Victoria Lipan Tandarica Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 Mai cumpara cineva Motorola Razr dupa ce se lanseaza Samsung Galaxy Z Flip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted February 14, 2020 Report Share Posted February 14, 2020 Când va apărea Huawei P40? Înțeleg că nu va fi cu suita Google. Am auzit zvonuri că, odată cu lipsa serviciilor Google telefoanele vor fi mai ieftine. Poți confirma acest lucru și ce ecosistem va înlocui G și când? Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 Cu cât crezi că se va ieftini S10 acum ca s-a lansat seria S20? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Păi cam cu cât s-a ieftinit S9 la lansarea S10.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 Care este cea mai sigura metoda de a-ti proteja datele din telefon? Parola cu cifre, parola desen, amprenta sau face ID? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 Habla ingles?Si?Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 Claro que si. Senchiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 Concluzia! Parolă alfanumerică plus caractere speciale.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 15 hours ago, Wubalubadubdub said: Care este cea mai sigura metoda de a-ti proteja datele din telefon? Parola cu cifre, parola desen, amprenta sau face ID? Astea sunt pentru rapiditate, lene etc. N-au legatura cu siguranta. nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 Vei face retro review la ipod classic a 5-a generație? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted February 25, 2020 Report Share Posted February 25, 2020 Biiiiiine te-am regăsit pe forum! Tare mi-a plăcut cum ai început Mobicast-ul 299. Am auzit de lucruri care m-au lăsat perplex! Prima e un Pablo Escobar phone - două ediții deja... suspect, dubios de ieftine. Ce e cu ,,fold astea? A II-a, Interesantă mi s-a părut ideea perechii de perechi de ecrane: Surface Neo și Surface Duo, ultimul pe Android (am râs isteric la asta). Se aude ceva legat de vreo lansare oficială, dată de lansare, vreun 5G pe ele, ceva specificații, preț? Aștept răspuns și ... după 300 aștept încă 300. Felicitări! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Maier Posted February 27, 2020 Report Share Posted February 27, 2020 Salut, Alex! Am un Huawei P30 Pro și am încercat funcția de reverse charge. Mi-a mers doar cu galaxy buds și periuța mea electrica. La telefoane nu îmi merge, am încercat cu un S6 Edge și S8 dar nimic. Nu știi care ar fi problema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Salut Alex Cand iti vei schimba oneplus-ul, si daca stii de pe acum cu ce il vei inlocui? Ai 3 telefoane in wishlist? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Salut Alex. Când îți veți schimba Oneplusul îl pui pe Olx sau il pui pe Okazii?Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri and nick5roo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Sa înțeleg ca vrei sa-l cumperi? Sent from my iPad using Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Sa înțeleg ca vrei sa-l cumperi? Sent from my iPad using TapatalkSa înțeleg ca vrei sa-l cumperi? Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Cred că face mișto de întrebările deosebite care sunt puse pe aici 😀 DTTR, nick5roo and Feri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 1 hour ago, DTTR said: Salut Alex. Când îți veți schimba Oneplusul îl pui pe Olx sau il pui pe Okazii? Asta a fost o lovitura directa la adresa mea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted February 29, 2020 Report Share Posted February 29, 2020 Salut Alex. Când îți veți schimba Oneplusul îl pui pe Olx sau il pui pe Okazii?Sent from my Moto Z3 Play using TapatalkÎl face Giveway și-l câștiga Wabadu! Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk Greuceanu, DTTR and Feri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted February 29, 2020 Report Share Posted February 29, 2020 Io nu fac mișto.Sunt absolut serios! Nu.Nu cumpăr! Nu.Nu e atac.Ah... Glumesc!Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Innoxius, Greuceanu, nick5roo and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted February 29, 2020 Report Share Posted February 29, 2020 Cam multi mistocari pe aici. Alexsutule, inainte sa ne inviti in casa trebuia sa iti incui dobermanii in baie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 29, 2020 Report Share Posted February 29, 2020 Ți se pare. Feri, DTTR, nick5roo and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted March 2, 2020 Report Share Posted March 2, 2020 Crezi ca Apple va scapa de notch în sfârșit la noul iPhone? Ar fi minunat un retro review la walkman cu caseta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted March 2, 2020 Report Share Posted March 2, 2020 Salut! Care Samsung galaxy S20 Ultra e mai rapid (mai bun over-all pe la noi): cel cu Exynos ori cel cu Qualcom. QuicqMobile vinde ambele variante cu mici diferențe de preț? Când apare și la noi Sony Xperia mach II? Un încărcător wirless mai vechi - cu amperaj mai mic - dăunează încărcării unui telefon cu fast-turbo-warp charger? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 On 28.02.2020 at 21:45, DTTR said: Salut Alex. Când îți veți schimba Oneplusul îl pui pe Olx sau il pui pe Okazii? Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk A venit și răspunsul! 😄 ” Întrebări: Am ajuns şi la întrebări, întâi pe Forum unde am avut un curios care a dorit să ştie dacă voi face RetroReview la iPod Classic de generaţie a cincea (slabe şanse, deşi... never say never). Am fost întrebat şi ce părere am despre Surface Neo şi Surface Duo, dar şi de ce nu merge reverse charge la un Huawei P30 Pro cu anumite dispozitive. Cineva a vrut să ştie şi ce telefon mi-aş lua după cele actuale, pe viitor, ca un mic wishlist. Apoi am avut şi pe cineva care a fost curios ce fac cu OnePlus-ul după ce îl schimb. Trecând şi la YouTube, aici am fost întrebat când e gata recenzia la Galaxy A71 şi Galaxy S10 Lite, dar şi ce părere mai am despre Allview Soul X6 Mini. Am speculat despre viitorul iPhone, am vorbit despre sosirea lui Android 10 pe Galaxy A70, am recomandat un telefon "frumuşel" cu baterie bună, dar am vorbit şi despre recomandarea unui OnePlus 6 versus un Xiaomi Mi 9T. Cineva a fost curios legat de efectul ecranelor în care stăm cu ochii asupra vederii noastre.” Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts