Clicky

Jump to content

#mobicast

Recommended Posts

S5-ul deja ia g3-ul la anumite aspecte(unghiuri de vizualizare, baterie) si se lanseaza si s5 prime+note 4 spre sfarsitul anului. Sunt multe, inclusiv iphone 6, e greu de spus acum. Telefonul anului va fi si cel mai cumparat. Nu il vad pe lg g3 cel mai bun, deși are raport calitate-pret foarte bun.

Edited by Scootch98

Cum spui tu ca S5 e mai tare la baterie decat G3?

Gabi, a zis în review :

- g3 = 5 ore SOT

- S5 = 9 ore SOT

- G2 = 9 ore SOT

Este sacrificată bateria pentru rezoluția ecranului, din partea mea G3 este o dezamăgire, baterie proastă, ecran cu unghiuri de vizualizare proaste și lumină slabă.

Eu nu ma refeream la redarea in loop a unui video, ci in utilizarea de zi cu zi, wifi, 3g, browsing, etc, nu cred ca scoate 10h SOT S5 in Daily Use. Si la G2 are 9h la playback video, pe cand in daily use scot doar 6h-6h30

V-a făcut un admin observație, vreți sa va fac și eu? Eu nu sunt ca Innoxius, aveți de grija.

😄😄

Alex, ai cont pe forum?

1.De ce nu amintiti de Samsung Galaxy S5 Lte-A atunci cand vorbiti de telefonul anului? Spuneati ca doar Iphone 6 si Note 4 ii pot sufla titlul LG-ului G3.

2. Alex, poti uploada undeva filmele de la concertul 30 Seconds to Mars?

S5-ul deja ia g3-ul la anumite aspecte(unghiuri de vizualizare, baterie) si se lanseaza si s5 prime+note 4 spre sfarsitul anului. Sunt multe, inclusiv iphone 6, e greu de spus acum. Telefonul anului va fi si cel mai cumparat. Nu il vad pe lg g3 cel mai bun, deși are raport calitate-pret foarte bun.

HTC o fost peste Samsung. Ghici cine a vândut mai mult?!

Gizăz,de ce nu ai urmarit review-ul lui x2soul ca sa aflii parerea lui?

Si ce vrei tu de la telefonul ala? Pana in 1000 de lei eu iti recomand un nokia 106 daca vrei doar sa vorbesti la telefon. Pricepi? Zi ce te intereseaza cel mai mult la un telefon.

Mobicast #24 is here,video version

https://www.youtube.com/watch?v=otWouJzHVzE#t=73

Revin cu edit cand o gasesc pe cea audio.

EDIT:Varianta audio aici

https://soundcloud.com/mobilissimo-ro/mobicast-24-podcast-mobilissimoro-despre-telefonul-selfie-sony-brazilia-germania-concursuri

Edited by Clasic Costi

Cerinta oficiala, scriu aici ca sa vada si ceilalti. Puteam rezolva cu un telefon, dar e interesant sa citeasca si ceilalti.

Nu e gluma, ca aia cu SOT :))

Trebuie testate telefoanele, tabletele nu, ca nu sunt asa capabile, telefoanele cu aplicatii de camera diferite. Ex: A better cameraHDR Camera si altele.

Nu stiu daca ati observat sau nu, dar pe XDA si alte forumuri, se discuta despre "HDR+", un filtru peste camera de la Nexus 5. Sunt sigur ca posesorii de Nexus 5 imi vor confirma, pozele arata de zeci de ori mai bine decat cele fara, si chiar mai bine decat aparatele concurentei. Am constatat cu mirare initial, nu e nimic fantastic in camera de Nexus 5, nu OIS-ul face pozele asa clare.

Daca faci poze comparative intre N5 si Note 3, fara HDR, pe Note 3 ies mai detaliate si mai bune, evident, senzorul. Dar cand treci la HDR+, e alta poveste. Rich Tone HDR de pe Note 3 e pepsi pe langa cum ies pozele pe N5 cu el activ.

Incercati. Pe XDA se incearca portarea aplicatiei camera, dar se pare ca nu se poate sau e proprietara libraria pentru HDR, naiba stie.

Astfel, pentru a inocui cumva acel HDR, e interesant sa testati telefoanele din review cu diferite aplicatii de camere si setari. Evident, va lua timp si timpul e limitat in review. Dar se poate face sectiune separata, ca pe gaming.

Cred ca ar ajuta  multa lume. Telefoanele sunt capabile de multe, vom vedea cat de buni sunt senzorii aia cu aplicatii diferite.

Eu nu pot pune mana pe atatea telefoane deodata, dar voi da :D

Daca imi root-ez tableta nu pot elimina root-ul ulterior?Vreau sa mi-o root-ez deoarece am auzit ca se misca mai bine.Am VDF Smart Tab II 7,poti sa imi spui cum se face root sau ce Custom Rom sa pun?Multumesc anticipat!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use