Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Si mie. Dar a mea cred ca era ultima intrebare. Cea cu ios 7 pe ipad mini si am pus-o pe seama faptului ca ei poate au facut/ editat inainte de intrebarea mea. Daca nu ma insel a ta era imediat mai sus. Cea cu custom-izarea nu?

Trimis de pe al meu gt-s6310 folosind Tapatalk

1. Credeti ca nexus 4 este un best buy la pretul pe care il are?(in jur de 1200 de lei)Eu il consider un fel de Acer Cloudmobile s500 pentru 2013  si 2014

2. Credeti ca Nokia va fi vreodata din nou in topuri?

3. Credeti ca Galaxy S5 va fi o evolutie sau o revolutie?

4. Apple va lansa un smart TV?

5. Ce credeti despre faptul ca copaniile romanesti rebranduiesc produse chinezesti?

6. Intre LG G Pad 8.3 si Toshiba Encore WT8-A-102 care e mai buna?(stiu ca au doua OS-uri total diferite)

7.Ce televizor mi-ati recomanda pana in 1300 lei?

Edited by Radu Diaconu

Salut. As dori sa imi achizitionez un Samsung Galaxy Gear si ma gandeam daca atunci cand este conectat la telefon prin Bluetooth si ma suna cineva, si raspund trebuie neaparat sa vorbec prin difuzorul de la ceas? Sau pot sa vorbesc si prin telefon cand am ceasul conectat.

Review la SmartWatch2?

Edited by Codrin112233

Am si eu o intrebare. Cum poate un pasionat de tehnologie mobila, fara relatii la producatori, sa primeasca device-uri pentru teste? Mi se pare fascinant sa vina un OEM si sa iti dea ultimul lor produs ca sa il testezi.

Si cu prilejul intrebarii as vrea sa spun ca mi se pare o initiativa foarte buna acest proiect care devine pe saptamana ce trece o parte importanta a forumului. Felicitari si multumim!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

La Nokia este un astfel de program. Nu stiu unde poti lua legatura cu ei, ca nu m-a interesat (cred ca pe conversations.nokia.com). Dar trebuie sa demonstrezi ca ai un blog in domeniu. Nu stiu exact care sunt conditiile, dar poti incerca.

@Ethereal: Am citit pe un site acum ceva vreme,cum ca ar trebui sa ai un blog unde sa postezi regulat sa ai peste un anumit numar de vizitatori lunar.Si sa ai acelblog de minim 1-2 ani. Sau daca ai si un channel pe youtube unde postezi regulat,postezi lucruri despre tehnologie si toate cele.