Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

1)LG G2 pe alb sau pe negru ? 

2)Ce launchere imi recomanzi pentru LG G2(dar jocuri mai noi ..si mai bune,care le joci des) ?
3)Ce husa recomanzi pentru LG G2 ? 
4)Alta alternativa pentru G2 ( pana in 5.5 inch si 1300 de lei)

Edited by Irimia Alex

1. Alb

2. G Flex

3. Aici tine de gust...

4. Lenovo Vibe Z K910 4G : http://www.cel.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-lenovo-vibe-z-k910-4g-silver-l/

Xiaomi Mi3 :  http://www.emag.ro/telefon-mobil-xiaomi-mi3-16gb-white-86751/pd/DPF4RBBBM/

Poti sa gasesti si Xiaomi Mi4 sau Meizu MX 4 la banii astia daca te risti sa cumperi din China.

iPad Mini retina la 1400 16gb, sau se merita sa dau 1900 pe iPad Mini 3 16gb, avand in vedere ca are in plus doar touch ID? Dar 2300 pe iPad Air 2, avand in vedere ca are procesor de generatie noua, 2gb ram?

Sau sa astept pana se mai aseaza preturile? Cam cat ai da pe fiecare din aceste modele?

1. Eu nu prea am inteles de ce Samsung a dat in judecata Nvidia. Ai putea sa imi explici?

2. Crezi ca Microsoft Lumia va face un oarecare progres ca productie si vanzare fata de Nokia?

3. Am de ales intre Nokia XL si Karbonn Titanium S5 plus. Daca ai fi in locul meu tu ce ai alege? (as dori ca telefonul sa fie pentru gaiming)

Salut,

Vreau sa va spun ca va urmăresc de mult timp canalul de YouTube si îmi place ceea ce faceți. Sper sa respecți ceea ce ai spus legat de X vs Y pentru ca foarte multe persoane întreabă același lucru si la un moment dat poate deveni penibil.

As avea si o problema la care poate ma puteți ajuta sa decid.  Intenționez sa achiziționez una din variantele din imagine și sunt interesat în special pentru utilizare Web, E-Mail și autonomie.

Multumesc

post-13128-0-95495300-1416864909_thumb.jpg

Ipad mini 2 vs mini 3 da, e eceeasi marie mai putin cititorul de amprenta in rest identic.

P.S. A, mai este si ce ne place noua culoare aurie...

:D

Sent from my iPlaca using Tapatalk

De la "la fel se misca" pana la faptul ca nu mai ai lag in Chrome sau jocuri 3D cand iesi din ele, e o diferenta mare. Si la jocurile 3D reale, cele solicitante, ca Deus EX, Bioshock sau Asphalt 8, se simte diferenta vizibila.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use