Claudiu79 Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 (edited) Android 9 o sa fie cu mult mai diferit ca 8 si cand crezi ca o sa apara .org s9plus ce telefon tiai cumpara cu 1300 lei si la ce lai folosi? Ce smarthwatch android sa imi iau pana la 500lei am un lg g4 sa fie compatibile Este diferenta mare intre super amoled amoled si un ips exemplu= ecranele s9+ vs oneplus6 vs lg g7 Exista telefoane cu ecrane oled ca smartTvs scumpe Cel mai bun telefon pret calitate midrange? Exista tablete la acelasi pret sau mai mic ca unele telefoanele si sunt mai performante de ce?, nu ar trebuii sa fie scumpe pt ca au ecran si baterie mai mari sau se reduce pretul pt ca nimeni nu pune camere bune pe ele ^.^ Edited August 13, 2018 by Claudiu79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y Slender Posted August 14, 2018 Report Share Posted August 14, 2018 (edited) Iti las o lista de telefoane si vreau sa imi spui pe care l-ai alege!Deci: asus zenfone 3,nokia 6.1,j7 2017,a5 2017,xiaomi mi a1,honor 8,mate 10 lite! Si poti recomanda ceva pana in 1200 de lei?Daca recomanzi ceva zii te rog motivele pentru care ai face aceasta alegere! Edited August 14, 2018 by Y Slender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King _EQU Posted August 16, 2018 Report Share Posted August 16, 2018 Ce telefon crezi ca ar putea intrece zenfone 5z? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Cernea Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 (edited) Mulți spun că Xiaomi prodce chinezării în materie de telefoane , deoarece aplică MIUI şi o tonă de aplicaţii preinstalate în chineză ce fac un telefon cu specificații bune să nu meargă bine.Ce zici este adevărat ai avut neplăceri cu ele când leai avut in teste? Si care este diferenta intre -2.0, Type-C 1.0 reversible connector si 3.1, Type-C 1.0 reversible connector. Nu este tot type C? si cat dureaza incarcarea unui telefon cu quick charge 3.0 de la 0-100% Dar pe quick charge 2.0 Edited August 20, 2018 by Viorel Cernea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru97 Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 Xiaomi mi a2 are=64gb 4gb ram snapdragon 660 si andoide one Nokia 7 plus are=64gb 4gb ram snapdragon 660 si andoide one Nokia are doar bateria cu 800 mah mai mare ,cum folosesc telefonul maxim 3-4ore adunate pe parcursul unei zile duce o zi de utilizare si bateria de pe xiaomi.Camerele sunt bune pe ambele , si xiaomi are led de notificari cea ce imi place.Daca nu se gasesc multe aplicatii preinstalate de la xiaomi pe mi a2 tinand cont de pret si cea ce ofera mi A2 costand 1150 de lei acum cel cu 64GB si nokia 7 plus 1550 de lei.Ce crezi merg pe cea ce o sa imi sugerezi P.S. sunt zile in care ma joc pe telefon doar cand iau trenul in rest doar putin Youtube si poate o poza rare ori. best midrage on low price mi a2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 Mi A2 as alege eu, Nokia = HMD, prea.scump.pentru ce oferaTrimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sile Dragut Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Salut, am 3 întrebări: 1. Care telefon este mai bun per total dintre Nokia 7 plus și Nokia 8? 2. Huawei honor 10 este mai bun ca cele de la Nokia la camera, performanta? 3. Care crezi că va trece cu bine proba timpului (nu va prinde lag in timp)? Aștept răspunsul tău, mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Salut! Ce părere ai despre magazinele sau site-urile care vând telefoanele mai ieftine şi spun că ar fi noi , originiale? De exemplu site-urile de pe compari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu79 Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Ce smartwatch chiar merita cumparat samsung gear s3 este cam vechi sa il iau acum vreau unul compatibil cu android care sa nu mearga greu minim urmatorii 2ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamina Posted August 22, 2018 Report Share Posted August 22, 2018 (edited) Un compromis bun este Garmin Fenix 3. Este un ceas dedicat activitatilor sportive dar are si functie de smartwatch. Bateria tine cam doua saptamani in modul smartwatch dar este nitel mai limitat in functiile smart fata de Samsung Gear S3. Edited August 22, 2018 by Innoxius scos citat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y Slender Posted August 25, 2018 Report Share Posted August 25, 2018 Cand crezi ca apare nokia x6 in Romania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu79 Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 (edited) Am vazut ca Lg g6 costa 1500lei mai merita cumparat sau îmi recomanzi un midrange bun de durata in pretul acesta. multumesc anticipat Edited August 28, 2018 by Claudiu79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentin Dicu Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Ce ar trebuii să aleg dintre Htc U Ultra și Xiaomi Mi A2? Mă interesează: -Să ruleze jocurile destul de bine -Bateria să fie bună -Camera nu ma interesează chiar foarte mult dar totuși... Și mai ales care crezi că e mai bun pentru vizionarea continutului video...gen YouTube sau Netflix si HBO. Mulţumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mîțu Mihai Ionut Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 Ce sa aleg intre Samsung a5 2017 și Samsung s7 performanta baterie,ecran,vreau sa ruleze pubg bine cu graficile pe Hight,curent dețin un Huawei p9 și aș vrea să îl schimb,ar merita sa le schimb cu unele din cele menționate mai sus,sau să îl mai țin? Și mai am o întrebare legată de a5 2017,crezi că e mai bun decât a6 (design, performanta,baterie, rezistenta la apa)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Care sunt top 5 filme personale in 2018? Asphalt 10 crezi ca va avea grafica de ps4? In ce an crezi ca se lanseaza GTA 6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianP Posted September 5, 2018 Report Share Posted September 5, 2018 (edited) Salut, Sunt in cautarea unu telefon de rezerva / multimedia .... ceva snapdragon midrange cu mult ``juice`` , android cat mai ``curat`` ... fara pretentii prea mari la camera si display uri 10K.... Ma tot uit intre: -Xiaomi Mi Max 3 - Snapdragon 636 + 5500 mah, -ASUS ZenFone Max Pro ZB602KL - Snapdragon 636 + 5000 mah (am o vaga impresie ca facandu-l mai mult pt India, au cam dat rabat la calitate...) , -Motorola One Power - Snapdragon 636 + 5000 mah .... Ma poti ajuta cu o parere sau cu alte modele asemanatoare, chiar daca nu s-au lansat inca .... nu ma grabesc inca cu achizitia ... Multumesc. Edited September 5, 2018 by CristianP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianP Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Salut, legat de ASUS ZenFone Max Pro ZB602KL (M1 - snapdragon 636 + 5000mAh) ... a aparut prin magazinele ONLINE din Romania, apoi l-au scos de pe Emag iar pe restul nu mai e in stoc ... i-l vor mai aduce ? sau care sa fie motivul ? ... am observat ca daca ceva este scos din lista Emag .... nu prea mai reintra in stoc ... Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Bate Huawei pe Samsung peste cativa ani? Care God of War ți-a plăcut cel mai mult? Crezi ca vom avea teleportare in viitor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black .HunnteR Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 Va primi Huawei P Smart android 9? sau măcar va primi noul EMUI 9? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 Sunt legate. EMUI 9 înseamnă Android 9. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 Salut! Merita iPhone Xs Max ? Eu m-am hotarat initial sa achizitionez un iPhone 8 Plus dar l-as folosi mai mult pe jocuri. La Xs max sunt 4 gb ram si apple a12 dar ecranul s-ar putea sa nu fie compatibil pe unele jocuri din cauza notchului si as avea un ecran mai mic. Tu ce mi-ai reocomanda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grețieș R. Marian Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Salut! Ma ajuți te rog cu o părere? Vreau sa-mi iau un telefon și nu știu ce sa aleg. Opțiunile ar fi: Asus Zenfone Max Pro M1, Pocophone F1, Huawei Mate 20 lite și A8 plus (sau alt telefon în intervalul de preț 1200-1800 lei). As sa fie destul de potent pentru ca, în mare parte, l-as folosi pentru jocuri. Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Pt jocuri, mergi pe Pocophone Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Cebuc Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Cum crezi ca va evolua gaming-ul pe telefoanele mobile în viitor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxy. Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Salut! Ce baterie externa imi poti recomanda pentru a putea reincarca bateria telefonului de cel putin 2 ori? Detin un HTC U Ultra si bateria este extrem de jenanta pentru cei 3000mAh. De la ora 16:30 pana la ora 18 putin facebook si instagram au dus bateria de la 77% la 15%... jenant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts