Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut,ce telefon sa imi cumpar,Samsung galaxy s7 edge ,OnePlus 5 sau Lg g6(e 2000 de lei la quick mobile zic eu best-buy)..acum ma intereseaza sa se miste bine mereu,sa tina si bateria ,sa faca poze bune si ecranul sa fie foarte bun si el (vin de la un lg g2 )...nu stiu daca sa trec peste incarcare wirless si rezistenta la apa pentru one plus 5..Mersi !

Edited by Ionut Spinu

Salut ! Am un P9 Lite si vreau sa-mi iau un incarcator nou . Pot cumpara unul Fast Charge ? Ce imi recomanzi?

Iti poti cumpara un incarcator rapid Huawei.

Nu stiu cine a scris sa-ti iei unul rapid Huawei. Cred ca era beat. P9 Lite NU are incarcare rapida.

Salut , nu pot sa ma hotaresc intre OnePlus 5 si Lg G6 ... G6 are un desing foarte reusit , camera foarte buna , plus e are ip68,  dar OnePlus are performanta mult mai buna plus oxygen os imi place foarte mult ... Dar aud foarte multe negative despre G6 , se incalzeste repede , bateria nu tine nici o zi plus nu stiu dece e mai scump cel cu 32gb decat cel cu 64bg , are ceva in defect sau e mai slab cel cu 64bg ?... Dar sincer l-as lua pe G6 are un look mai futuristic , imi place mult cum arata plus sunt obisnuit cu butonul de power pe spate , pentru ca folosesc un Lg G Flex2 ... Nu stiu , sincer nu stiu :D Plus mai e acolo si Galaxy S8 , imi place dar mi se pare prea , nici nu stiu cum sa explic :D adica trebe sa ai mult mai mare grija de ea decat ca la un alt telefon , pare prea fragil ... Nush , te rog ajuta-ma sa ma hotaresc . Mersi

Edited by Endi

@Ionut Spinu @Endi Eu vă recomand LG G6. Diferenta o face display-ul si designul in ansamblu, iar camera e geniala, mai ales partea cu fotografii wide angle. Am testat timp de 2 saptamani acest telefon si pot sa spun: I'm in love!

Gasiti aici teste, benchmarks si galerii foto https://www.mobilissimo.ro/telefoane/lg/g6

@Erwin Multumesc foarte frumos pentru raspuns . Dar dumneavoasta/tu ai observat ca se incalzeste repede ?! , eu asa am auzit si am citit pe net . Plus ca nu stiu dece e mai scumpa varianta de 32 de gb decat varianta cu 64 de gb (e mai slab varianta cu 64 gb ?) ... Daca stii sau stie cineva , astept raspunsul . Multumesc inca odata

Nimeni nu poate în situația asta. Totuși depinde pentru ce ai nevoie de un laptop. Dacă e super ieftin și îți trebuie unul pentru uz zilnic și aici mă refer la office, un film și browsing ar putea să merite daca pui un SSD in el. Jocuri și alte prostii nu o sa vezi, e destul de vechi laptopul, de pe vremea Sandybridge deci cel mai probabil o să aibă nevoie și de o baterie noua daca vrei sa il ți departe de priza.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Salut,

se poate face podcastul sa mearga si pe amazon echo sau google home?

din pacate serviciul folosit de voi, SoundCloud, nu este implementat de amazon sau google si nici prin IFTTT nu am reusit sa-l fac sa mearga. :(

din cate am inteles soundcloud a fost cumparat de google si in curand il vor integra in google assistant.

Salut! 

Dupa ce majoritatea flagship-urilor de anul acesta s-au prezentat, care dintre acestea merita achizitionat din cele mai multe puncte de vedere? (Camera/Performanta/Ecran etc)

Personal tind spre Galaxy S8 chiar daca sunt un fan HTC. 

Salut !

Vreau sa cumpar un lg g6 si vreau varianta H870DS(cel care are audio dac , 64Gb, dual sim), deoarece este mai ieftin si ofera si mai multe,dar sigur e un motiv de este mai ieftin,acuma motivul este cumva ca nu o sa primeasca update-uri de soft in Europa ? H870 DS este modelul pentru Australia si Russia ! La noi este cel normal ,H870 (32 Gb si atat) .

Multumesc !

Edited by Ionut Spinu

1. O prietena a mea vrea sa isi schimbe telefonul peste o luna si ar da maxim 2000 de lei pe un telefon. Eu i-am recomandat A5 2017. Ai o optiune mai buna? (ar vrea ecran mare, memorie destula si camera buna)

2. Ai fost la vreun festival vara asta? Daca nu, vei merge la vreunul?

3. Ai ascultat ultimul album al lui Kendrick Lamar?

4. Folosesti Netflix? Cum ti se pare dupa mai bine de un an si jumatate de prezenta pe taramuri mioritice?

5. Cum crezi ca va fi Death Note in varianta Netflix?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Salut, Alex, ce părere ai de zte axon 7, merită să-l cumpăr? Sau pe la 2000-2200 ai o varianta mai buna, as vrea ecran amoled, nu prea as vrea Samsung că am avut un s7 edge și la o lună după ce l-am cumpărat s-a dus display-ul, noroc că am avut garanție la el și am reușit să-mi recuperez banii.