dynkymo Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Baieti,am un telefon Huawei Honor 6 pe care am informatii legate de agenda telefonica,apeluri efectuate si primite ,SMS-uri primite si transmise ,etc.. Va rog frumos,nu mi-am notat PIN-ul de blocare a telefonului si parola de deblocare a ecranului.Pentru ca imi trebuiesc niste informatii continute in telefon,exista o metoda prin care se poate debloca display-ul ? Codul pin a fost eliminat cu ajutorul codului PUK ,a fost schimbat si displayul apare,dar este blocat ,nu se poate aduce pe el nici o pictograma cu apelurile SMS-urile s.a.pentru ca este parolat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynkymo Posted December 9, 2016 Author Report Share Posted December 9, 2016 Nu am incercat. Voi incerca si sa revin cu ce se intimpla pe display. Multumesc. Scrie : "Ati introdus parola incorect de 5 ori. Incercati dupa 30 de secunde." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts