T3O Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Salut! - Am observat că se mai schimbă și telefoanele acestea. Ecrane peste tot, a dispărut mufa jack, dispare supărătorul notch, cardurile de memorie tind să nu mai fie, design minimlist (spate cu multe camere și ecran), înlocuirea butoanelor fizice cu margini touch senzitive customizabile, sticlă peste tot, etc. Ce tendințe ar mai urma să apară? - Apropo de retro review-ri (tot a luat în discuție cineva); am niște R-uri de la Ericsson funcționabile!!! Cum ți le-aș pute trimite? Aștept un răspuns! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spectra Phantom Posted December 1, 2019 Report Share Posted December 1, 2019 Salut Alex, cei de la Oneplus au lansat vreo 4 modele de Oneplus 7, sunt diferente mari între ele (mai ales la partea de camera) ? Si o intrebare off topic : Îți place seria Harry Potter (filme dar mai ales cărțile?) Intreb pentru că am mai vazut in cateva mobicast-uri ca ai amintit de Harry 😁 /* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted December 1, 2019 Report Share Posted December 1, 2019 Ce părere ai despre noile reguli youtube care se vor adăuga în 2020? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Va rog daca puteti sa imi recomandati o casca bluetooth. Ceva ce ati folosit si nu v-a iritat dupa utilizare indelungata. Conteaza si distanta, autonomie, calitate sunet. Buget ideal pana in 200 ron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
11pLaY Posted December 10, 2019 Report Share Posted December 10, 2019 Salut, as vrea sa le cumpar parintilor cate un telefon de Craciun si ma gandeam la Huawei P Smart (2019). Este o alegere buna sau poti sa-mi recomanzi altceva la maxim 700lei. Mersi si bafta in tot ce faci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 10, 2019 Report Share Posted December 10, 2019 Plantronics Explorer 50https://www.mobiledirect.ro/casca-bluetooth-plantronics-explorer-50_iu2z2y2t2x2.html?gclid=Cj0KCQiA_rfvBRCPARIsANlV66PvEfPDQcMem1yXtojgkvwq_i0niEArIQ6LdpJZ30q3Ruc3EjQcMZkaAg64EALw_wcBTrimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted December 10, 2019 Report Share Posted December 10, 2019 Plantronics Explorer 50Explorer 55 a fost 50 lei la eMAG. Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted December 10, 2019 Report Share Posted December 10, 2019 Salut! Am avut până curând un telefon fix Nu mai am și rezilierea contractului nu m-a lăsat plin de regrete. știu că a mai cerut țara asta telefoane fixe cu anumite kestii (doresc detalii - poate știți voi), și dacă telefonia fixă mai are viitor. Ce telefoane (phablet-uri) de 7-8Inch ori chiar mai mari (spre 10 in - citez de la voi - telefon extraEcran) mai bune se găsesc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted December 11, 2019 Report Share Posted December 11, 2019 Din ce am citit și am văzut prin review-uri, implementarea telefoniei la tablete lasă de dorit. Mai bine iei un OnePlus sau un Galaxy S Plus/ Galaxy Note dacă vrei ecran mare. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Maier Posted December 17, 2019 Report Share Posted December 17, 2019 (edited) Salut Alex! Ce sa aleg dintre S10 si P30 PRO?Ma interesează cameră, baterie si ceva gaming. Mersi! Edited December 17, 2019 by Andrei Maier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted December 23, 2019 Report Share Posted December 23, 2019 Ce review-uri urmează în 2020? Un an nou fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted December 28, 2019 Report Share Posted December 28, 2019 Este si altcineva de parere ca incarcarea wireless este un ghimmic si atat? Am tot auzit reviewerii spunand ca desi un telefon e. aproape perfect, nu il cumpara pt ca nu are wireless ch. Cand a fost asta un selling point sau un dealbreaker, pt orice user? Tot ai nevoie de priza, tot te cari cu incarcatorul, si in plus poti sa tii in mana tel cand e la incarcat prin usb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted December 28, 2019 Report Share Posted December 28, 2019 Este un lucru util.Eu am cumpărat telefon care nu are wireless și apoi am cumpărat un MotoMod pentru încărcare.Având 2-3 încărcătoare în casă și mașină te asiguri că telefonul este întotdeauna încărcat.Deci nu, nu este un gimmik.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted December 29, 2019 Report Share Posted December 29, 2019 11 hours ago, DTTR said: Având 2-3 încărcătoare în casă și mașină te asiguri că telefonul este întotdeauna încărcat. Adica niste checkpointuri pt. telefon. Nu stiu man, as zice ca poti sa faci asta si cu usb-uri, dar nu as vrea atatea prize ocupate prin casa. Plus sunt scumpe pad-urile wireless, mai ales cel de masina. Mai bine investesti banii intr-un telefon cu o baterie cu multi mh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted December 29, 2019 Report Share Posted December 29, 2019 Unul e conectat la laptop. Deci nici o priză sacrificată.Unul e conectat la un prelungitor cu 3 prize plus 2 usb. Deci nici o priză sacrificată.Cel din mașină este perfect.Am și MotoMod de baterie suplimentară de 3600Mah.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 As vrea sa stiu mai mult despre VPN-uri. Care sunt cele mai bune? Toate sunt contra cost, daca nu, atunci care sunt dezavantajele celor gratis? Sau pe care le-ati folosit si au fost ok? Exista si alte metode de a-mi schimba adresa de ip? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Cum crezi ca se va descurca Oppo la noi? Va fi la fel de popular ca si Xiaomi în următorii ani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Retro review la Nokia N-gage? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Salut Alex, ce crezi ca va face Telekom acum ca are problemele acelea cu contractele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3O Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Salut! Mi-a plăcut LG cu ThinQ. Am avut o vreme G5 și am rămas dezamăgit. V50 e un tele fon bun? Mi-ar plăcea că se aude bine și are 5G. Ce părere ai? Sau ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 On 1/27/2020 at 2:50 PM, T3O said: V50 e un tele fon bun? Eu am V30 si am fost multumit. Am asteptat sa apara v50 pt ca are speaker stereo, baterie mai mare, cam ce lipsea la precedent... da are ecran cu notch. Cine naiba cere acest design idiot? Cine vrea sa sa se uite la clipuri fullscreen cu o pata mare pe margine? Si inca se mai lanseaza astfel de tlf, chiar daca au aparut de mult cele cu ecran curat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Lipan Tandarica Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 Este adevarat ca nu e bine sa lasi telefonul sa se descarce complet sau sa se incarce 100%? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Ce masuri crezi ca va lua Google acum ca cele 4 companii din China s-au unit pentru a face magazinul lor de aplicații? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin alin Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Salut! Am cumparat un samsung galaxy a20e din U.K. si am observat ca nu pot programa filtrul albastru . Foarte interesant este ca versiunea de One UI este 1.1 si android 9.0 ca si la Galaxy S9 la care se poate . O parere? Stiu ca l-ai testat , Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin adrian Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Salutare Alex, mai merită în 2020 achiziționarea unei tablete? 2 care este marca de conceput procesoare mai bune din punctul tău de vedere?, INTEL s-au AMD. Vă urmăresc din 2012 sunteți foarte tari☺️👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts