Razvan Almasan Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Salut Alex! Ce telefon ai alege in privinta camerei: Samsung Galaxy S7 sau LG G6 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Hîncu Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Ai jucat Player Unknown's Battlegrounds? Ce parere ai despre el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabin Soare Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Salut Alex!Ce sa aleg intre Samsung Galaxy s6 si iPhone SE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki 123 Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Iphone 5/5C,A3 2016,p8 lite sau lg g3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki 123 Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Iphone 5S,A5 2016,S5,sau Galaxy Alpha P.S Faceți o treabă excelentă!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Gavrila Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 (edited) Salut Alex! Detin in prezent un telefon htc mai vechi de la digi(cred), destul de slab. Ideea e ca in martie implinesc 18 ani si parintii mi au promis 2500 de lei. Probabil ca cu ajutorul bunicilor si ce mai am eu voi ajunge pe la 3500-3600. Vreau sa achizitionez un flagship. M-am gandit la un samsung galaxy s9(cel de 5.8 inch). Intrebarile mele sunt: -Crezi ca va fi vreo diferenta intre s9 si s9+?(ma refer daca vor fi ca s8 si s8+ unde nu e nicio diferenta inafara de baterie si dimensiune, sau daca vor fi ca iphone 8 si 8+, unde diferenta e si la ram si la camera)?; -Crezi ca am vreo sansa la 3500-3600 de lei la varianta de 5.8 inch(sau cat va avea cea standard, NU cea +)? Scuze daca par disperat sau disperant, dar chiar e un eveniment relativ unic in viitorul apropiat, si vreau sa am si eu "the latest and the greatest". " Edited October 6, 2017 by Florin Gavrila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todirascu Cosmin Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Salut! Crezi ca Samsung Galaxy s6 va primi update la Andriod 8? Si daca daca da, cand crezi ca va primi? Ce noutati va avea Android 8? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Salut, Alex, vreau sa-mi achizitionez si eu un card, micro SD, ce imi recomanzi pana in 150 de lei? Vreau sa aiba viteze mari si sa fie bun pentru videoclipuri 4k. De 32GB sau 64GB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert222 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Hei Alex! Am si eu o serie de intrebari pe aceeasi tema ca dnu Florin. Am de aproape 2 ani un s6 edge, pe care am vrut sa l schimb odata cu lansarea lui s8. Apoi am vazut ca s8 are schimbar mari,aduce lucruri noi, si m am gandit ca s9 va fi mai stabil, mai optimizat, la fel cum a fost s7 fata de s6. Crezi ca s9 va fi modular?(asa s a auzit in niste zvonuri). Eu sper din suflet sa nu, pentru ca nu vreau sa fiu nevoit sa dau mii de lei in plus pentru cea mai buna experienta. In fine,motivele poate ca sunt cam ciudate, dar tu crezi ca e posibil sau probabil ca s9 sa fie modular? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Lothbrok Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Salut Alex ! Mai merita iPad Air (2013) pentru filme, youtube, jocuri ? Am găsit-o la mâna a doua la 500 RON. Și odată cu tableta să-mi iau un telefon dar nu știu ce să aleg dinntre HTC 10 și OnePlus 3 și speram că mă poți ajuta. Sper că o să le găsesc peste 2-3 luni undeva le pretul de 750-800 RON (sh). Vreau filmari,poze,selfie bune, baterie pentru o zi de utilizare destul de intensa, posibilitatea de a filma Clash Royale dar mai ales un sistem rapid și stabil pentru cel puțin un an. (Sper să primesc și Android Oreo) Și îți recomand serialul The Gifted care abia a început. Mulțumesc anticipat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Gavrila Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 (edited) Salut! Mersi mult ca mi ai raspuns la intrebarea de saptamana asta. Sper si eu ca nu vor fi diferente intre s9 si s9+, dar crezi tu ca in cazul in care samsung va pune o camera duala va avea loc una intr un corp asa "mititel" ca al lui s9?(care banuiesc ca va avea cam aceleasi dimensiuni ca s8.) Stiu ca are un ecran de 5.8 inch, dar corpul este un pic mai mare decat al unui iphone 8. De posibila modularitate ce zici? Edited October 12, 2017 by Florin Gavrila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Olah Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Sper ca din decembrie veti pune podcasturile si pe spotify sa le putem asculta pe GH si/sau Echo Merci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu.skater Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Salut Alex. Pe cand o sa faceti recenzie la asus zenfone 4 max? Merita sa imi cumpar un Samsung s7 sau ceva de la Asus? Detin un samsung s5 dar deja incepe sa nu mai tina bateria se mai incalzeste(ce e drept ma joc si mult pe el). As vrea sa imi cumpar ceva nou de BF. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovi Paduraru Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Salut Alex ! Imi plac foarte mult telefoanele compacte . Mai merita cumparat un IPhone SE ( 1500 lei ) sau Sony Xperia X COMPACT ( 1700 lei ) in 2017 ? Ce telefoane compacte mi-ai recomanda tu ? Multumesc , Ovidiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janos Vass Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Ce telefon sa aleg intre samsung galaxy s8 plus si not 8,ma intereseaza performanca si camera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smooth1c Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 salut! mai merita cumparat iphone 6 in 2018? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin Hîncu Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 LG G6, Huawei P10, Mate 9, Mate 10 Lite, V20, S7? Sau ceva la 1500-2000 de lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 S7 Edge, mâine la altex la 2000 lei.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Greuceanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert222 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Salut Alex! Am revenit! Am si eu o intrebare tot pe tema Galaxy S9. Se zvoneste ( un screenshot din geekbench, plus alte articole ceva mai vechi) ca s9 si s9+ vor avea doar 4 gb de ram. Mi s ar parea jalnic si cred ca m as îndrepta spre un note 8, as fi foarte dezamăgit de samsung daca ar face asta, plus ca s ar putea sa ies mai bine la buzunar. Tu ce zici? Crezi ca va avea 4? E vreo sansa la 6/8(mai degraba 6)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Cezar Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Am un Allview V2 Viper E din vara 2016 si as vrea ca pana de revelion sa il schimb,buget 600-700 Ron,eu ma gandeam fie la un Nokia3/5 daca va ajunge prin reducere la pretul asta.Am vazut si modele Xiaomi si Meizu dar as vrea ceva care sa aiba software la zi,iar Nokia s-au batut cu caramida in piept ca vor da updateuri la timp.Ce alt telefon mi-ai recomanda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smooth1c Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 iphoone 6s de 64gb sau iphone 7 de 32gb? chiar merita trecerea la iphone 7? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert222 Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Salut! Vezi ca in ultimul mobicast ai oferit o informatie gresita despre galaxy s9, pe care ati scris o si in articolul de pe forum. Evan Blass a spus pe venturebeat ca s9 va avea 4gb ram si o singura camera, pe cand s9+ va avea 6gb ram si camera duala. Am si eu niste intrebari: -Crezi ca e vreo sansa ca ambele sa impartaseasca aceleasi specificatii? Daca nu, cred ca voi cumpara note 8. E vreo sansa sa l gasesc la vremea aparitiei lui s9 sa il gasesc la 3500-3700 de lei? -Ma va tine 2 ani si jumatate din acel moment cu utilizare moderata, fara sa faca lag si sa sa functioneze satisfacator? Mi s ar parea totusi absurd ca s9 (chiar si varianta mica) sa aiba mai putin ram decat alte telefoane samsung lansate anterior (note 8 si acela cu clapeta), si camera singulara, pe cand altele au(note 8 si c8). Tu ce zici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Spulber Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Super tare ideea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Gavrila Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Crezi ca sunteti cei mai buni la capitolul asta, telefoane mobile, din romania ? Iphone 8 plus vs Note 8, care crezi ca e mai bun? Cat va costa fiecare de Craciun, sunt sanse la oferte super ?( ceva gen 3700 de lei sau mai putin) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Spulber Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 On 12/2/2017 at 11:13 PM, Florin Gavrila said: Crezi ca sunteti cei mai buni la capitolul asta, telefoane mobile, din romania ? Iphone 8 plus vs Note 8, care crezi ca e mai bun? Cat va costa fiecare de Craciun, sunt sanse la oferte super ?( ceva gen 3700 de lei sau mai putin) Eu personal, as merge pe iPhone, cu toate ca si note 8 este un telefon foarte bun. Sunt destul de diferite, daca vrei experienta unui, ecran mare, alege note. In opinia mea, camerele pe iphone sunt mai bune si experienta de utilizare este mai buna pe android. Ca pret, in 2017, nu cred ca o sa scada la 3700, poate o sa le gasesti undeva in jur de 3900 -4000 de lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts