Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut,am un lg g2 si ceva a  mers prost cand am incercat sa instalez un cm13(android 6.1) ...si se pare ca nu mai ma lasa sa intru nici in recovery,nici in download mode ca sa pot sa l readuc la androidul original ..practic este mort...arata sigla lg ..eroarea in coltul de sus si cam atat...nu am gasit nici o metoda sa l readuc la viata..doar pe linux..crezi ca in service o sa imi schimbe placa de baza?(pt ca asta o sa coste mai mult ) Mersi!

Stimabile,

Nu știu dacă ai observat, dar pe acest forum avem topic dedicat pt telefonul tău. Deci mă întreb....de ce naiba, ai postat aici? Crezi că Alex le știe pe toate?

Rog un coleg să mute postarea colegului pe aria dedicată. Aș face eu dar nu am acces la un pc.

Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge

Salut, ce telefon mi-ai recomanda care sa functioneze multitaskingul foarte bine fara lag, intr-un buget de aprox 1400 lei? (folosit in special ptr. facebook, youtube, diferite apps gen emag olx, camera si multi-tasking)

1] Samsung S6 edge / iPhone 6 / huawei p9 de pe olx (preturile fluctueaza intre 1200-1500 ron)

sau

2] Un telefon nou din magazin gen Samsung A5 2016 / huawei nova, chiar daca sunt mai slabute 

LE: eventual astept alte propuneri de telefoane noi sau de pe olx

Multumesc!

Edited by Ovi010

Salut, ce telefon imi recomanzi pana in 1400 lei? Nu-mi place designul lui Zenfone 3, si nici Huawei. Principalul telefon ar fi A5 2016, insa cu doar 100 lei in plus Zenfone 3 ofera mult mai mult. Sunt foarte dezorientat si nu stiu ce sa aleg. Imi place designul lui A5 insa ma indoiesc de performanta acestuia.

Salut Alex

As vrea sa te intreb de ce la un review filmezi doar telefonul cu mainile tale inloc sa te filmezi cu totul?

Incearca asta la urmatorul review, sunt curios cum ar iesii

(Poti sa faci asta doar o singura data pe urma daca iti place mai mult ca inainte revino la modul tau obisnuit.Eu doar ma intrebam cum ar fii sa stai in fata camerei nu in spatele ei)

1. Când ai urmărit ultimul VHS? Dar ultimul DVD?

2. Ai făcut trecerea dinspre DVDs și Blu-rays spre streaming video?

3. Vei face trecerea la 4K curând?

4. Ce așteptări ai de la 2017? Nu trebuie neapărat din lumea tehnologică, poate fi și ceva personal.

Îți doresc ție și echipei Un An Nou Fericit plin de ce vreți voi!

Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk