claudiu0023 Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Extindem continuu acoperirea cu servicii 4G si 3G. Beneficiezi acum de acoperire 4G intr-o noua banda, 2100 Mhz (banda 1), alaturi de banda de 2600 Mhz (banda 38 LTE). Din 20 octombrie, beneficiezi de extinderea 4G (in 2100 Mhz) in orasele Oradea si Pitesti, urmand ca pana in ianuarie 2017, sa-ti oferim gradual servicii Digi Mobil in aceasta banda, in orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Galati, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Resita, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei si zona Rasnov, Zarnesti, Moeciu si Bran. Harta-> http://www.rcs-rds.ro/acoperire-servicii Trimis de pe al meu X3_Soul_Style folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Se investește, spre deosebire de alti care s-au plafonat si la care mentenata tine si 2 săptămâni Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Vom mai vedea celebrele investiții. Diferența este că la ăia cu mentenanța la 2 săptămâni ai viteze demne de 4G..... Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge berila_mz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 E diferenta nu zic , eu am abonamente normale la ambi provideri, diferenta de cantitatea vs calitate e evidenta ! Sent from my MI 5 using Tapatalk pascaleandrei and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Tot Vodafone este fruncea Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk reflavius and pascaleandrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Prima data cand am primit mesajul asta Sent from my MI 5 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Nu știu, nu folosesc. Ideea este ca, nepotul meu este șofer de tir, baga extern la greu și ghici ce abonament a făcut? Pe lângă abonamentul de Digi și-a mai tras un abonament Vodafone....ca să aibă resurse de roaming....că la mega operator este altfel cu roaming.... Ca să nu mai zic ca acoperirea în Timisoara încă lasă de dorit în unele zone din oraș.... Copilul era în centru, l-am sunat pe Gigi și a întrat robotul că nu poate fi contactat, l-am sunat pe Vodafone și am reușit să vorbesc.... Deci ieftin și bun..... Dacă era așa de bun eram deja abonatul lor Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Viteze pe net la 4G gen Vodafone sau Orange la 2-3 EUR nu o să prea vezi la Digi... Sunt niște costuri care nu se pot acoperi din abonamente ieftine Amu și granzi profită de preturi....dar măcar oferă ceva, cel puțin în orașele mari. Sunt curios de un speedtest pe 4G de la Digi aici din Timișoara.... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Un test pe 3G indoor pe Vodafone. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Sa nu iti faci iluzii ,deocamdata reteaua 4G e predominant in 2600 Banda 38, unde aI nevoie de mai multe statii,e cunoscut daca nu va mintesc acum,una e sa ai 800/1800 in benzi LTE standard, pana si in 2100 aI randament net superior, insa sa revin cu informatii despre 4G a la digi, atasat vei vedea maxim 23/12/6 download si upload... Sent from my MI 5 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Update, reteau suporta imbunatatiri! Fara suplimentari de cost...nota mea, un umil 10... Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts