Clicky

Jump to content

Digi își extinde 4G-ul intr-o nouă bandă

claudiu0023

Recommended Posts

Extindem continuu acoperirea cu servicii 4G si 3G. Beneficiezi acum de acoperire 4G intr-o noua banda, 2100 Mhz (banda 1), alaturi de banda de 2600 Mhz (banda 38 LTE). Din 20 octombrie, beneficiezi de extinderea 4G (in 2100 Mhz) in orasele Oradea si Pitesti, urmand ca pana in ianuarie 2017, sa-ti oferim gradual servicii Digi Mobil in aceasta banda, in orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Galati, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Resita, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei si zona Rasnov, Zarnesti, Moeciu si Bran. Harta-> http://www.rcs-rds.ro/acoperire-servicii

Trimis de pe al meu X3_Soul_Style folosind Tapatalk

• 3 weeks later...
  • 5 months later...

Nu știu, nu folosesc. Ideea este ca, nepotul meu este șofer de tir, baga extern la greu și ghici ce abonament a făcut? Pe lângă abonamentul de Digi și-a mai tras un abonament Vodafone....ca să aibă resurse de roaming....că la mega operator este altfel cu roaming....

Ca să nu mai zic ca acoperirea în Timisoara încă lasă de dorit în unele zone din oraș....

Copilul era în centru, l-am sunat pe Gigi și a întrat robotul că nu poate fi contactat, l-am sunat pe Vodafone și am reușit să vorbesc....

Deci ieftin și bun.....

Dacă era așa de bun eram deja abonatul lor ;)

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Viteze pe net la 4G gen Vodafone sau Orange la 2-3 EUR nu o să prea vezi la Digi...

Sunt niște costuri care nu se pot acoperi din abonamente ieftine ;)

Amu și granzi profită de preturi....dar măcar oferă ceva, cel puțin în orașele mari. Sunt curios de un speedtest pe 4G de la Digi aici din Timișoara....

Un test pe 3G indoor pe Vodafone.

Screenshot_20170531-210254.png

Sa nu iti faci iluzii ,deocamdata reteaua 4G e predominant in 2600 Banda 38, unde aI nevoie de mai multe statii,e cunoscut daca nu va mintesc acum,una e sa ai 800/1800 in benzi LTE standard, pana si in 2100 aI randament net superior, insa sa revin cu informatii despre 4G a la digi, atasat vei vedea maxim 23/12/6 download si upload...ee32b366f5d8d915d3ace8e1ab20c6c2.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk