Panait V. Florin Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 (edited) Sunteti cei mai buni,imi place ceea ce faceti, si intr-o zi as vrea sa ajung ca voi! Big LIKE pentru ceea Ce Faceti! Am si eu 2 intrebari pentru tine: 1.Un telefon decent, ca performante,camera,difuzor,si web browsing cu pret pana in 1500lei/15 milioane ,de preferat nou! Edit:Diagonala pana in 5,5 inch! 2.Un film din 2015 care merita vazut horror sau thriller. Multumesc anticipat!!!!! Edited July 6, 2015 by Panait V. Florinn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 1. LG G3 zic eu, daca il gasesti la acesti bani, de obicei se roteste in jurul a 1600-1700 lei. Poate gasesti Note 3 pe la vreun magazin cu GSM in coada sau magazin de bloc, chiar si asa ar merita. Nu iti va parea rau. 2. Incearca Poltergeist, e mai putin sange dar are cateva scene destul de bune, dar trebuie vazut in 3D neaparat E mai putin "gory" ca restul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi_frangu15 Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 1. Htc one m8 sau galaxy s5 ? 2. Marita sa cumperi un iphone 6 plus dupa ce va aparea iphome 6s plus ? 3. Vreau sa-mi schimb marginea cromata a telefonului meu (galaxy s5 ) , mi s-a spus ca daca o inlocuies mi se poate sparge display-ul , e adevarat ? Eu vreau s-o schimb pentru ca capacelul de jos de la mufa usb este lovita si nu oot sa-l mai bag in apa . Ce zici ? 4. De ce lg g4 c nu are focalizator laser ca lg g3 s ? 5. Lg g flex 2 merita cumparat dupa ce ai avut un galaxy s5 ? 6. Lg g flex 1 este un telefon bun ? Cu ce telefoane se confrunta ? Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOGDY1151RO Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 1.s5 2.Nu 3.Ai 50% sanse dar la un s3 ca eu am avut s3 nu se schimba decat cu tot cu display acm cu s5 nu am avut probleme. 4.Poate au decis sa nu mai puna nu stiu. 5.Pai daca vrei ecran mare curbat si 3gb ram etc... da 6.G flex 1 a fost bun si inca este dar cam vechi... Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pascaleandrei Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Salut Alex. Ce-mi recomanzi dintre Z2, G3, ZenFone 2 sau există altceva la acest preț? Trimis de pe al meu Vodafone Smart 6 Prime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertMarian Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Se mai merita cumparat un samsung galaxy s4(pentru gaming).Vreau sa stiu daca se infierbanta foarte tare si daca poate rula jocurile ceva mai noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 G2-ul e superior S4-ului. Procesor mai puternic , frecventa mai mare , ecran mai mare , nu se incinge la fel ca Snapdragon 600. Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 1.s5 2.Nu 3.Ai 50% sanse dar la un s3 ca eu am avut s3 nu se schimba decat cu tot cu display acm cu s5 nu am avut probleme. 4.Poate au decis sa nu mai puna nu stiu. 5.Pai daca vrei ecran mare curbat si 3gb ram etc... da 6.G flex 1 a fost bun si inca este dar cam vechi... Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk S5 my ass. M8 fără dar și poate. Design-ul mult mai bun, nu arată că un pansament z bateria mai bună, Sense e mult mai bine optimizat ca Touchwiz plus boom sound. Singurul motiv sa alegi s5 e camera. M8 nu are o cameră rea,e bună pentru Facebook, instagram, dar s5 e mai bun la acest capitol. Acum depinde de ce vrei. Nu mai dați sfaturi dacă sunteți pe lângă. Știu ca vreți sa îl ajutam pe Alex sa răspundă, dar faceți asta dacă aveți habar ce vorbiți. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Eu zic sa-si ia fiecare ce-i place . E doar un telefon. Voi trece iar la telefon obisnuit , imi place autonomia de 2-3 saptamani. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Sebi and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Dani Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Salut Alex 1. Crezi ca Samsung GALAXY Note 4 a adus si unele îmbunătățiri odata cu sosirea lui Android 5.0.1 Lollipop? 2. Nu este puțin ciudat ca pe Quickmobile Note 4 este 2500lei iar pe Altex este 3000? Adica o diferență de 500 e ceva... >> http://m.imgur.com/XY2gMu2,gmbwRnW<< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Decât sa cumperi de QM, mai bine te documentezi bine. Și sunt serios când scriu asta. Succes! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Innoxius and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matei.hagatisdranca Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 1)Am un HTC one mini Cum pot sa scap de virusi (am incercat criptare si reset din fabrica) 2)Ce trebuie sa fac sa-mi mearga Mai bine telefonul si poata rula jocurile noi data lag 3)Pot sa-mi schimb piese de la telefon care sa-l faca mai bun 4)De unde pot sa-mi iau Android 5.0 si cyanogenmod ajuta telefonul la ceva sau este de desing Multumesc Sent from my HTC One mini using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Nu ma cheama Alex , dar iti pot raspunde(desi sunt sanse sa nu mai intri p-aici).1. Pe android nu poti lua virusi. Si dupa un reset fara back-up , n-ar mai trebui sa ai probleme.2. E un tutorial aici:http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/4829-Eliminarea-lag-ului-pe-Android.3.Nu(inca).4. Gasesti tutoriale peste tot. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730910In principal , gasesti rom-uri pentru telefonul tau pe xda developers. matei.hagatisdranca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matei.hagatisdranca Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Mersi Sent from my HTC One mini using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Trisca Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Salut Alex, am și eu câteva întrebări: 1. E normal ca Asphalt 8 sa aibă lag pe Galaxy S5? 2. Crezi ca ar merita să-mi pun CyanogenMod pe S5? 3. Când lansați noul Mobilissimo? 4. Poți să-mi recomanzi vreo 5 filme bune? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Daca ai lag pe "S5" , sunt 100% sigur ca e o copie. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Roman Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 1:Daca tot a aparut windows 10,ii vei face review (si versiunea mobile si cea PC ) 2:Modern combat 4 sau 5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lungu Alex Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Din ce loc preferi sa iti "inchiriezi" filmele sau serialele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrueduard Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Cu meizu mx4 v-ati miscat greu si nu i-ati facut review la el. Sper sa faceti review la mx5 sau mx5 pro. Sunt fan meizu, detin un mx4 de 3 luni si sunt extrem de multumit de el. As vrea sa fac un upgrade la un mx5 pro care va aparea curand. Cand ii veti face review???? Si nu incepe cu daca.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 De ce nu dai tu unul pt test, dacă tot vrei să-l cumperi..... Sent from my LG G3 Innoxius and Scootch98 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Unii cred ca telefoanele le plantezi, le culegi si le faci review Feri, Sp1tfire, Scootch98 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted July 31, 2015 Author Report Share Posted July 31, 2015 Mobicast 78 audio is out: https://soundcloud.com/mobilissimo-ro/mobicast-78-podcast-mobilissimoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Alex , vei face o comparatie intre Nokia N1 si ipad mini 2? Am cautat pe internet si fata-n fata , nu e absolut niciun review. Toate sunt "teoretice" , comparate pe poze , unele cu voci robotizate google. Nu ar fi o idee rea..comparatie individuala sau in interiorul review-ului. Mi-ar placea sa vad comparatii atunci cand se pot face comparatii. Acum ai doua tablete similare care merita o comparatie(mini retina si N1 by Nokia). Stiu ca e un canal si in engleza , ar fi buna o comparatie , macar acolo..nu sunt comparatii in engleza. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Ipad mini retina si ipad mini 2(cum scrii tu) sunt identice, pentru ca sunt acelasi produs, pentru ca sunt 3 generatii de ipad mini. Prima generatie care nu este retina, a doua generatie este cu retina, si a treia generatie este cu touch id.... Sent from my iPlaca using Tapatalk -------------------------- Cum ai scris asa si am citit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Gaster , stiu si eu. Crede-ma , am retinut si numarul versiunii tot cautand... Am spus retina si mini 2 , referindu-ma la acelasi produs . Sent from my SM-G900F using Tapatalk L.E. acum am vazut ce-am scris. Eram setat pe iPad mini , am corectat . N1 vs iPad mini 2(adica retina). Multumesc! Ramanea asa si nu se intelegea nimic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts