Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

1)Pentru a folosi optiunea de 4G pe telefon,am nevoie de o cartela speciala sau trebuie sa fiu abonat la firma respectiva (Orange) ?
2)Pentru a imi cumpara o cartela microsim,trebuie sa fiu abonat la firma respectiva (Orange) ?
3)Unboxing Nexus 6 ?
4)Multumesc echipei Mobilissimo,mai ales tie Alex,pentru tot sprijinul pe care m-i l-ai acordat.Mi-am cumparat LG G2 de Black Friday,doar pentru ca mi-ai raspuns la toate intrebarile legate de acesta.Succes si la mai mare.

1.Da,ai nevoie de o cartelă specială pt 4G

2 . Nu știu cum este la Orange dar sigur poți achiziționa un microsim contra cost chiar dacă ești pe prepay.

La restul punctelor îți va răspunde Alex

Sent from my LG G3

Este adevarat ca telefoanele Dual Sim au nivelul de SAR mult mai mare decat cele Single Sim ?
... Am auzit pe cineva care spunea ca pentru fiecare card in parte dezvolta o putere egala cu un single sim, deci daca sant doua este si SAR-ul dublu !... Suna ingrijorator !

Daca sistemul " Dual Sim " este benefic de ce credeti ca nu este folosit de toate firmele producatoare de telefoane ?

Cunoasteti pe piata si un telefon " Tri Sim " ?

Edited by Pendauros

@Pendauros

SAR inseamna Specific Absorbtion Rate si este un numar de referinta, pentru studiile absorbtiilor radiatiilor emise de echipamentele electronice.

Radiatiile se numesc EMR, electromagnetic radiation si sunt emisii de fotoni la frecvente inalte (900-2400MHz-5000MHz), undele respective sunt "microunde", de acolo si cuptor microunde si multi cred ca "te iradiaza" ceea ce este fals grosolan!

Fotonii nu iradiaza in spectrul de radiofrecventa. Toate radiatiile din Univers folosesc fotoni ca purtatori, la diverse frecvente si intensitate. Radiatiile Gamma sau razele X sunt tot fotoni dar de intensitate uriasa si frecventa diferita. Daca au o intensitate mare, pot corupe legaturile dintre molecule sau legaturile dintre atomi.

Puterea de emise a unui telefon este de maxim 1000mW sau poate ajunge si la 2W sau 2000mW. O putere extrem de mica de emisie.

Inchipuie-ti ca un cuptor cu microunde are 800W sau 800.000mW si nu te iradiaza, ci te prajeste.

Microundele patrund in mancare si excita apa din ea, incalzind-o. Pe acelasi principiu functioneaza si cuptorul din aragaz, foloseste raze infrarosii, care sunt tot purtatoare de fotoni, dar la alta frecventa si/sau lungime de unda.

Deci cuptorul din aragaz te iradiaza? Nu! La fel ca cel microunde.

Atunci, telefonul, de 800 de ori mai slab, te iradiaza? In cel mai rau caz, ar trebui sa incalzeasca un ou, dar nici aia nu o face! Poti incerca acasa sa testezi :)

De fapt, au facut-o altii, cu 50 de telefoane si nimic...

Deci nu te teme de SAR, este ceva amagitor si in 30 de ani de utilizare de telefonie, nu s-a inregistrat nici macar un caz de cancer cranian. Mai ales ca puterea s-a diminuat odata cu trecerea anilor si aparitia noilor modele!

Multumesc mult, abia acum am priceput in sfarsit ce inseamna SAR, pana acum nu am gasit o asa explicatie clara... Intotdeauna cand imi cumparam un telefon alegeam modelul cu cel mai mic SAR... Am vazut un videoclip pe YouTube cum 3 tineri faceau pop corn cu ajutorul a 3 celulare care sunau... si mult timp am fost obsedat de imaginile acelea si de puterea generata !...

Edited by Deio
Nu mai cita postul anterior!

Nu mai cita postul anterior te rog.

Clipul acela e fals. E plin de clipuri pe Youtube cu levitari, "magie" reala si tot felul de nave extraterestre care ne viziteaza pamantul.

Putini stiu ca Adobe After Effects e la moda :))

Fa testul cu 3 telefoane sa vezi daca faci popcorn cu el. Mai pune vreo 20 de telefoane in plus, de siguranta. Abia daca vei misca acul unui aparat de masura.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use