Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Buna ziua. Am cateva intrebari pentru tine Alex si as dori sa imi raspunzi la toate daca nu e cu deranj. Iti cer ajutorul deoarece voi folosi unul din telefoanele de mai jos pentru 2/3 ani de acum in colo.

Si te ror sa ai in calcul la alegerea produselor: LAGUL (nu suport lag-ul), gaming-ul (cu toate ca nu mai am varsta de jocuri) si bateria. Camera nu ma interesea.

1 Telefoanele samsung mai prezinta lag dupa 4/5 luni ? (ma refer la galaxy s7/6 aici)

2 Ce ai alege dintre Galaxy S7(ne edge) Huwei P9+ si Huawei Mate 8?

3 Care crezi ca este cel mai bun future proof dintre cele prezentate mai sus.

4 Care dintre ele nu va avea lag in urmatorii 2 ani ?

• 2 weeks later...

Claudiu,orice dual core de generație mai noua și cu o placa video dedicata.

Tot sunt reduceri la pcgarage asa ca uite o varianta foarte buna pentru bugetul tău.

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/hp/156-15-ac107nq-hd-procesor-intel-core-i3-5005u-3m-cache-200-ghz-4gb-500gb-radeon-r5-m330-1gb-freedos-black/

După ceva cotrobăit am găsit unul cu placa video mai buna și posibilități de upgrade al ram-ului. Plus doua usb uri 3.0 .

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/156-quot-aspire-e5-573g-37pq-hd-procesor-intel-core-i3-5005u-2ghz-broadwell-4gb-500gb-geforce-920m-2gb-freedos-charcoal-gray/

Poți alege varianta cu ssd de la Lenovo sau cea cu 920mx. 920mx are suport directx12.

From S7 Edge with text.

Edited by S.Silvan

Buna Alex vreau sa-mi cumpar un laptop pentru YouTube,browser,cateva jocuri nu foarte mari sau de grafica avansata poti sa-mi recomanzi ceva care sa merite? [buget 1500 de lei cam putin dar e tot ce am]

S-ar putea sa te intereseze http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/156-ideapad-100-hd-procesor-intel-core-i3-5005u-3m-cache-200-ghz-4gb-128gb-ssd-geforce-920m-2gb-freedos-black/

Salut, alex, 3 intrebari :

Ce varsta ai ?

Cu ce te mai ocupi inafara de YT

Ce ti-ai propus sa faci pe viitor ?

• 2 weeks later...

Buna Alex, te rog sa imi recomanzi cateva telefoane cu un raport calitate-pret bun, care sa nu sufere de lag pentru urmatorii 2 ani (pana in 2.000 lei daca se poate). Ce ma intereseaza: in primul rand sa nu sufere de lag, gaming, baterie, display si camera in ultimul rand. Multumesc ca ai raspuns la intrebarea precedenta.

Edited by Edi Mihai

Salut Alex. Am si eu o serie de intrebari si sper sa imi poti raspunde la fiecare (sper sa nu fie prea tarziu):

1. Cum decurge procesul unei achizitii de pe Gearbest, Everbuying, etc pana la livrare? In cazul celor de la Everbuying am observat ca transportul este gratuit pentru fiecare produs in parte in orice tara. Asta inseamna ca nu voi mai plati vreo taxa la vama? 

2. Probabil ai mai primit intrebarea asta, dar voi mai intreba si eu (ar dura o zi intreaga sa caut raspunsul in peste 130 mobicasturi anterioare :P). Mai ai si alt job inafara de cel de la Mobilissimo? Si daca nu, te descurci cu intretinerea personala doar din asta? 

3. Cam ce cerinte ar trebui sa indeplinesc pentru a lucra alaturi de voi in viitor la Mobilissimo? :D Momentan sunt in ultimul an de master si sunt foarte pasionat de tehnologie. 

4. Merita achizitionarea unei console la ora actuala de pe piata sau sa astept si lansarea lui XBOX Scorpio? 

Salut!!

1. Tot am cautat si am instalat dar nu am dat de nici un joc de formula 1 ( ma refer sa aiba toate traseele din circuit) in google play.

2. Am un S5 4g+ si functioneaza impecabil, un singur dezavantaj are acest tel. la camera ...e ca lispeste stabilizarea optica..ceea ce ma enerveaza foarte foarte tare, Cu ce tel. as putea sa fac deex. un schimb cu un alt telefon la celasi nivel de pret, de calitate.   In rest un tel. super.

3.Tel are un an de folosinta, garantie Orange ...arata impecabil, acea clapita de la mufa sa jupit un pic ( este normal la acest telefon) pachet full, cat as putea sa cer pe el??

4. La rubrica Retro cam bate vantul, sunt o gramada de modele...de preferat alea mai vechi inainte de 2005 .Telefonul vietii mele in afara de Nokia 8810 a fost Sony Ericsson P1i , mi-ar place sa-i faceti un retro, daca acest tel. avea functiile si puterea celor din ziua de azi il aveam in buzunar.

Edited by Vlad Ciprian

Salut Alex!Am o intrebare.

Ma uit la mobilissimo.ro [asta de vre-o 4-5 ani] fiindca este unul dinte cele mai bune canale de review-uri din Romania [felicitari] nu am vazurt nici macar un review la vrun laptop mai putin cele tabletele care ruleaza Windows.

De mobilissimo.ro nu face review-uri la laptop-uri?

Eu cred ca ar trebuii sa incerci pana acum orice review de pe canal este extrem de bun si detaliat :D

P.S. daca decizi sa faci in review spune si cum merge si in jocuri de procesare [usoara/medie/grea]

Sa faci review la un laptop necesita timp. De disponibilitate nu se pune problema, i-am face rost dar laptopurile sunt in sute de variante si niciodata nu am apuca sa ii aducem toate modelele de la toti producatorii.

Si unii producatori nu au chef sa le dea in teste. Mai ales laptopuri de business.

La un laptop de 1000 lei nu ai ce review sa ii faci.

Eventual, laptopuri doar de gaming, acest lucru ar fi realizabil, ca parte secundara, deoarece Mobilissimo e publicatie ce se ocupa cu telefoane si tablete in principal. Ramane de vazut.

1.) Crezi ca cei de la Digi vor adauga si banda respectiva pentru Note 5 ca sa poti folosi 4G, eu inca astept...

2.) Cand va fi disponibil Android N la noi ?

3.) De ce iOS si nu Android ? ( si invers in general )

4.) La anul vom vedea smartphone-uri cu 3 camere pe spate ?