Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Asta a vrut sa fie un ecou fake? 😅😅😅😅

Mai bine un biscuit.

Mai bine un biscuit.

Edited by Sebi

Ce ar fi mai bine sa im-i iau un laptop sau o tableta?

Ce ar fi mai bine sa im-i iau un laptop sau o tableta?

Eu cand vad tablete.. ma gandesc la medicamente.. cand eram mic si bolnav ma disparea mama cu ia-ti tableta ia-ti tableta =))

Eu oricand daca as alege intre un laptop si o tableta.. as alege fara sa stau mult sa ma gandesc laptopul iar daca as fi sa aleg intre laptop si desktop as alege 100^ ditamai matahala de desktop.. :)).. 

Laptopul este pentru portabilitate... tableta esti si pentru mai multa portabilitate... smartphonul este pentru cea mai multa portabilitate :))

Edited by koss_x_treeme

Salut! Cat de bun este pachetul telefon-tableta iPhone 5-Nexus 7 2013?  :D Poti sa-mi spui si alte exemple de telefoane care ar merge cu Nexus 7 2013? Sau alte pachete care sa aiba si IOS si android. 

Buget: cam 3000lei, dar daca nu ma incadrez, telefonul/tableta poate sa fie SH.

Gasesti un iPhone 5 fullbox undeva la 1 300-1 400(ca nou) . Si iti iei un G pad . Dar dupa parerea mea mai bine iti luai un telefon cu android si un iPad mini retina . Nexus 5 e ca iPhone-ul la update-uri , le primeste imediat si functioneaza fara lag . IPad-ul e bun la jocuri , banuiesc ca asta vrei de la un ecran mai mare+baterie buna .

Alex,in 2013,din cate tin minte,ai spus ca badland e jocul anului.

Il mai joci? Nu iti era mila cand ariciul ala se tot lovea? Nu te durea sufletul?

1.Tinand cont ca s-a lansat tableta nVidia Shield cu care poti juca jocuri dupa steam , mai vrei iPad mini retina ?

2. Ai spus ca vrei sa-ti iei iPhone-ul de 5.5 inch , iPhone-ul 5 e destul de vechi si mai ai de asteptat pana apare iPhone-ul de 5.5( pana in toamna anului viitor) . Te gandesti la unpgrade pana atunci ?

Edited by Scootch98