tmn_stelist Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Care este cel mai bun launcher?Si de ce l-ai ales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Crezi că dacă LG G3 va caștiga titlul de "Telefonul anului" LG va scoate vânzari și mai bune decât a a avut cu G2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 (edited) S5-ul deja ia g3-ul la anumite aspecte(unghiuri de vizualizare, baterie) si se lanseaza si s5 prime+note 4 spre sfarsitul anului. Sunt multe, inclusiv iphone 6, e greu de spus acum. Telefonul anului va fi si cel mai cumparat. Nu il vad pe lg g3 cel mai bun, deși are raport calitate-pret foarte bun. Edited July 10, 2014 by Scootch98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Cum spui tu ca S5 e mai tare la baterie decat G3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 2 zile de utilizare intensa il tine pe prietenul meu, in jur de 10-12 ore sot. Dau ss daca vrei, dar acum e plecat vine abia luni acasa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 10 ore SOT pe Galaxy S5? Hai c.am auzit.o si pe asta. L.a lasat cu ecranul aprins pe masa? Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Nu, a stat pe el.. Pe facebook, a ascultat muzica pe youtube.. Dar nu a vorbit la el doar prin mesaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Hei, sa va zic un secret: aici se pun intrebari mobicast-ului Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Cum spui tu ca S5 e mai tare la baterie decat G3? Gabi, a zis în review : - g3 = 5 ore SOT - S5 = 9 ore SOT - G2 = 9 ore SOT Este sacrificată bateria pentru rezoluția ecranului, din partea mea G3 este o dezamăgire, baterie proastă, ecran cu unghiuri de vizualizare proaste și lumină slabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Eu nu ma refeream la redarea in loop a unui video, ci in utilizarea de zi cu zi, wifi, 3g, browsing, etc, nu cred ca scoate 10h SOT S5 in Daily Use. Si la G2 are 9h la playback video, pe cand in daily use scot doar 6h-6h30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 (edited) Scoate 2 zile daily use... O sa-ti dau screen. Dar cum a spus si inoxius, aici se pun intrebari pentru g3. Edited July 10, 2014 by Scootch98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 V-a făcut un admin observație, vreți sa va fac și eu? Eu nu sunt ca Innoxius, aveți de grija. 😄😄 Alex, ai cont pe forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertp1 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 1.De ce nu amintiti de Samsung Galaxy S5 Lte-A atunci cand vorbiti de telefonul anului? Spuneati ca doar Iphone 6 si Note 4 ii pot sufla titlul LG-ului G3. 2. Alex, poti uploada undeva filmele de la concertul 30 Seconds to Mars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 S5-ul deja ia g3-ul la anumite aspecte(unghiuri de vizualizare, baterie) si se lanseaza si s5 prime+note 4 spre sfarsitul anului. Sunt multe, inclusiv iphone 6, e greu de spus acum. Telefonul anului va fi si cel mai cumparat. Nu il vad pe lg g3 cel mai bun, deși are raport calitate-pret foarte bun. HTC o fost peste Samsung. Ghici cine a vândut mai mult?! Gabii and Scootch98 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristii Cristian Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Ce telefon imi recomanzi pana in 1000 lei Ce jocuri pc joci? Ce parere ai Deste Allview X2 Soul este o dezamagire din punct de vedere al bateriei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Gizăz,de ce nu ai urmarit review-ul lui x2soul ca sa aflii parerea lui? Si ce vrei tu de la telefonul ala? Pana in 1000 de lei eu iti recomand un nokia 106 daca vrei doar sa vorbesti la telefon. Pricepi? Zi ce te intereseaza cel mai mult la un telefon. tmn_stelist, Andrei P. and Innoxius 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Moto G sau Nexus 4 SecondHand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Te uiti la seriale in mod legal? Pe ce site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) Mobicast #24 is here,video version https://www.youtube.com/watch?v=otWouJzHVzE#t=73 Revin cu edit cand o gasesc pe cea audio. EDIT:Varianta audio aici https://soundcloud.com/mobilissimo-ro/mobicast-24-podcast-mobilissimoro-despre-telefonul-selfie-sony-brazilia-germania-concursuri Edited July 12, 2014 by Clasic Costi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Cerinta oficiala, scriu aici ca sa vada si ceilalti. Puteam rezolva cu un telefon, dar e interesant sa citeasca si ceilalti. Nu e gluma, ca aia cu SOT Trebuie testate telefoanele, tabletele nu, ca nu sunt asa capabile, telefoanele cu aplicatii de camera diferite. Ex: A better camera, HDR Camera si altele. Nu stiu daca ati observat sau nu, dar pe XDA si alte forumuri, se discuta despre "HDR+", un filtru peste camera de la Nexus 5. Sunt sigur ca posesorii de Nexus 5 imi vor confirma, pozele arata de zeci de ori mai bine decat cele fara, si chiar mai bine decat aparatele concurentei. Am constatat cu mirare initial, nu e nimic fantastic in camera de Nexus 5, nu OIS-ul face pozele asa clare. Daca faci poze comparative intre N5 si Note 3, fara HDR, pe Note 3 ies mai detaliate si mai bune, evident, senzorul. Dar cand treci la HDR+, e alta poveste. Rich Tone HDR de pe Note 3 e pepsi pe langa cum ies pozele pe N5 cu el activ. Incercati. Pe XDA se incearca portarea aplicatiei camera, dar se pare ca nu se poate sau e proprietara libraria pentru HDR, naiba stie. Astfel, pentru a inocui cumva acel HDR, e interesant sa testati telefoanele din review cu diferite aplicatii de camere si setari. Evident, va lua timp si timpul e limitat in review. Dar se poate face sectiune separata, ca pe gaming. Cred ca ar ajuta multa lume. Telefoanele sunt capabile de multe, vom vedea cat de buni sunt senzorii aia cu aplicatii diferite. Eu nu pot pune mana pe atatea telefoane deodata, dar voi da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Iancu Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 (edited) Ce să aleg dintre Nokia Lumia 520 și Allview a5 quad ? Edited July 13, 2014 by Toni Iancu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmn_stelist Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Daca imi root-ez tableta nu pot elimina root-ul ulterior?Vreau sa mi-o root-ez deoarece am auzit ca se misca mai bine.Am VDF Smart Tab II 7,poti sa imi spui cum se face root sau ce Custom Rom sa pun?Multumesc anticipat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Ei, asta-i buna. Mai sa-i cereti huse pentru telefoane. Dar tu ai dat o cautare pe acest forum ? http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/1044-vodafone-smart-tab-ii-7-lenovo-ideatab-a2107/ Kali, Sebi and alexcosmin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabita2000 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Ce tableta imi recomanzi cam pina la 1900 roni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 IPad Air. Am răspuns eu în locul lui Alex. Tapatalk signature? Ain't nobody got time fo' that! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now