Clicky

Jump to content

Noua aplicatie Mobilissimo.ro

Recommended Posts

In Oreo e obligatoriu sa ai minim un canal de notificari. Cum in aplicatie avem un singur tip de notificare, nu-mi trebuie decat unul. Ce nume sa-i pun? 

https://www.androidcentral.com/how-use-notification-channels-android-o

Edited by pascaleandrei

• 1 month later...

Urmeaza un update destul de mare. Pana acum acestea sunt noutatile: ascundere/afisare articole citite, descriere scurta/lunga in carduri, design putin schimbat, incerc sa adaug stirile si sub forma de grid (optiune de bifat in setari. De asemenea, vreau sa vad cat de greu e sa implementez Google Assistant si Bixby, feedul Youtube. 

Daca aveti idei, va rog sa le scrieti aici. :)

Screenshot_1511893567.thumb.png.bf9fc9d6e664a19f3d605aaf6e600a82.png

Edited by pascaleandrei

• 3 months later...

Cum din ce in ce mai multi oameni au telefoane cu ecrane OLED, temele dark au devenit aproape un must-have, din punctul meu de vedere. Consuma mai putin baterie, sunt utile noaptea si de obicei arată mai bine.

Noul update pentru aplicația Mobilissimo o va transforma în ceva mult mai mult decât o aplicație RSS customizată: știrile se vor deschide direct în aplicație. Este mult mai rapida ca înainte cu aceasta schimbare.

Acum însă altceva: splash screenul la o aplicație normală, care nu afiseaza acea activitate de formă, pentru brand este fix, nu poate fi schimbat, cel puțin nu din cate am citit eu despre el. Pentru ca asta e rolul lui, trebuie să afișeze o imagine plăcută, simplă, până când se încarcă aplicația. Stiti ca la Mobilissimo e acel m înconjurat de dispozitive pe un fundal alb. Cu tema normală e perfect, dar noaptea de exemplu deranjează, mai ales acum ca exista Night Mode.

Astept păreri despre cum se rezolv problema. Sa pun un fundal negru? Sau cu totul altceva poate (ma gandesc ma un fundal roșu, cu actuala siglă pe alb)? @Andrei P.?

Sent from my Galaxy S8 using Tapatalk

Edited by pascaleandrei