Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Pentru ca Telekom nu au lansat update-ul.

Poti sa iti pui Lollipop de pe sammobile.com cu Odin. Scapi de bloatware-ul telekom si nu iti afecteaza garantia. Gasesti tutoriale peste tot pe internet.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

E posibil doar daca tu faci ceva gresit.

Pasii sunt simpli:

-Faci cont pe sammobile(nu uita sa activezi contul pe mail)

-descarci software-ul pentru modelul tau(vezi sa fie exact pentru modelul tau)

-deschizi odin

-apesi PDA si bagi fisierul cu extensia MD5 in PDA(sau AP , depinde ce odin ai)

-bagi telefonul in download mode , il conectezi si apesi start. Astia sunt pasii. Vezi ca-ti sterge toate datele din telefon.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ce parere ai despre serialul Gravity Falls (ciudateni de pe Disney)? Daca nu te-ai uitat chiar iti recomand sa te uiti. Adica dupa parerea mea este peste The Walking Dead sau Doctor Who sau alte seriale :).  Apropo, daca incepi sa te uiti sa stii ca in sezonul 2 incep sa se cam schimbe lucrurile ;).

Salut Alex, am si eu cateva intrebari la care sper sa primesc raspunsuri concrete in urmatorul mobicast. 1.) Vreau sa achizitionez in primul rand un telefon, si ma gandesc la Galaxy Note 5, ce ma intereseaza, pai in primul si primul rand gaming-ul, care nu sunt sigur daca ii face fata intens, presupun ca la vreo 4 ore de gaming ne-oprit bateria moare. Si mai ma intereseaza doar pe partea de video putin, doar sa vad, nu neeaparat sa si creez, parca telefonul poate face si live.... si ce ma mai intereseaza e multitasking-ul si utilizarea rapida in browser, dar in special gaming-ul. Din cate stiu, iphonu la gaming ar fi cam cel mai bun, dar nu prea imi place. Daca doresti, te rog sa imi raspunzi concret si detaliat, pentru ca nu vreau sa "arunc pe fereastra" vre-o 3,700 de lei, pe un smartphone, care nu ma va tine macar 2 ani. 2.) Ce parere ai despre re-sigilate ? Ar fi mai ok sa il cumpar nou sau re-sigilat ? 3.) Ce parere ai avea de un iphone 6s plus cu iPen, gorilla glass 4, un design nou, o bateria de vreo 3,500 de mAh si 5,7 inch in diagonala, cu vreo 1,9 ghz procesorul in 10 nuclee pe 64 biti si un RAM de 3 GB.? Prea frumos ca sa fie adevarat presupun. Mersi

Edited by Gambit15

Nu-ti recomand gaming intensiv pe un telefon cu baterie capsulata. Daca faci asta, autonomia bateriei se va diminua drastic in mai putin de un an si vei fi nevoit sa o inlocuiesti.

Sent from my LG G3-D855