Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut alex !

1. Samsung s5 va primi android M?

2. Project Ara o sa mai apara ?

3. La sfarsitul lui iunie imi expira abonamentul si galaxy s6 si iphone 6 au ajuns la acelas pret de 1500lei ... pe care sa-l aleg ? Mie-mi place cum arata samsumg s6 , dar mereu mi-am dorit iphone pentru ca-mi place ios-ul . Am samsung s5 acum si nu-mi place pentru ca se blocheaza de multe ori si cred ca asa o sa faca si s6 dupa un an !deci ce sa aleg ?

Buna ziua,

As dorii o recomandare de telefon nou la un buget de 3300 ron. Sunt blocat intre M9, Galaxy S6 , Iphone 6 si LG G4 .

Multumesc!

Edited by Proxy. ♥

Salut !

1. Am un galaxy s4 care a fost codat pe orange si l-am decodat , iar cand intru sa vad daca pot sa actualizez telefonul imi spune ca telefonul a fost modificat . Daca as incerca sa-i pun android 5.0.1 cu ajutorul lui odin ar strica ceva , s-ar intampla ceva cu telefonul ?

2. Merita sa trec de la galaxy s4 la iphone 6

3. Mai exista zvonuri in legatura cu ipodurile ?

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Eu stiu ca trebuie sa strang bani la ciorap pentru: Dishonored 2, Fallout 4 si Doom :)) poate ziceti pirat pirat dar astea le vreau la colectie si vreau achievments pe Steam, :D

Pe Steam Fallout 4 e vreo 270 lei deocamdata la precomanda. Clar il cumpar, ai vazut ce poti face in joc???  :o  :o  :o  Poti construi casa ta de vacanta post-apocaliptica :)):))

Jocul e incredibil. 

Cand crezi ca vor putea fi cumparate versiunile de tablete imbunatatite de la LG ? Lg g pad f 7.0 respectiv lg g pad f  x8.3 .Prima vine cu procesor qualcomm snapdragon 410 iar a-2-a cu un qualcomm snapdragon (nu este mentionat si modelul ,ci doar ca este de 1.5 ghz).

Cand vor aparea le vei face review?

salut. la mobicastul trecut am postat o intrebare, cand o sa faceti recenzia lui meizu mx4 sau mx4 pro si as vrea sa adaug cateva argumente.

Detin acest telefon de 2 luni (mx4), luat de la altex si tot ce pot spune este ca nu va exista un telefon mai bun in raport calitate pret. Daca da cine? Ecran extraordinar, performante waw, sunet superb pe niste casti de calitate sennheiser cx200. Suna ceva mai clar in comparatie cu samsung s5. camera face poze mult mai bune decat s5 si oneplus one dupa o multime de comparatii facute cu niste prieteni care detin modelele respective. Dar ceva probleme cu supraincalzirea. poate fi vina si ramei de aluminiu care transmite caldura foarte repede. As vrea sa aud parerea voastra despre acest mx4. Personal nu prea ii gasesc defecte decat acea supraincalzire si o traducere cam proasta a meniului in romana.