Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut am si eu cateva intrebari:

1)La ce brand te-ai angaja(de telefoane)

2)Cand te gandesti sa faci upgrade la telefon?(ce model ti-ai cumpara)

3)Te vezi vreodata folosind un telefon de genul XiaoMI , OnePlus etc.

4)Mobilissimo face angajari?

5)Nu vati gandit nici o data sa va faceti o echipa completa gen AndroidAuthority?(sper ca nu este nici o problema ca am mentionat acest nume ) De genul cineva sa se ocupe de review`uri pt tablete cineva pentru telefoane cineva pentru jocuri cineva pt zvonuri si news`uir etc

6)Cum ar trebui sa arate un viitor angajat la voi

7)Cand crezi ca se va atinge suprasaturarea si pe piata telefoanelor si vom trece la alt ceva poate SmartGlasses s.a.m.d :)

Sper ca nu sunt intrebari prea indiscrete(unele dintre ele)

Edited by FlorinCross

• 2 weeks later...

Eu n-am nici o întrebare, vreau doar să urez un Crăciun fericit lui Alex, lui Erwin și tuturor editorilor Mobilissimo.ro. Faceți o treabă excelentă.

Nu în ultimul rând urez un Crăciun fericit utilizatorilor acestui forum.

Chiar dacă suntem în zona tech, vreau să vă zic că bucuria stă în lucrurile simple și amintirile n-au megapixeli. :D

Crăciun fericit!

Salut Alex , am pentru tine 4 intrebari.

1) Cum a inceput acest proiect cu mobilissimo?

2)Ce sistem de operare preferi Os sau windows?

3)Ai auzit despre telefonele mobistel?

4)Ce trebuie sa faci pentru ca o firma (emag ) sa tripita produse la teste?

Si am uitat, sa ai un an nou plin de realizari , bucuri si sa o tineti tot asa cu canalul de you tube .mult succes

Edited by bogdan1123

1 stii vreun site (din romania) unde se gasesc accesorii pt modelele celor de la xiaomi? pt Redmi 1S (hongmi 1S), mai exact.

2- cand crezi ca cei de la xiaomi vor lansa update-ul cu android kitkat, pt modelul redmi 1s? tinand cont ca este lansat in mai 2014.

1. De ce nu faci unboxing si review la tablete low end cu quad core?

2. Daca ai citit prima intrebare poti face unboxing si review la Tableta Serioux Surya Reaction? Eu cred ca aceasta tableta merita cumparata deoarece are un pret foarte accesibil si in plus vine la pachet cu o husa cu tastatura.

Edited by gartu marian

Salut Alex

1.ce zici sa cumpar? Samsung Galaxy Note 3 sau Galaxy S5 ?

2. cind va primi Note 3 android 5, va avea functia cu power saving de pe S5 si Note 4?
3. Ar merita sa mai astept pina la craciunul viitor (2015) pentru Galaxy Note 4, si cam ce pret va avea atunci? oare ca a lui Note 3 de acum?

Salut Alex

1.Crezi ca te vei apuca in viitor de un canal de gaming?

2.Ce ai alege xbox one sau un pc asus 2.500lei la emag cu procesor intel core i5 2.90 ghz, placa nvidia gforce gtx 745

3.Iti place yotaphone 2?

Edited by bogdan1123

2. Depinde ce samsung ai si la ce iPhone vrei sa treci.

3. De obicei pc-urile se fac pe piese (iesi mai bine la bani) , iti faci o configuratie mult mai buna la pretul ala ,cu SSD si-ti raman bani si pentru periferice .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use