Irimia Alex Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 1)Pentru a folosi optiunea de 4G pe telefon,am nevoie de o cartela speciala sau trebuie sa fiu abonat la firma respectiva (Orange) ?2)Pentru a imi cumpara o cartela microsim,trebuie sa fiu abonat la firma respectiva (Orange) ?3)Unboxing Nexus 6 ?4)Multumesc echipei Mobilissimo,mai ales tie Alex,pentru tot sprijinul pe care m-i l-ai acordat.Mi-am cumparat LG G2 de Black Friday,doar pentru ca mi-ai raspuns la toate intrebarile legate de acesta.Succes si la mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 1.Da,ai nevoie de o cartelă specială pt 4G 2 . Nu știu cum este la Orange dar sigur poți achiziționa un microsim contra cost chiar dacă ești pe prepay. La restul punctelor îți va răspunde Alex Sent from my LG G3 Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 La orange iti schinba gratis sim-ul cu uSim, indiferent de marime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nita Ionut Gabriel Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 HTC 8x va primi update la windows phone 10 ? Gabii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ce jocuri cu tancuri imi recomanzi ? Indiferent de platforma, iOS sau Android, gratis sau cu plata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
review romania Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 (edited) salut alex 1 poti sa faci un review la sport car challenge 2 2 Zony Z3 sau iPhone 6 plus ( camera , baterie ,ecran ) 3 ce jocuri ai pe psp4 ,, Edited December 1, 2014 by review romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Poate P.S. Fara portable? Sent from my iPlaca using Tapatalk Sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nita Ionut Gabriel Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Ce crezi despre project Ara sau mai nou Puzzle Phone ?? Puzzle Phone a spus ca va lansa primul telefon modular in 2015... Edited December 4, 2014 by Nita Ionut Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pendauros Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Este adevarat ca telefoanele Dual Sim au nivelul de SAR mult mai mare decat cele Single Sim ?... Am auzit pe cineva care spunea ca pentru fiecare card in parte dezvolta o putere egala cu un single sim, deci daca sant doua este si SAR-ul dublu !... Suna ingrijorator !Daca sistemul " Dual Sim " este benefic de ce credeti ca nu este folosit de toate firmele producatoare de telefoane ?Cunoasteti pe piata si un telefon " Tri Sim " ? Edited December 4, 2014 by Pendauros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Nu exista doar tri-sim, dar chiar si quad-sim. Cum sa nu il foloseasca firmele ? Cred ca doar Apple nu produce dual-sim. Sebi and Sp1tfire 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irimia Alex Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 1)De ce nu merge Captain America TWS pe LG G2 ? 2)Da-mi exemple de 2 launchere foarte bune (sau bune ) pe telefon,vreau sa-mi pun unul. 3)Ce jocuri mai joci in ultima vreme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 (edited) Link-ul de unde poti descarca OnLive pentru android (apk) http://onlive.en.uptodown.com/android . Poate ai timp sa te joci putin . Edited December 7, 2014 by Scootch98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Para Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Salut! Ce telefon crezi ca ar fi mai bun dintre un LG G3 si un LG G PRO 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 @Pendauros SAR inseamna Specific Absorbtion Rate si este un numar de referinta, pentru studiile absorbtiilor radiatiilor emise de echipamentele electronice. Radiatiile se numesc EMR, electromagnetic radiation si sunt emisii de fotoni la frecvente inalte (900-2400MHz-5000MHz), undele respective sunt "microunde", de acolo si cuptor microunde si multi cred ca "te iradiaza" ceea ce este fals grosolan! Fotonii nu iradiaza in spectrul de radiofrecventa. Toate radiatiile din Univers folosesc fotoni ca purtatori, la diverse frecvente si intensitate. Radiatiile Gamma sau razele X sunt tot fotoni dar de intensitate uriasa si frecventa diferita. Daca au o intensitate mare, pot corupe legaturile dintre molecule sau legaturile dintre atomi. Puterea de emise a unui telefon este de maxim 1000mW sau poate ajunge si la 2W sau 2000mW. O putere extrem de mica de emisie. Inchipuie-ti ca un cuptor cu microunde are 800W sau 800.000mW si nu te iradiaza, ci te prajeste. Microundele patrund in mancare si excita apa din ea, incalzind-o. Pe acelasi principiu functioneaza si cuptorul din aragaz, foloseste raze infrarosii, care sunt tot purtatoare de fotoni, dar la alta frecventa si/sau lungime de unda. Deci cuptorul din aragaz te iradiaza? Nu! La fel ca cel microunde. Atunci, telefonul, de 800 de ori mai slab, te iradiaza? In cel mai rau caz, ar trebui sa incalzeasca un ou, dar nici aia nu o face! Poti incerca acasa sa testezi De fapt, au facut-o altii, cu 50 de telefoane si nimic... Deci nu te teme de SAR, este ceva amagitor si in 30 de ani de utilizare de telefonie, nu s-a inregistrat nici macar un caz de cancer cranian. Mai ales ca puterea s-a diminuat odata cu trecerea anilor si aparitia noilor modele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
review romania Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 salut alex 1 Samsung Galaxy s6 sau OnePlus two 2 HTC M8 o sa primeasa android 5.0 Lollipop 3 TOP 5 jocuri pe android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 La pct. 1 ce raspuns vrei ? Ca S6 e cam de poveste la ora asta. Scootch98 and Gastarbeiter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Nici OnePlus Two nu stim ce configuratie va avea . Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Normal ca HTC M8va primii update la lollipop. Voi chiar nu citiți Mobilissimo ? Sent from my LG G3 Andrei P. and Innoxius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Bball Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Salut. Ce parere ai de Samsung Galaxy s4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Pai de ce nu cauți recenzia la S4 pe canalul youtube a lui Mobilissimo? Acolo vei afla părerea lui Alex despre telefonul tău. Sent from my LG G3 Innoxius, Sebi, Andrei P. and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Bball Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Mă interesează parerea lui la momentul ăsta cu atâtea telefoane care au apărut peste samsung galaxy s4. În momentul acela a fost chiar mulțumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pendauros Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) Multumesc mult, abia acum am priceput in sfarsit ce inseamna SAR, pana acum nu am gasit o asa explicatie clara... Intotdeauna cand imi cumparam un telefon alegeam modelul cu cel mai mic SAR... Am vazut un videoclip pe YouTube cum 3 tineri faceau pop corn cu ajutorul a 3 celulare care sunau... si mult timp am fost obsedat de imaginile acelea si de puterea generata !... Edited December 13, 2014 by Deio Nu mai cita postul anterior! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Fizică pură. Innoxius and Sebi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Nu mai cita postul anterior te rog. Clipul acela e fals. E plin de clipuri pe Youtube cu levitari, "magie" reala si tot felul de nave extraterestre care ne viziteaza pamantul. Putini stiu ca Adobe After Effects e la moda Fa testul cu 3 telefoane sa vezi daca faci popcorn cu el. Mai pune vreo 20 de telefoane in plus, de siguranta. Abia daca vei misca acul unui aparat de masura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Bagi omul la cheltuială. Cu 500 de lei își cumpără un contor Geiger Muller SH și se lămurește. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now