ca e pt copii. Acum as vrea sa ma joc ceva simplu cu membri familiei. Si cum nu se poate fifa sau mk, trebuie sa incerc astea. Deci dintre kinect, move, wii, switch si daca mai sunt altele, ce recomandati? De asemenea mentionati si jocuri distractive si simple( fara sa apesi prea multe butoane pe controler). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Cristian Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 6 hours ago, Alin alin said: Salut! Am si eu o intrebare daca se poate. Am un galaxy S20e si am observat o chestie foarte ciudata cand vorbesc cu cineva la telefon care are huawei majoritatea spun ca ma aud incet . Tin sa precizez ca folosesc aplicatia de apel preinstalata . Salut, este posibil sa fie din cauza retelei, sa nu fie praf intrat in microfon sau difuzor. iti recomand sa incerci cartela respectiva si in alt telefon sa vezi daca situatia este la fel. daca situatia este aceeasi nu ai decat sa apelezi la un service autorizat din pacate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Daca ar fi 5g periculos, bogatii 1% nu ar permite. Ar fi ceva de care nu ar putea sa se fereasca, ei sau familiile lor. Cand o sa vedem pe Zuc si Bezos imbracati in "costume scut Faraday", atunci avem de ce sa freak out. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted April 20, 2020 Report Share Posted April 20, 2020 Gemini Planet merită? Ceva cu unbutu - Linux? Chiar mi-aș dori o explicație succintă asupra diferențelor dintre Unbutu și Linux. Vivo nex 3 e un telefon interesant. Merită atenție? OnePlus 8 pro rupe la preț și intră în trendul telefoanelor cu "găurică" pã stânga. Eu nu mă consider fan trendului! Tu? ReplyForward Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 După "milenii" de promisiuni mega- nonconformistul telefon HubblePhone ar trebui să se lanseze. Știi ceva? Sper să nu fie o altă ,,crypto - înșelătorie specifică celor de la Turing. Ce-i bre cu aceste chinezării de peste 1000 de euro (Huawei, OPPO, Xiaomi, One+, VIVO, Nubia, Meizu...)? Vor înlocui branduri consacrate sonore din țări ,,capitaliste? Se mai pot cumpăra aceste zile produse online de pe site-uri din afara zonei UE? Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Exista posibilitatea sa scriu cuiva mesaje in whatsapp doar cu vocea, apoi sa aud mesajele primite? Am telefon android. Practic nu vreau sa ma uit la ecran si sa tastez. Am incercat google assistent dar abia intelege ce spun in engleza, in romana nu mai zic, iar mesajele nu le citeste. Se poate altfel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Cristian Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Salutare, am vazut acest review mai peste tot si as fi curios ce parere aveti si voi , deoarece ma intereseaza acest P40 Pro si nu stiu ce sa fac. https://zonait.ro/huawei-p40-pro-partenerul-meu-perfect-din-izolare-review/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenoGide Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 Salut Alex, as vrea sa achizitionez un iPhone 11 sigilat de pe o*x cu factura si garantie neverlock adica fara acele telefoane luate de la orange/telekom si apoi vandute pe o*x. Crezi ca e o idee buna?Se pot bloca cumva? Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Ce camera gopro recomanzi pentru filmat afara? Am auzit ca gopro hero 7 este bun dar vreau sa stiu si alta parere! Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Vezi că la Hero 7 sunt mai multe versiuni.Eu am câștigat Hero 7 Silver de la Pepsi... Și nu dau doi bani pe ea.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 (edited) Care e cel mai futuristic telefon. Mă refer la toate cele care ar fi în 2020, până la sfărșitul acestui an. Aș dori o părere legată de aspect/design, putere de calcul, cameră, ecran, într-un cuvânt un telefon cu wow effect overall. Salutare! Edited May 4, 2020 by T3O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 Salut! Prin anii 90 - 2000 telefoanele aveau forme diverse: bar, clapetă, slidere verticale, laterale, cu tastaturi mai mult sau mai puțin convenționale, cu gadgeturi și culori fistichii de nu mai știai de unde să alegi. Acum aproape toate sun ecran și spate. Ce șanse ar avea telefoanele diferite? ai o lista cu telefoane diferite ca design actuale sau cu cele care ar apărea în viitorul apropiat? Aștept in raspuns. Salutare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 Care crezi ca e cel mai bun telefon HTC făcut vreodată? Eu zic ca HTC One M7 este Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 (edited) Veti face o comparatie intre Spotify vs Apple Music sau Spotify vs Youtube Music cu argumente pro si contra? Nu am vazut pe nimeni la noi sa faca o astfel de comparatie Edited May 23, 2020 by Cebuc Constantin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 24, 2020 Report Share Posted May 24, 2020 Ce părere ai de zvonurile despre iPhone 12? Sunt “fan” Android dar pe zi ce trece...sunt tot mai atras de ecosistemul Apple. Dacă vor veni la prețurile preconizate in zvonuri...mai mult ca sigur ca voi face pasul in achziztia unui iPhone 12 Pro.Momentan dețin un OnePlus 7 Pro, dar văd ca și cei de la OnePlus au cam luat-o pe arătura...atât cu prețurile cât și suportul(vezi update de securitate care este bilunar....sau mai nou, odată la trei luni).Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu Tuli Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 Salut, ce sa imi cumpar dintre Red Magic 5G sau Oneplus 8 5G? Acum detin un Sony Xperia XZ Premium, si vreau sa il inocuiesc pentru ca deja are putin lag, si ecranul este mic 5,5", in schimb imi plac mult difuzoarele sale (desi se aud cam incet), faptul ca e rezistent la apa si are acea nuanta "oglinda" foarte frumoasa. Initial l-am cumparat deoarece avea acea rezolutie mare si pentru ca la un moment dat tu, Alex ai spus ca e telefonul anului 2020 :)). A, da, vreau sa mentionez ca ecranul are o luminozitate mica. Te rog ajuta-ma sa ma decid, sau de ce nu, sa vii si tu cu o alta optiune care sa fie in jur de 3000lei, procesor sa fie de top, refresh al ecranului minim 90hz, 5G (nu neaparat)si ecran bun alaturi de difuzoare bune. Deci build quality si camera nu ma intereseaza. Multumesc, si spor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts