Cosmin Hîncu Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 1. PS4 sau Xbox One? De ce? 2. Stii vreun smartwatch de pana in 50 de dolari pe care sa mi-l recomanzi? 3. Ce parere ai despre telefoanele Xiaomi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robitugamer Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 1. Ai idee daca vei primi Google Pixel in teste? Dupa ce ai citit de pe net ti se pare mai bun decat Nexus 6P? Telefoanele Nexus primesc doar 2 ani de updateuri sau mai mult ? 2.Merita sa cumpar in momentul de fata Nexus 6p cu 1800 lei? 3.Dupa parerea ta, de ce crezi ca Google doreste sa "ingroape" brand-ul "nexus" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfprint Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 Salutare, Care este timpul mediu de realizare al unui review facut de voi pentru telefoane? Telefoane Huawei primiti in teste de la Huawei sau de la magazine? Mate 9 vi sa trimis sau vi se va trimite? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion Claudiu Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Salut Alex Ce crezi ca ar trebuii sa aleg dintre Huawei honor 8,iPhone 7 si Samsung galaxy s7? Cati ani o sa reziste pana va trebii sa il inlocuiesc ? Mie unul nu imi pasa de camera dar imi place dizainul la honor 8 Scuze pentru intrebarea de data trecuta vroiam sa scriu "xbox two" adica doi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Spinu Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Salut,am un lg g2 si ceva a mers prost cand am incercat sa instalez un cm13(android 6.1) ...si se pare ca nu mai ma lasa sa intru nici in recovery,nici in download mode ca sa pot sa l readuc la androidul original ..practic este mort...arata sigla lg ..eroarea in coltul de sus si cam atat...nu am gasit nici o metoda sa l readuc la viata..doar pe linux..crezi ca in service o sa imi schimbe placa de baza?(pt ca asta o sa coste mai mult ) Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Stimabile, Nu știu dacă ai observat, dar pe acest forum avem topic dedicat pt telefonul tău. Deci mă întreb....de ce naiba, ai postat aici? Crezi că Alex le știe pe toate? Rog un coleg să mute postarea colegului pe aria dedicată. Aș face eu dar nu am acces la un pc. Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarGabrielAndrei Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Salut! 1. Ce sa aleg dintre un iphone 6s plus și un iphone 7? 2. Când crezi ca apare sezonul 3 din Narcos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirvan Marius Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 (edited) Salut. Ce ai recomanda ca battery-phone : Zenfone Max sau P8 Energy - baterie,camera,ecran,gaming si experienta de utilizare zilnica adică care este mai fluent, fără lag. Multumesc. Edited December 4, 2016 by Pirvan Marius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion Claudiu Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 salut Alex 1.am primit de la un prieten un volan cu 2 pedale(compatibil cu PC si PS3) si nu stiu ce jocuri sa incerc acum, imi poti recomanda ceva de nivel mediu? 2.ai jucat vreodata clash of clans ? si daca da ce baza aveai? p.s. mersi pentru sfatul anterior cu honor 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.L. Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 (edited) Salut, ce telefon mi-ai recomanda care sa functioneze multitaskingul foarte bine fara lag, intr-un buget de aprox 1400 lei? (folosit in special ptr. facebook, youtube, diferite apps gen emag olx, camera si multi-tasking) 1] Samsung S6 edge / iPhone 6 / huawei p9 de pe olx (preturile fluctueaza intre 1200-1500 ron) sau 2] Un telefon nou din magazin gen Samsung A5 2016 / huawei nova, chiar daca sunt mai slabute LE: eventual astept alte propuneri de telefoane noi sau de pe olx Multumesc! Edited December 8, 2016 by Ovi010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Salut Alex. Mai ai iPhone-ul 5? Daca da, ti-ai instalat iOS 10-le? Ce parere ai de soft? Se misca OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu.skater Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Salut Alex. Am un samsung galaxy s5 de un an si jumatate(cumparat nou), sunt foarte multumit de el dar bateria a inceput sa "oboseasca" repede, nu mai tine ca inainte. Ce mi-ai recomanda sa imi cumpar o baterie nou sau sa schimb telefonul? Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu AL Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 (edited) Salut Alex. Ce parere ai despre oneplus3t?Merita sa comand de pe site-ul lor sau sa astept sa apara si in romania?Am vazut telefonul la quickmobile si e 2500 de ron,cu 500 ron mai scump decat pe site.Problema ar fi garantia.. Edited December 15, 2016 by Sergiu AL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Nici la QuickMobile nu ai garanție stai liniștit. Asa măcar scutești bani și cumperi de la.magazinul oficial. Enviado desde mi Sony Z2 D6503 mediante Tapatalk selfprint 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted December 16, 2016 Author Report Share Posted December 16, 2016 Mobicast #147 is out: https://soundcloud.com/mobilissimo-ro/mobicast-147-podcast-saptamanal-mobilissimoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All4you Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Salut, ce telefon imi recomanzi pana in 1400 lei? Nu-mi place designul lui Zenfone 3, si nici Huawei. Principalul telefon ar fi A5 2016, insa cu doar 100 lei in plus Zenfone 3 ofera mult mai mult. Sunt foarte dezorientat si nu stiu ce sa aleg. Imi place designul lui A5 insa ma indoiesc de performanta acestuia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion Claudiu Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Salut Alex As vrea sa te intreb de ce la un review filmezi doar telefonul cu mainile tale inloc sa te filmezi cu totul? Incearca asta la urmatorul review, sunt curios cum ar iesii (Poti sa faci asta doar o singura data pe urma daca iti place mai mult ca inainte revino la modul tau obisnuit.Eu doar ma intrebam cum ar fii sa stai in fata camerei nu in spatele ei) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Vorbim de pozitii? Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proxy. Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 Salut Alex! Tinand cont de faptul ca HTC a lucrat impreuna cu google la modelul Pixel, am putea sa ne asteptam la un uimitor Htc 11 cu o camera cel putin la fel de buna si un android foarte bine optimizat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Nicolae Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Ce telefon te-a impresionat cel mai mult in 2016? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 http://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/top-10-telefoane-ale-anului-2016-alex-stanescu pascaleandrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Viata-i greu si multi nu poate. pascaleandrei and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Ionut Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 1. Când ai urmărit ultimul VHS? Dar ultimul DVD? 2. Ai făcut trecerea dinspre DVDs și Blu-rays spre streaming video? 3. Vei face trecerea la 4K curând? 4. Ce așteptări ai de la 2017? Nu trebuie neapărat din lumea tehnologică, poate fi și ceva personal. Îți doresc ție și echipei Un An Nou Fericit plin de ce vreți voi! Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 Salut Alex ! Ce sa aleg intre Galaxy S6 edge si iphone 6/6s ?(performanta, camera, baterie). Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 Sincer, Dacă ai bani....ambele Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Innoxius and Mihnea Ionut 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts