Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

Salut Alex, spuneai despre diferenta de optimizare dintre Android si iOS. Tinand cont de asta, cam unde se situeaza WindowsPhone,si cam cat ar putea rula ultimele  aplicatii mai pretentioase in viitor pe un Flagship WP gen Lumia 1520 sau 930.

1. L.O.L sau dota2 ?

2. Ce pret crezi ca va avea ps4 de blackfriday?

3.O sa primeasca xiaomi mi pad update la android L?

4.Toate aplicatiile din play store aunt compatibile cu tegra k1?

5.Tableta ramane la Alex sau o impartiti?:)

6.Dupa ce ai testat-o,iti mai doresti un ipad mini retina?

Edited by Andrei Toma

Și la numărul 4 a mai răspuns. A zis că va fi dacă nu cumva vin iphone 6 sau note 4 cu ceva mai tare.

L. E.

Și la numărul 3 cred că a mai răspuns.

A zis:"Nu văd de ce nu" sau "Da, ar trebui să primească". Bine nu sunt 100% sigur cum s-a exprimat, dar știu că răspunsul a fost afirmativ.

Edited by Andrei P.

Mototola ar lucra la Moto G2, cum apare aici:

http://mallandonoandroid.com/blog/2014/07/20/motorola-moto-g-2o-xeracion/

Ecran de luxe ca si la primul G, dar olecuta mai mare , nu cu mult 4,7" noutate camera 8Mp, card SD, sub capota acelasi CPU/GPU....sa vedem daca e zvon au ba

Sent for my Mototola XT1033 using Tapatalk 2

post-12162-140594044797_thumb.jpg

Salut! Cat de bun este pachetul telefon-tableta iPhone 5-Nexus 7 2013? :D Poti sa-mi spui si alte exemple de telefoane care ar merge cu Nexus 7 2013? Sau alte pachete care sa aiba si IOS si android. 

Buget: cam 3000lei, dar daca nu ma incadrez, telefonul/tableta poate sa fie SH.

Edited by Denis1997

Salut Alex, spuneai despre diferenta de optimizare dintre Android si iOS. Tinand cont de asta, cam unde se situeaza WindowsPhone,si cam cat ar putea rula ultimele  aplicatii mai pretentioase in viitor pe un Flagship WP gen Lumia 1520 sau 930.

Am si eu cateva intrebari:

1. Cat timp de acum inainte crezi ca vor mai aparea jocuri pentru PS3, si se mai merita luata acum o consola PS3?

2. Ce ai alege intre un Nokia Lumia 520 cu windows phone si un telefon lowcost cu android pana in 450 lei de la Allview, Evolio, Eboda, Utok, chiar si de la nume mai mari precum Sony, Samsung, LG.

3. Jobul tau la Mobilissimo este unul platit sau este doar de placere, si ce alte joburi mai ai in prezent?