Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

1. O să cumperi iPhone 6 sau 6+ ? Sau rămâi cu 5-ul, deși are ecranul prea mic pentru anul 2014.

2. Te provoc la un Respawnables pe iOS, numele meu în joc este iPd-George și Game Center Iuli4n_14

Edited by n_iulian

Fost posesor de iphone, android si acum de WP ( Nokia 925 ) utilizator de un an, desi OS-ul mai are loc de imbunatatiri nu ma pot desparti de telefon si de sistemul  lui de operare, ma intreb de ce??

Din pacat se aude ca pe telefoanele Lumia nu va mai scrie Nokia din cauza ca a fost cumparat de Microsoft, oare e posibil sa dispara NOKIA de tot??

Andrei, iti raspund eu.

Cei care isi pun CM stiu ca nu are stabilitate. Exista ROM-uri custom aftermarket, unele foarte bune, altele foarte rele. De ce?

Pentru ca sunt facute de oameni, ca mine, ca tine si care unora le pasa mult de telefoanele lor si care nu doresc bloatware si pentru ca vor sa isi personalizeze dupa gusturi telefonul.

Se pricep bine si daca tie iti place ce munca depun, donezi sau nu dar poti avea ce ROM are si el.

E greu sa spun ce ROM-uri sunt bune... :( Trebuie sa citesti mult ca sa obtii ceva viabil. Serios. Am schimbat multe pana am gasit unul bun, pentru telefon. Valabil la orice brand

Din ce stiu eu si tu detii un iphone 5 , asa ca poate ma lamuresti cu 2 chestii

1. Cand ma suna un numar international ( din Austria ) imi apar numele aleatorii , adica random , niciodata nu apare numarul celui care ma suna din Austria. Ba imi apar numere de orange , ba de vodafone si nu stiu ce se intampla , ai patit asta ?

2. De cand mi-am instalat ios8 am probleme cu sunetul , odata se aude infundat , odata prea incet. Problema asta o am si cand blochez ecranul ( se aude acel clic infundat ) si in aplicatii , gen youtube / facebook

Have fun :D

Din ce stiu eu si tu detii un iphone 5 , asa ca poate ma lamuresti cu 2 chestii

1. Cand ma suna un numar international ( din Austria ) imi apar numele aleatorii , adica random , niciodata nu apare numarul celui care ma suna din Austria. Ba imi apar numere de orange , ba de vodafone si nu stiu ce se intampla , ai patit asta ?

Nu are legatura cu telefonul ci cu telefonia mobila, probabil operatorii de telefonie mobila se folosesc de voip ptr . efectuarea de apeluri internationale, oricum ceva de gennul asta , si eu pateam chestia asta acum 8-9 cand eram pe vodafone , probabil asa procedeaza toti, probabil este mai ieftin asa !!!!

Edited by Vlad Ciprian

O intrebare: 
Care chipset ar fi mai ok pentru gaming?:
1)Chipset Mediatek MT6589T
CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7
GPU PowerVR SGX544MP2
2)Chipset Qualcomm MSM8228 Snapdragon
CPU Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7
GPU Adreno 305
3)Chipset Mediatek MT6582
CPU Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
GPU Mali-400MP2

Pentru Alex:

1. Tinand cont de cum se extinde Facebook pe piata, ar putea face in viitor un OS?

2. Care ar fi cel mai bun cameraphone din 2014? Dar in general?

3. Mi-ar placea sa faci un review la jocul Don`t touch the spikes... seamana doar ca si concept cu Flappy Bird dar e muult mai dragut...

Multumesc anticipat! :)

Pentru mobicast:

1)Ce jocuri gratuite/sau cu bani imi recomanzi pentru un LG G2/Samsung Galaxy S4 ( sau mai bine in general) ?

2)Ce parere ai despre Middle Earth:Shadow Of Mordor.?..eu am o parere destul de buna (9.0/10)

3)La ce fel de reduceri te astepti pentru Black Friday ? 

Alex , e mai mult o rugaminte , nu o intrebare . Cand primiti Nexus 6 in teste , ne poti spune cum se simte in mana ? Multi se plang ca e prea mare si n-ar fi trebuit sa treaca la 6 inch ...am incercat sa fac comparari , dar e mai mare(si mai gros) decat Note 4 sau iPhone 6 Plus .

Uneori apare vinerea , sambata sau uneori duminica mobicastul

De ce nu stabiliti o zi anume pentru mobicast ? :)

In rest , ce parere ai despre iPad Mini 3 si iPad Air 2 lansate recent

Daca iPhone6 se indoaie groaznic ce zici de ipadurile astea care au o gromise de 6.1mm ?

Si o parere despre iMac Retina 5K ?
Din ce vad costa aproximativ 2.600 dolari , eu zic ca pretul este unu bunicel avand in vedere ca exista ecrane 4k la acelasi pret sau chiar mai mult 

1.Ai spus in mobicast 38 ca detii un telefon windows phone , iOS si android . Ce telefon cu android detii ?

2.Stiind ca esti gamer , ce parere ai despre OnLive ?

Pe scurt(in caz ca nu ai timp) : se bazeaza pe cloud gaming , nu consumi memorie , nu ai nevoie de cine stie ce PC/telefon ca sa joci jocuri noi la detalii maxime , doar de un internet bun . Poti juca cele mai noi jocuri de PC/xbox pe un smartphone sau tableta iOS/android , avand nevoie doar de o viteza buna la internet si optional , un controller sau tastatura si mouse compatibile cu telefonul/tableta . Sunt cateva jocuri cu control touch : Darksiders , Mini Ninjas si inca cateva .

Am deschis un topic pe acest subiect aici http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/4017-Ce-este-OnLive-?

E super , tinand cont ca poti juca de exemplu Saints Row 4 pe un telefon/tableta(ai spus ca gta 4 va ajunge pe telefon abia prin 2020) si nici macar nu iti ocupa prea mult spatiu .

Astept parerile tale despre acest serviciu in mobicast 40 :D .

PS. Nu esti nevoit sa platesti nimic , poti incerca trial cate 30 de minute , sa-ti faci o idee .

Edited by Scootch98