Sebi Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Totusi,ecranul lui lui mini 2 e superior lui Air. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 E la fel, dar e mai "inghesuit", e 7.9" in loc de 9.7", get it? Invers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Are ppi mai mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 PPI (points/pixels per inch) mai multi nu inseamna neaparat superior. Ambele se vad la fel, pot sa iti spun cu siguranta. PPI mai multi se datoreaza dimensiunii mai mici. Ambele sunt IPS si rezolutie identica. Diferenta dintre cele 2 o face portabilitatea tabletei. Si vad ca multi prefera acest compromis, o tableta nu prea mare, dar nici prea mica. Peste 264 pixeli pe 25mm^2 nu cred ca ii mai distinge nimeni, desi era pe forum cineva care spunea ca poate numara peste 300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Eu nu ma refeream la distingerea pixelilor ci la faptul ca la ipad mini retina imaginea e mai clara. Sau cel putin asa stiu eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 E mai clara doar pe hartie , asta incearca Deio sa explice . Nu poti distinge claritatea dintre cele doua . Trimis de pe tableta . Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Eu eram ala cu 300ppi cu siguranta. Daca nu ma credeti asta este, am un ochi macro 😂😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Eu am avut telefon cu 180ppi, iar acum am cu 218 și mi se pare OK ecranul. Ce-i drept, port ochelari și nu am pus mâna în viața mea pe un G3/5S/S5. candrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Se vede diferenta intre 200 si 400 ppi , nu intre 180 si 220 . G3-ul are 500 si ceva ppi , dar nu se observa prea mult diferenta pentru ca ochiul uman e limitat , vede maxim "x" ppi(nu stiu exact cati) . Totul e sa dea bine pe hartie , in real life nu ai nevoie de atatia ppi sa ai o imagine clara . Trimis de pe tableta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 La multi ani, Alex! Pentru Sf. Maria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 E Sfântă Mărie mica sau mare? Pupiiiiiiiix 😚😚😚 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Mare , Sebi. Pe 15 dar am zis de acum sa fie. Cea mica e pe 8 septembrie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Aaa ok, mersi. Eu aștept pana pe 8 septembrie, ca doar e tânăr, e mic încă. 😄 Pupiiiiiiiix 😚😚😚 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Diaconu Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Ce sa aleg intre xperia z2 si galaxy s5? Merita sa astept sa apara xperia z3 sau sa-mi iau z2?(intreb deoarece mi-e ca o sa aiba z3 ecran quad hd si daca nu vor pune o baterie buna atunci va fi aceeasi problema ca la g3 si pe mine ma intereseaza bateria) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Nu merita sa cumperi telefon cu ecran quad HD. De ce? Pentru ca nu vei observa diferenta pe ecran si la baterie va fi o mare diferenta, nu vad de ce sa iei Z3 mai ales imediat dupa ce apare, va avea si un pret umflat. Ia-ti Z2. Ca sa scoata vreo 9-10h de playback videi HD la qHD ii trebuie o baterie cam de 6500 mAh, cand te gandesti ca G3 cu una de 3000 scoate 5h. Cat timp un telefon are peste 300ppi cu un ecran FHD, nu merita trecerea la QHD Edited August 14, 2014 by Gabii Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Zicea cineva că se închide un telefon cu procesor Mediatek dacă îi trimiți un mesaj cu semnul "=" Am trimis cuiva cu Huawei Ascend P6 și nu s-a întâmplat nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Huawei P6 are procesor Hisilicon,făcut "in casă". Sent from my LGE phone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 @n_iulian chiar se inchide. Si nu-l mai poti deschide. A reusit cumva sa faca cu ceva programel, dupa ore de cautat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Doar Mediatek sufera de acest bug, daca trimiti un SMS cu "=" doar in body text, fara ghilimele, telefonul se restarteaza, daca trimiti multe mesaje, telefonul devine inutilizabil. Poti scapa relativ usor de acest bug daca treci pe Hangouts ca default SMS app sau descarci alta de pe Play. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Florea Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ipad mini retina sau Ipad air (pt gaming,muzica si browsing) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Sunt la fel, doar diagonala diferă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 A mai intrebat acelasi lucru cineva acum vreo 20 de postari. Asa se vede ca le cititi in draci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Cum pot pune o intrebare pe forum? ) Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Pe forum poti pune o intrebare simplu, deschizi un topic in locul potrivit si intrebi. Sau daca vrei sa il intrebi pe Alex pentru Mobicast, atunci aici. Tu ai intrebat atunci: Denis1997 (IP: nu il dezvalui, contravine regulilor) Advanced Member Post #528" Posted 11 August 2014 - 05:20 PM iPad mini 2 la 1600 lei sau iPad Air la 1900 lei? " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Stiu ca e tarziu si mobicast-ul deja e inregistrat , dar la multi ani pentru Sf.Alexandru! Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts