Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut Alex. Două întrebări din parea mea, te rog mult să răspunzi, măcar la prima întrebare.

1. Are un prieten un Allview X1 Xtreme, vrea să instaleze CyanogenMod pe el, și nu apare în lista telefoanelor suportate. Asta înseamnă că nu îl poate instala? Există o altă modalitate?

2. Merită cumpărat Xperia Z2 nou la 1.650 RON?

Edited by Kox Hytek

1. Xiaomi Mi 4 , OnePlus One, LG G2, Samsung Galaxy Note 3 Neo ( camera, gaming, baterie, performanta, ecran )
2. Cind vor fi lansate international terminalele ( HTC Desire 826, Xiaomi Mi Note, Asus Zenfone 2 )
3. Merita sa mai astept si sa cumpar unul dintre cele 3? pe care zici sa il cumpar din toate ?
am nevoie de raspuns cat de curand... Multumesc

De ce lauzi atat de mult HTC Desire 816? La cat costa acum, intre 1400-1600+ lei modelul de 8 , respectiv 16 gb , nu cred ca poate oferi mai mult decat un Nexus 5 sau LG G2 care e cam la acelasi pret. Mi se pare mult prea scump , un pret de 1000 de lei era potrivit , insa vad ca in loc sa scada , pretul a crescut.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

1.Ce parere ai despre Codrin Bradea aka Satana?

2.Asculti Imagine Dragons?

3. Ai incercat Onlive? Ai spus ca-l vei incerca. Darksiders este gratis si are si controale touch pentru telefon/tableta ;).

Edited by Scootch98

Fii-miu il urmărește, dar nu inteleg de ce?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Imi cer scuze, ca nu am vazut ca-i topic-ul de Podcast ...

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Edited by Gastarbeiter

Toti aici intreaba merita ala, merita ala, dar cum e ala. Fratilor aveti site-uri destule..Mobilissimo are review-uri, Gadget.ro, Buhnici, lab501.ro, gsmarena. anandtech, phonearena, cnet.com, etc, etc. De unde sa stie Alex, parca asa il cheama pe tipul care face mobicast-uri ce va trebuie sau ce va e voua de folos. Nu mai bine cautati acolo ? Mereu intrebati ala sau ala, dar ala sau ala...

Salut am si eu o recomandare si cateva intrebari : 

-Cand va ajunge TegraK1 pe telefoane stiu ca erau niste zvonuri dar acum nimic s-a racit tot ? si TegraK2 cand apare ?

-Crezi ca de aceasta data allview v-a aduce 5.0 pe terminale mai rapid decat au adus 4.4.2 ?

-Evolio/Utok am pus vreodata la dispozite un update android sau macar firmware ?

-Am avut un G flex si pur si simplu l-am iubit si sincer imi este foarte greu fara acel ecran curbat , Ce parere ai se merita saltul la G Flex 2 sau sa imi mai cumpar un G flex (sh deoarece nu mai gasesc nici unul in magazine ) Totusi nu as vrea sa depasesc 2.500-3.000 de lei mai ales ca am sa il cumpar in rate (stiu ca gresesc cand o fac dar asta e timpuri disperate masuri disperate) 

Si recomandarea mea ar fi un telefon de la allview care nu l-ai testat , este vorba de modelul Viper S , cu care m-am pricopist dupa ce mi-am spart fostul telefon(G Flex) il am deja de 2-3 luni si pot sa spun ca sunt multumit de el in proportie de 70-80% sincer mi-a depasit toate asteptarile nu credeam ca un allview se poate misca asa de bine , unele buguri si-au facut simtita prezenta pana am facut updatul din noiembri dar in continuare astept un update android 4.4.2 si sper sa apara inainte sa il schimb si sa il tatalui meu 

1. Cu ce vine in plus/minus LG G3 S fata de fratele mai mare?
2. Te-ai apuca vreodata de streaming de Twitch? Ce parere ai despre site?
3. Care a fost experienta ta per total cu S4? As vrea sa il achizitionez si o parere nu ar strica.

1) Procesor mai slab , memorie mai mica , ram mai mic , camera mai slaba , nu stiu daca pastreaza acel laser focus desi in reclame pe emag arata ca il are in principal e un mini 

2) A spus ca gamingul pentru el e pe consola 

3) Cumparati nexus 5 parerea mea , ai deja android 5.0 , ai un procesor mai bun si un gpu grafic mai potent deci numai de bine in acest sens 

Nici eu nu înțeleg de ce l-ar urmări... Tot ce înveți de la el e să înjuri ca la ușa cortului. Apropo Gastarbeiter, câți ani are fiul tău?

Hai las-o ca nu e chiar asa. It's funny.

Nu te uiti ca sa inveti ceva, ci doar ca sa razi putin. Înseamnă ca si stand up comedy tot o prostie e ca se înjură si nu încet nimic.

Edited by denis

3) Cumparati nexus 5 parerea mea , ai deja android 5.0 , ai un procesor mai bun si un gpu grafic mai potent deci numai de bine in acest sens

Eu zic ca g2 e mai bun decât nexus 5.

Zic, nu știu, nu ma pricep, nu ma bag man. :))

Alex, în mobicast-ul precedent când vorbeau unii utilizatori de iphone-uri blocate în cloud probabil se refereau la iphone-uri blocate icloud. Adică iphone-uri a căror parolă a contului icloud a fost uitată sau nu se cunoaște de actualul proprietar. Astfel iphone-ul devine obiect decorativ deoarece nu există o metodă de deblocare. Iphone 4 se poate debloca, dar se pierde funcția GSM.

Alex, în mobicast-ul precedent când vorbeau unii utilizatori de iphone-uri blocate în cloud probabil se refereau la iphone-uri blocate icloud. Adică iphone-uri a căror parolă a contului icloud a fost uitată sau nu se cunoaște de actualul proprietar. Astfel iphone-ul devine obiect decorativ deoarece nu există o metodă de deblocare. Iphone 4 se poate debloca, dar se pierde funcția GSM.

Eu pun pariu ca si-a dat seama si stie bine la ce se refera, dar chestia asta tine de lege sa zic asa, deoarece e vb. aici de un tel. furat de este blocat in icloud si nu vrea sa aiba de face nici macar cu un sfat, asta e parerea mea.

Acel user cred ca vroia sa stie daca Alex stie cumva pe cineva cum se poate poate debloca un icloud...ca cica se poate face prin service dar nici asa nu sunt sigure ca  nu se va bloca din nou pe icloud si asa zisa deblocare de icloud este mai mult o fentare a parolei din ce am mai citit si am mai auzit, deci dupa ce ca e si scumpa aaceasta chestie cu deblocare icloud mai este si nesigura, deci cu pretu un iphone blocat icloud care il gasesti la jumatate din pret + pret deblocare ajungi la acelasi pret cu el neverlock, deci nu as vedea rostul, doar daca e al tau luat de la cineva/gasit/ciordit se merita, dar tot timpul ai sa stai cu frica=n san ca o sa se blocheze ori ca e posibil ca politia sa-si faca treaba si atunci e mai rau .

Edited by Vlad Ciprian

Nu exista la ora actuala metoda deblocare iCloud. Service-ul oficial Apple, iti cere deblocare in caz de reparatie, daca nu detii device-ul, nu ti-l repara.

Telefoanele blocate, furate, se pot utiliza ca rame foto, sau browser, restul de functii sunt blocate.

Nu prea vad legatura, dar hai sa zicem. Cu orice telefon, tableta poti intra pe orice site, daca nu are flash, singura retinere e cea morala sau daca esti minor, poate un parinte sa iti blocheze siteurile de adulti direct din router.

Blocarea in iCloud se refera la altceva, daca citesti atent mai sus, ai sa iti dai seama.

Am citit și eu puțin.. Dar știam ca un aifon cu icloud blocat nu mai poate fi folosit deloc, da absolut deloc.

N-am pus mana pe niciunul, doar am văzut pe Youtube câteva..