Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut Alex am și eu o întrebare: merita un Sony XZ Premium la mâna a 2-a la 1400 RON ?La început mi-am dorit un telefon 5.5”+ și 16:9, adică sa fie mare și telefonul nu doar ecranul, sa țină bateria bine, ecran cel puțin 2K și am dat de acesta mai ales ca are și ecran 4K. Aștept și alte opțiuni dacă se poate până in 1500 RON. Multumesc!

Care e service-ul autorizat OnePlus din Romania? Cine e importatorul oficial OnePlus in Romania? Operatorii nu aduc telefoanele cu sacosa si nu le trimit cu sacosa la reparat. Bine, excluzand Digi.

Salut! Am si eu o intrbare, am un allview x4 soul infinity plus si ma tine destul de putin bateria, ai ceva sfaturi sa ma tina putin m-ai mult ? Si inca o intrebare cum ar trebuii sa imi incarc corect telefonul, am auzit ca unii il pun pe modul avion, ca e m-ai sigur alti inchid wifi ul ,locatia, etc.. , sau e m ai bine sa l inchid de tot?  Si e bine sa l las sa se incarce de la 1% la 100% sau sa l incarc gen 40% la 80%? Conteaza? Multumesc anticipat! Keep up the good work, va urmaresc cu placere!

Cumperi de pe site OnePlus.
Unde ai auzit de probleme?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Cumperi de pe site OnePlus.
Unde ai auzit de probleme?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Ce parere ai despre oneplus 6?

As dori sa mi-l i-au incurand.

Alte telefoane flagship intre 3000-3500 ron(baterie,camera,jocuri,muzica si sa fie foarte rapid)si sa nu fie foarte mare(am o mana medie)

Iti multumesc!

Edited by King _EQU

Salut Alex,

Vreau sa imi achizitionez un smart, bugetul este de 1000 ron, cerintele mele ar fi:  sa nu se incalzeasca, sa nu aibe probleme la touchscreen, ghost-type sau lag la sesiuni mai lungi de scris mesaje pe whatsapp. Imi face cu ochiul mi a1, redmi 5 plus, redmi note 5 si galaxy a5/a7. Nu ma intereseaza camera/foto video, vreau o experienta cat mai smooth, fara frame drops si vreau acuratete la touchscreen. Eventual, sa ma uit si la flagshipuri mai vechi? Pana acum am avut xiaomi mi4 si mi4c si ambele aveau probleme cu touchscreen-ul, mai are rost sa mai dau Xiaomi-ului o sansa?

P.S. Nu-mi publica ip-ul din mesaj pe youtube:)

Edited by mobfo

1. Cum ti se pare evolutia Nokia din acest an si cum le vezi viitorul?
  2. Pentru un om cu G4, cu care flagship ti se pare ca ar trebui sa isi continue acest drum in lumea tehnologiei?
  3. Fotografiile le preferi facute cu un aparat foto profesional sau cu un telefon?
  4. In cati ani vom avea unul din asistentii vocali cei mai utilizati la nivel mondial in limba romana?