Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut!

- Am observat că se mai schimbă și telefoanele acestea. Ecrane peste tot, a dispărut mufa jack, dispare supărătorul notch, cardurile de memorie tind să nu mai fie, design minimlist (spate cu multe camere și ecran), înlocuirea butoanelor fizice cu margini touch senzitive customizabile, sticlă peste tot, etc. Ce tendințe ar mai urma să apară?

- Apropo de retro review-ri (tot a luat în discuție cineva); am niște R-uri de la Ericsson funcționabile!!! Cum ți le-aș pute trimite? Aștept un răspuns!

Salut Alex, cei de la Oneplus au lansat vreo 4 modele de Oneplus 7, sunt diferente mari între ele (mai ales  la partea de camera) ? Si o intrebare off topic : Îți place seria Harry Potter (filme dar mai ales cărțile?) Intreb pentru că am mai vazut in cateva mobicast-uri ca ai amintit de Harry 😁 /*

Salut! Am avut până curând un telefon fix Nu mai am și rezilierea contractului nu m-a lăsat plin de regrete. știu că a mai cerut țara asta telefoane fixe cu anumite kestii (doresc detalii - poate știți voi), și dacă telefonia fixă mai are viitor. 

Ce telefoane (phablet-uri) de 7-8Inch ori chiar mai mari (spre 10 in - citez de la voi - telefon extraEcran) mai bune se găsesc? 

Este si altcineva de parere ca incarcarea wireless este un ghimmic si atat? Am tot auzit reviewerii spunand ca desi un telefon e. aproape perfect, nu il cumpara pt ca nu are wireless ch. Cand a fost asta un selling point sau un dealbreaker, pt orice user? Tot ai nevoie de priza, tot te cari cu incarcatorul, si in plus  poti sa tii in mana tel cand e la incarcat prin usb...

Este un lucru util.
Eu am cumpărat telefon care nu are wireless și apoi am cumpărat un MotoMod pentru încărcare.

Având 2-3 încărcătoare în casă și mașină te asiguri că telefonul este întotdeauna încărcat.

Deci nu, nu este un gimmik.

Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk

11 hours ago, DTTR said:

Având 2-3 încărcătoare în casă și mașină te asiguri că telefonul este întotdeauna încărcat.

Adica niste checkpointuri pt. telefon. Nu stiu man, as zice ca poti sa faci asta si cu usb-uri, dar nu as vrea atatea prize ocupate prin casa. Plus sunt scumpe pad-urile wireless, mai ales cel de masina. Mai bine investesti banii intr-un telefon cu o baterie cu multi mh.

Unul e conectat la laptop. Deci nici o priză sacrificată.
Unul e conectat la un prelungitor cu 3 prize plus 2 usb. Deci nici o priză sacrificată.
Cel din mașină este perfect.

Am și MotoMod de baterie suplimentară de 3600Mah.

Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut! Mi-a plăcut LG cu ThinQ. Am avut o vreme G5 și am rămas dezamăgit. V50 e un tele fon bun? Mi-ar plăcea că se aude bine și are 5G. Ce părere ai? Sau ...  

On 1/27/2020 at 2:50 PM, T3O said:

V50 e un tele fon bun? 

Eu am V30 si am fost multumit. Am asteptat sa apara v50 pt ca are speaker stereo, baterie mai mare, cam ce lipsea la precedent... da are ecran cu notch. Cine naiba cere acest design idiot? Cine vrea sa sa se uite la clipuri fullscreen cu o pata mare pe margine? Si inca se mai lanseaza astfel de tlf, chiar daca au aparut de mult cele cu ecran curat. 

• 2 weeks later...