Clicky

Jump to content

Noua aplicatie Mobilissimo.ro

Recommended Posts

Incredibil...crash dupa crash. Cred ca dupa ce Mobilissimo a devenit secured nu mai merge aplicatia. Dar nu inteleg, feed-ul a ramas la fel. Cu logurile am reusit sa depsitez ca feed-ul este parcurs doar pana la titlul si descrierea site-ului (Mobilissimo, Stiri despre telefoane...). Chiar nu inteleg...

Dacă tu nu înțelegi.....atunci eu ce să înțeleg?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Păcat că aveam o aplicație pe care-l citeam seara când mă culcam.....

Acum noroc cu tapatalk.....intru la blog și văd tot ce este postat pe Mobilissimo ;)

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Nup, feed-ul îți oferă doar o scurta descriere. La fel e și la Tapatalk. Doar feed-ul pe care mi l-a dat Erwin conține și articolul. Plus ca aplicația va fi mult mai personalizata, va avea și alte feed-uri etc.

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk

Andrei, da, iti inteleg entuziasmul.

Doar ca eu iti zic ca nu are rost toata chinuiala asta si tot efortul pe care il depui.

Daca tot te chinui, baga si ceva idei noi, spre exemplu un chat activ intre membrii.

Intelegi? Adica sa vii cu ceva sa merita tot acest efort, nu un simplu feed rss ce iti da notificari la noile stiri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu știu câți îl vor folosi, la un moment dat a fost pe site și erau câțiva care vorbeau din când în când. Cât despre aplicatie repet, nicio aplicație de feed nu îți va oferi tot articolul, doar o scurta introducere. Aplicația va avea și browser in-app dacă vrei sa adaugi un comentariu și va fi foarte interesanta.

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk

La ubb fara dubii. Nu am chef sa mi bat capu cu fizica chimie etc si nu imi place neaparat

Imi.place sa programez nu sa ingineresc

Si am si 1/3 din media de admitere un 10 de la olimpiada de info

Deja facem prea mult offtopic :)))

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• 1 month later...
  • 1 month later...

Buuuun, de azi ma reapuc si de Mobilissimo. Dar am aceeasi problema, aplicatia nu afiseaza nimic. De cand ati trecut atunci, in ianuarie, la secured connection, nu mai merge nimic. Dar nu-i bai, incerc si altfel (exista sute de mii de moduri de a face un cititor rss).