n_iulian Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 (edited) 1. O să cumperi iPhone 6 sau 6+ ? Sau rămâi cu 5-ul, deși are ecranul prea mic pentru anul 2014. 2. Te provoc la un Respawnables pe iOS, numele meu în joc este iPd-George și Game Center Iuli4n_14 Edited October 9, 2014 by n_iulian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Mih Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Ce telefon imi recomanzi in jurul sumei de 1000-1100 ron, nou sau sh ?Merita HTC One M7 ?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Ciprian Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Fost posesor de iphone, android si acum de WP ( Nokia 925 ) utilizator de un an, desi OS-ul mai are loc de imbunatatiri nu ma pot desparti de telefon si de sistemul lui de operare, ma intreb de ce?? Din pacat se aude ca pe telefoanele Lumia nu va mai scrie Nokia din cauza ca a fost cumparat de Microsoft, oare e posibil sa dispara NOKIA de tot?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Despre ce alte ROM-uri Custom ai auzit inafara de Cyanogenmod? Pentru că multora le spui să își instaleze CM dacă vor mai multă viteză și stabilitate, dar CM nu e nici pe departe cel mai stabil dintre aceste tipuri de firmware. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Brebeanu Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Ce sa aleg dintre Xperia Z3 sau LG G3, luand in considerare ca sunt in cautare de un 'all-rounder' cu o camera cat mai buna care sa nu'mi faca probleme in urmatorii 2 ani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Andrei, iti raspund eu. Cei care isi pun CM stiu ca nu are stabilitate. Exista ROM-uri custom aftermarket, unele foarte bune, altele foarte rele. De ce? Pentru ca sunt facute de oameni, ca mine, ca tine si care unora le pasa mult de telefoanele lor si care nu doresc bloatware si pentru ca vor sa isi personalizeze dupa gusturi telefonul. Se pricep bine si daca tie iti place ce munca depun, donezi sau nu dar poti avea ce ROM are si el. E greu sa spun ce ROM-uri sunt bune... Trebuie sa citesti mult ca sa obtii ceva viabil. Serios. Am schimbat multe pana am gasit unul bun, pentru telefon. Valabil la orice brand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Sony xperia Z3 îți sugerez pentru că e bun la toate capitolele și față de G3 are baterie mai bună, Display-ul FHD te va ajuta la rularea jocurilor mai noi deoarece ii e mai ușor procesorului să miște mai putini pixeli și în plus e și rezistent la apă și praf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi+ Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Din ce stiu eu si tu detii un iphone 5 , asa ca poate ma lamuresti cu 2 chestii 1. Cand ma suna un numar international ( din Austria ) imi apar numele aleatorii , adica random , niciodata nu apare numarul celui care ma suna din Austria. Ba imi apar numere de orange , ba de vodafone si nu stiu ce se intampla , ai patit asta ? 2. De cand mi-am instalat ios8 am probleme cu sunetul , odata se aude infundat , odata prea incet. Problema asta o am si cand blochez ecranul ( se aude acel clic infundat ) si in aplicatii , gen youtube / facebook Have fun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 @Cristi+ Operatorul celui care te suna iese din tara lui prin VoIP si depinde in ce retea are terminarea in acel moment. Se poate intampla si sa-ti apara numar ascuns. Si asta e valabil la orice sunat din strainatate. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Ciprian Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 (edited) Din ce stiu eu si tu detii un iphone 5 , asa ca poate ma lamuresti cu 2 chestii 1. Cand ma suna un numar international ( din Austria ) imi apar numele aleatorii , adica random , niciodata nu apare numarul celui care ma suna din Austria. Ba imi apar numere de orange , ba de vodafone si nu stiu ce se intampla , ai patit asta ? Nu are legatura cu telefonul ci cu telefonia mobila, probabil operatorii de telefonie mobila se folosesc de voip ptr . efectuarea de apeluri internationale, oricum ceva de gennul asta , si eu pateam chestia asta acum 8-9 cand eram pe vodafone , probabil asa procedeaza toti, probabil este mai ieftin asa !!!! Edited October 13, 2014 by Vlad Ciprian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinCross Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 O intrebare: Care chipset ar fi mai ok pentru gaming?:1)Chipset Mediatek MT6589TCPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7GPU PowerVR SGX544MP22)Chipset Qualcomm MSM8228 SnapdragonCPU Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7GPU Adreno 3053)Chipset Mediatek MT6582CPU Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7GPU Mali-400MP2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Al doilea. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian2000 Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 La ce pret crezi ca va ajunge s5 de black friday ? S4 sau S5 avand in vedere ca nu am un buget foarte ridicat?Sa imi iau S4 acum sau sa astept pentru o reducere a lui S5 ?Daca reducerea nu va fi prea mare raman la S4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Deja e reducere de 1900 de lei la media galaxy? Tu la ce preț crezi că va scădea? Eu zic că nu va avea reducere S5. Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanuuts Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ce telefon ar fi bun pentru baterie,dat pe net,media,mesaje si ceva camera? Pretul sa fie undeva pana in 1700,iar diagonala de 5" sau mai mare. Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 LG G2 😀😎👠Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 @Andrei P. Daca te enervezi si cauti bine afli Note 3 la pretul ala, daca nu acum, de Black Friday. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex V Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Pentru Alex: 1. Tinand cont de cum se extinde Facebook pe piata, ar putea face in viitor un OS? 2. Care ar fi cel mai bun cameraphone din 2014? Dar in general? 3. Mi-ar placea sa faci un review la jocul Don`t touch the spikes... seamana doar ca si concept cu Flappy Bird dar e muult mai dragut... Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Samsung S4 octa core vs Nexus 5 si de ce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irimia Alex Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Pentru mobicast: 1)Ce jocuri gratuite/sau cu bani imi recomanzi pentru un LG G2/Samsung Galaxy S4 ( sau mai bine in general) ? 2)Ce parere ai despre Middle Earth:Shadow Of Mordor.?..eu am o parere destul de buna (9.0/10) 3)La ce fel de reduceri te astepti pentru Black Friday ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Nicolae Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Iti pare rau ca nu mai exista Nokia? Ce telefon Nokia Lumia are cel mai puernic difuzor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Alex , e mai mult o rugaminte , nu o intrebare . Cand primiti Nexus 6 in teste , ne poti spune cum se simte in mana ? Multi se plang ca e prea mare si n-ar fi trebuit sa treaca la 6 inch ...am incercat sa fac comparari , dar e mai mare(si mai gros) decat Note 4 sau iPhone 6 Plus . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi+ Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Uneori apare vinerea , sambata sau uneori duminica mobicastul De ce nu stabiliti o zi anume pentru mobicast ? In rest , ce parere ai despre iPad Mini 3 si iPad Air 2 lansate recent Daca iPhone6 se indoaie groaznic ce zici de ipadurile astea care au o gromise de 6.1mm ? Si o parere despre iMac Retina 5K ?Din ce vad costa aproximativ 2.600 dolari , eu zic ca pretul este unu bunicel avand in vedere ca exista ecrane 4k la acelasi pret sau chiar mai mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 (edited) 1.Ai spus in mobicast 38 ca detii un telefon windows phone , iOS si android . Ce telefon cu android detii ? 2.Stiind ca esti gamer , ce parere ai despre OnLive ? Pe scurt(in caz ca nu ai timp) : se bazeaza pe cloud gaming , nu consumi memorie , nu ai nevoie de cine stie ce PC/telefon ca sa joci jocuri noi la detalii maxime , doar de un internet bun . Poti juca cele mai noi jocuri de PC/xbox pe un smartphone sau tableta iOS/android , avand nevoie doar de o viteza buna la internet si optional , un controller sau tastatura si mouse compatibile cu telefonul/tableta . Sunt cateva jocuri cu control touch : Darksiders , Mini Ninjas si inca cateva . Am deschis un topic pe acest subiect aici http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/4017-Ce-este-OnLive-? E super , tinand cont ca poti juca de exemplu Saints Row 4 pe un telefon/tableta(ai spus ca gta 4 va ajunge pe telefon abia prin 2020) si nici macar nu iti ocupa prea mult spatiu . Astept parerile tale despre acest serviciu in mobicast 40 . PS. Nu esti nevoit sa platesti nimic , poti incerca trial cate 30 de minute , sa-ti faci o idee . Edited October 19, 2014 by Scootch98 Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertp1 Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Alex, ce sa aleg intre un Nokia lumia 1020 si un Iphone 5 , ambele la mana a doua? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts