Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Sunteti cei mai buni,imi place ceea ce faceti, si intr-o zi as vrea sa ajung ca voi! Big LIKE pentru ceea Ce Faceti!

Am si eu 2 intrebari pentru tine:

1.Un telefon decent, ca performante,camera,difuzor,si web browsing cu pret pana in 1500lei/15 milioane ,de preferat nou!

Edit:Diagonala pana in 5,5 inch!

2.Un film din 2015 care merita vazut horror sau thriller.

Multumesc anticipat!!!!!

Edited by Panait V. Florinn

Guest Deio

1. LG G3 zic eu, daca il gasesti la acesti bani, de obicei se roteste in jurul a 1600-1700 lei. Poate gasesti Note 3 pe la vreun magazin cu GSM in coada sau magazin de bloc, chiar si asa ar merita. Nu iti va parea rau.

2. Incearca Poltergeist, e mai putin sange dar are cateva scene destul de bune, dar trebuie vazut in 3D neaparat :) E mai putin "gory" ca restul

1. Htc one m8 sau galaxy s5 ?

2. Marita sa cumperi un iphone 6 plus dupa ce va aparea iphome 6s plus ?

3. Vreau sa-mi schimb marginea cromata a telefonului meu (galaxy s5 ) , mi s-a spus ca daca o inlocuies mi se poate sparge display-ul , e adevarat ? Eu vreau s-o schimb pentru ca capacelul de jos de la mufa usb este lovita si nu oot sa-l mai bag in apa . Ce zici ?

4. De ce lg g4 c nu are focalizator laser ca lg g3 s ?

5. Lg g flex 2 merita cumparat dupa ce ai avut un galaxy s5 ?

6. Lg g flex 1 este un telefon bun ? Cu ce telefoane se confrunta ?

Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk

1.s5

2.Nu

3.Ai 50% sanse dar la un s3 ca eu am avut s3 nu se schimba decat cu tot cu display acm cu s5 nu am avut probleme.

4.Poate au decis sa nu mai puna nu stiu.

5.Pai daca vrei ecran mare curbat si 3gb ram etc... da

6.G flex 1 a fost bun si inca este dar cam vechi...

1.s5

2.Nu

3.Ai 50% sanse dar la un s3 ca eu am avut s3 nu se schimba decat cu tot cu display acm cu s5 nu am avut probleme.

4.Poate au decis sa nu mai puna nu stiu.

5.Pai daca vrei ecran mare curbat si 3gb ram etc... da

6.G flex 1 a fost bun si inca este dar cam vechi...

S5 my ass. M8 fără dar și poate. Design-ul mult mai bun, nu arată că un pansament z bateria mai bună, Sense e mult mai bine optimizat ca Touchwiz plus boom sound. Singurul motiv sa alegi s5 e camera. M8 nu are o cameră rea,e bună pentru Facebook, instagram, dar s5 e mai bun la acest capitol. Acum depinde de ce vrei. Nu mai dați sfaturi dacă sunteți pe lângă. Știu ca vreți sa îl ajutam pe Alex sa răspundă, dar faceți asta dacă aveți habar ce vorbiți.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Salut Alex :)

1. Crezi ca Samsung GALAXY Note 4 a adus si unele îmbunătățiri odata cu sosirea lui Android 5.0.1 Lollipop?

2. Nu este puțin ciudat ca pe Quickmobile Note 4 este 2500lei iar pe Altex este 3000? Adica o diferență de 500 e ceva... >> http://m.imgur.com/XY2gMu2,gmbwRnW<<

1)Am un HTC one mini Cum pot sa scap de virusi (am incercat criptare si reset din fabrica)

2)Ce trebuie sa fac sa-mi mearga Mai bine telefonul si poata rula jocurile noi data lag

3)Pot sa-mi schimb piese de la telefon care sa-l faca mai bun

4)De unde pot sa-mi iau Android 5.0 si cyanogenmod ajuta telefonul la ceva sau este de desing

Multumesc

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Nu ma cheama Alex , dar iti pot raspunde(desi sunt sanse sa nu mai intri p-aici).
1. Pe android nu poti lua virusi. Si dupa un reset fara back-up , n-ar mai trebui sa ai probleme.
2. E un tutorial aici:
http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/4829-Eliminarea-lag-ului-pe-Android.
3.Nu(inca).
4. Gasesti tutoriale peste tot. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730910
In principal , gasesti rom-uri pentru telefonul tau pe xda developers.

• 2 weeks later...

Cu meizu mx4 v-ati miscat greu si nu i-ati facut review la el. Sper sa faceti review la mx5 sau mx5 pro. Sunt fan meizu, detin un mx4 de 3 luni si sunt extrem de multumit de el. As vrea sa fac un upgrade la un mx5 pro care va aparea curand. Cand ii veti face review???? Si nu incepe cu daca....

Alex , vei face o comparatie intre Nokia N1 si ipad mini 2?

Am cautat pe internet si fata-n fata , nu e absolut niciun review. Toate sunt "teoretice" , comparate pe poze , unele cu voci robotizate google. Nu ar fi o idee rea..comparatie individuala sau in interiorul review-ului.

Mi-ar placea sa vad comparatii atunci cand se pot face comparatii. Acum ai doua tablete similare care merita o comparatie(mini retina si N1 by Nokia).

Stiu ca e un canal si in engleza , ar fi buna o comparatie , macar acolo..nu sunt comparatii in engleza.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ipad mini retina si ipad mini 2(cum scrii tu) sunt identice, pentru ca sunt acelasi produs, pentru ca sunt 3 generatii de ipad mini.

Prima generatie care nu este retina, a doua generatie este cu retina, si a treia generatie este cu touch id....

Sent from my iPlaca using Tapatalk

--------------------------

Cum ai scris asa si am citit. :D

Gaster , stiu si eu. Crede-ma , am retinut si numarul versiunii tot cautand...

Am spus retina si mini 2 , referindu-ma la acelasi produs ;).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

L.E. acum am vazut ce-am scris. Eram setat pe iPad mini , am corectat :).

N1 vs iPad mini 2(adica retina).

Multumesc! Ramanea asa si nu se intelegea nimic :D.