Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

As vrea sa achizitionez un Samsung Galaxy 5, de Black Friday,pe care o sa il folosesc pentru gaming, youtube, browsing si muzica. Am cateva intrebari la care te-as ruga sa imi raspunzi:

1) Este decent/bun la capitolul autonomie ( maxim 2 ore de gaming, o ora sau doua de youtube si browsing pe zi), crezi ca ar putea duce decent?

2) Un pret estimativ de Black Friday.

3) Care este temperatura telefonului in condititii normale de lucru(browsing, muzica, ceva aplicatii simple)? Dar in gaming?

4) Daca consideri ca S5-ul nu este protrivit pentru ceea ce il folosesc, ce alt telefon nou mi-ai putea recomanda pana in suma de 1500 RON?

Bună Alex, e cam ciudata întrebarea mea având in vedere căci acum a-a lansat iOS 9 : Când crezi ca vine iOS 9.1 sau 9.0.1 ? Am făcut update la iPhone 6 plus in data lansării (16.09.2015) si de atunci m-a confrunt cu niște lag-uri neplăcute , chiar si scăderea autonomiei cu vreo 4 ore de utilizare fata de iOS 8.4.1. .

Mulțumesc anticipat !

Mult succes in continuare!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Inox. Ești meschin.

Un preț aproximativ de BF pentru un aifon cinci es va fi...

1277 lei plus tva.

Marja de eroare a estimatului este 1000 lei.

Q: Is this beef?

A: Of horse!

El nu poate nici sa scrie corect romaneste si tu ii ceri sa pronunte corect in maghiara ? :D

Poti pronunta corect numele complet al lui Erwin

Sau poate se referea la un alt nume, pe care sa il pronunte corect lui Erwin, intr-o discutie ?