Clicky

Jump to content

Galaxy On7 2016

Recommended Posts

Salut. Vreau să achiziționez acest telefon de la QuickMobile, ci anume Samsung Galaxy On7 2016.

Vreau să știu câte ceva...

1. Am auzit că acest telefon este destinat pieței din Asia, și nu primesc garanție deoarece Samsung RO nu oferă garanție oficială pentru acest telefon (Acest lucru este mai puțin important, deoarece nu prea mă interesează garanția)
  2. Este compatibil cu rețelele din România? În special Telekom (și 4G).
  3. În comparație cu Samsung Galaxy A5 2016, acesta este mai bun? Din specificații mi se pare superior lui A5 2016.

Mulțumesc.

:welcome:

Din cate observ are urmatoarele benzi de frecvente:

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

Nu apare niciunde ce banda LTE foloseste, asa ca nu stiu daca va functiona cu DigiMobile pe 4G, dar pe 3G sigur functioneaza cu orice operator.

De retinut insa ca daca e destinat unei anumite piete si/sau retele de operatori, va functiona optim cu ele, modemul este gandit pentru o plaja de operatori, dar nu pentru toti.

In cel mai rau caz, autonomia va avea de suferit putin, pentru ca modemul e cel ce comunica in permanenta cu IMSI (turnul, celula), in rest nu are de ce sa fie nasol.

Si exista posibilitatea sa mai aibe aplicatii chinezesti preinstalate (Baidu, etc).

In general, este recomandat ca telefonul sa fie utilizat in regiunea in care este vandut, acest lucru este ideal, dar daca nu se poate astfel sau se doreste altfel, atunci se poate incerca.

Oricum aproape toate telefoanele aduse de QM sunt doar destinate pietei asiatice, asta e sursa lor de distributie si garantiile nu sunt suportate de producatori.