Andrei Lazarescu Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 (edited) Salut, Alex. BTW faceti o treaba foarte buna. Tineti-o tot asa. As dori sa-ti adresez 3 intrebari 1. Sti cumva cand va primi S7 edge , android oreo ? 2. Ce upgrade ar merita sa fac de la un S7 edge ? ( detin un S7 edge si cand face 2 ani m-as gandi sa-l vand si sa trec la un upgrade ) Stiu ca este inca un telefon foarte bun , dar sa mai fiu si eu in pas cu tehnologia :). Ma intereseaza sa nu fie produs Apple ( No hate , dar nu sunt adept iPhone . Sunt bune , dar nu-si merita banii ) . Eu ma gandeam la un S8+ sau OnePlus 5T. Nici LgV30 nu ar fi rau , dar nu am experienta cu LG . Tu ce parere ai ? 3. Ce parere ai despre ideea producatorilor Huawei, Lg, OnePlus, Asus s.a.m.d. , de a copia " Bretonul " de la iPhone X pentru flagship-urile lor de anul acesta ? Edited March 14, 2018 by Andrei Lazarescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi costin Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 BUNA ZIUA AM SI IEU O ANTREBARE DICE TELEFONUL MEU DOOPRO P2 SE INCARCA REPEDE SI DUPIA FOARETE INCET DELA 87 LA SUTA DACA MA PUTETI AJUTA VA ROG FRUMOS SA AMI ZICETI CE POT SA FAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 #error 69:unable to read CAPS.please try again later.trimis "după" al meu Moto Z2 Play folosind Tapatalk berila_mz, Greuceanu and Feri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Ionut Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Alex, am cam absentat de ultimele ore de Mobicast. Sper ca nu voi avea absente nemotivabile 1. Te incanta aparitia oficiala Spotify in Romania? Eu ma bucur ca incep sa fie disponibile multe servicii legale de a urmari filme/seriale si de a asculta muzica si nu numai, mai ales ca merita. 2. Cate generatii de console crezi ca vor mai exista? 3. Cum de nu a reusit sa vina cineva cu un sistem de operare care sa aiba cele mai bune lucruri din iOS si Android? 4. Crezi ca oamenii vor continua sa cumpere telefoanele high-end cand pretul acestora creste substantial sau vor cauta un raport calitate-pret? 5. Vreau sa ajunga Mobicast sa aiba uneori invitati. Nu ma intelege gresit, te ascult cu drag, insa invitatii ar aduce un plus si discutii intense ar incepe cu privire la subiectele editiei. Merita sa colaboreze si cei din lumea tech din Romania! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianP Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Salut, Astept cu nerabdare review-ul la Sony XZ2 deoarece pretul la S9 mi se pare cam exagerat. O sa primiti si XZ2 Compact? Te rog mult sa ne dai niste prime impresii despre CAMERA FOTO vs alte flagshipuri ca Iphone X , S9, Pixel 2 XL ... etc... Ma intereseaza claritate, calitate HDR, stabilizare in video si poze. Desi vin de pe un old Iphone, din toate clipurile de pe net, nu sunt deloc fan al culorilor din pozele de pe Samsung S9 si nici al stabilizarii video. Restul de prostioare nu sunt pentru nevoile mele. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Olah Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 On 10/23/2017 at 14:46, Sebastian Olah said: Sper ca din decembrie veti pune podcasturile si pe spotify sa le putem asculta pe GH si/sau Echo Merci! Salut, abia astept sa vad primul episod mobicast pe spotify. sper sa nu dureze f mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi costin Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 recomandami un telefon pana in 300 de lei sau 400 de sa aiba baterie mare sa fie un baterie telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Neacsu Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Ce parere ai de huawei p20 lite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi costin Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 telefonul meu doopro p2 se incarca pana la 87 la suta si dupia dupa 10 15 minute ie la zece la suta si tot asa ramane multumesc zimi ce pot sa fac si am incercat si cu alt incarcator zimi terog ce asi putea sa fac multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianP Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 (edited) Am observat ca a mai scazut pretul la Pixel 2 Xl ... varianta de 128GB in Ro este 4500 lei si in UK 3700 lei .... Camera foto buna ar fi principalul factor de alegere dar si jack ul audio+recunoasterea faciala+ Snapdragon 845 + 6 GB RAM de la Samsung S9 ma fac indecis. ( stabilizarea video precara si culorile din fotografiile lui S9 mi se par aberante pentru 4300 lei.... ) Avand in vedere ca un S9 Plus e aprox 4300 lei, ce m-ati sfatui sa aleg intre cele doua? Multumesc. Edited March 23, 2018 by CristianP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianP Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Revizualizam acum review-ul vostru si am constat pretul de 4000 lei pentru Pixel 2 XL in lunile noiembrie / decembrie. Foarte curios deoarece eu din februarie tot i-l vad pe la 4800-4500 lei ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Lazarescu Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Salut Alex. Multumesc ca mi-ai raspuns la intrebarile pe care ti le-am adresat mobicast-ul trecut, dar as dori sa iti mai adresez cateva : 1. Cand veti face unboxing + recenzie la Razer Phone ? 2. Daca singurele companii de pe piata ar fi Samsung si Apple, de la care dintre ele ai alege sa iti cumperi telefonul tau daily driver ? 3. Care ti se pare cea mai potrivita pozitie pentru un senzor de amprente pe un smartphone ? Lateral , in fata sau in spate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NextKen Crew Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Am un samsung galaxy j5 2016 si vreau sa il schimb ce telefon imi recomanzi pana in 900 ron (sa fie bun pe gaming, baterie, poze) multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koss_x_treeme Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Ce model e lavaliera din mobicasturile youtube? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianP Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 (edited) Va salut, INCA nu sunt decis ce telefon sa-mi iau ... Acum cu noul Huawei P20 PRO, o iau de la capat cu research ul si comparativele .... Aveti vreo impresie despre el vs Samsung S9+ ? ... Am observat ca, in general Huawei nu sta prea bine la STABILIZARE in video, la semnalul WIFI iar unii s-ar plange si de viteza stocarii. Cum as putea afla ce tip de stocare are noul Huawei P20 PRO ? (noua, veche, viteze...). Multumesc. Edited March 30, 2018 by CristianP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Asteapta si tu review-ul la Huawei, altfel de unde sa stie despre stabilizare si viteze. DTTR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Lazarescu Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 (edited) Salut Alex. As vrea sa-ti multumesc iar , dar daca ai zis ca cei care lasa comment pe forum au prioritate, atunci nu-ti mai multumesc . Dar tot iti mai adresez niste intrebari 😂 1.Ai vazut filmul Pacifim Rim 2 ? 2. Care telefon ti se pare mai bun dintre OnePlus 5T si Samsung Galaxy S8+? ( cum am zis si la mobicastul trecut , doresc sa fac un upgrade si nu ma pot decide . Idealul pentru mine ar fi S9+ , dar e prea scump pentru bugetul meu asa ca recurg la una din variantele pe care le-am mentionat mai sus ) . Parerea ta imi va fi de mare ajutor . 3.Crezi ca Samsung galaxy Note 9 va avea citiroul de amprente in ecran asa cum spun zvonurile ? 4. Ai iubita ori nevasta ? Te gandesti ca pe viitor sa-ti intemeiezi o familie ? Edited March 30, 2018 by Andrei Lazarescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koss_x_treeme Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Asa m-a intrebat pe mine unul pe la o manastire celebra din Romania acu' 2 saptamani.. daca am iubita si m-a pus dracu sa zic ca momentan nu.. ca nu mai scapam de aia ca ma fac calugar.. sef.. (vorbesc serios, nu glumesc).. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Poate și @Andrei Lazarescu e unul care caută asta și a lăsat întrebarea importantă la sfârsit, să nu se prindă berila_mz and koss_x_treeme 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Gavrilut Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 Ce parere ai despre Allview x4 soul infinity plus? As vrea sa-l cumpar, am vazut review ul tau deja, dar vreau o parere personala, si am observat ca in china acest telefon are in antutu 88000 de punte si cand i ai facut review ul la tine era gen 60000, stii cumva de ce? Si merita pretul de 1600 de lei la acest allview? Si un telefon destul de performant pana in 1600 de lei cu un ecran mare si incarcare rapida? Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted March 31, 2018 Author Report Share Posted March 31, 2018 Ce parere ai despre Allview x4 soul infinity plus? As vrea sa-l cumpar, am vazut review ul tau deja, dar vreau o parere personala, si am observat ca in china acest telefon are in antutu 88000 de punte si cand i ai facut review ul la tine era gen 60000, stii cumva de ce? Si merita pretul de 1600 de lei la acest allview? Si un telefon destul de performant pana in 1600 de lei cu un ecran mare si incarcare rapida? Multumesc anticipat! E diferența de la AnTuTu 6 la 7. V7 afișează valori mai mari cu 15 - 20%.Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King _EQU Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 (edited) Ar merge un a8 pentru un om care vrea sa balanseze cumva fotografiile,gaming,muzica? Si poti sa-mi recomanzi un telefon intre 1500-2000 lei? Multumesc! Edited April 1, 2018 by King _EQU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Neacsu Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Ce parere ai despre huawei p smart ? Huawei p20 lite vs mate 10 lite vs p smart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian Laza Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 ma gandesc serios sa inlocuiesc laptopul cu windows cu un chromebook. Ce parere ai, merita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Buna ziua, as vrea o parere intre galaxi a8 2018, nokia 8, huawei p20 lite, lg g6 si mate 10 lite performanta camera baterie. Sau o alternativa din partea ta tot la pragul de 2000lei[brend ceva mai cunoscut] MULTUMESC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts